de ha netán egy szingószelepes belsõ kallódna valahol.. legalább egy hosszúlépésre vendégem a hõs megmentõ
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
reggel hotel..
Látom tetszik....... végül is miért a 900 váz mellett döntöttél? Azt mondtad nem tetszik az ezüst ill. szürke.
Tényleg asszonypajti mit szólt?
Ha minden jól alakulna, akkor a lokátor bázisig szeretnénk eljutni.
Elõbb elfelejtettem írni.
Remélem az a rész is járható még.
Onnét meg vissza majd Bakonybél, Vinye.
Csak általánosságban tudok beszélni, mert pont az esõ elõtt jártam ott utoljára. Tehát általában nagyon jól járható szakaszról van szó, amelyet én sarasnak még nem láttam. (Másztam már többször esõben is, igaz nem ekkorában...) Max a legelején és a tetéjén lehet némi dagonyára számítani. De ez 500 métert érint a 10-11 kilométerbõl. De hogy a tetejétõl merre mész tovább sár nélkül....?
Az új vas: http://picasaweb.goo...ayTFS900SportV#
Holnap szerintem 10.00 találka, mondjuk a Hotel elõtt .....az útvonal pedig majd kialakul, az a lényeg szárazabb részeket keressünk Füred felé...
Srácok.
Bakonybélbõl a Hajagra vezetõ utat (ha jól tudom piros) mennyire mosta szét az esõ?
Milyen állapotban lehet az?
Holnap fel tudunk ott menni?
Ha eljutunk odáig
Holnap, ha jó lesz az idõ és tényleg Füred felé veszitek az irányt,
lehet, hogy áttekerek aszfalton! Aztán valahol találkozunk!
Holnap szerintem 10.00 találka, mondjuk a Hotel elõtt .....az útvonal pedig majd
kialakul, az a lényeg szárazabb részeket keressünk Füred felé....
jáááájjj :cry:
/tudodMattihogynemszeretemaMeridátcsakezértírtam/
Holnap szerintem 10.00 találka, mondjuk a Hotel elõtt .....az útvonal pedig majd kialakul, az a lényeg szárazabb részeket keressünk Füred felé....Holnap mi lesz? Hánykor indulunk, honnét, hová??? Mi ez a punnyadtság?
Srácok.
Bakonybélbõl a Hajagra vezetõ utat (ha jól tudom piros) mennyire mosta szét az esõ?
Milyen állapotban lehet az?
Holnap fel tudunk ott menni?
Ha eljutunk odáig
jáááájjj :cry:Üdv. a Meridások táborában
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Pedig mennyit szenvedtél tavaly, hogy kell neked egy össztelós.Nem tudom megszokni, hogy mozog a hátulja...
A sebesség mindent megold.
miért cseréled le?
Piros Race Face mez, kék gatya, kék pacsker és szemüveg (ezúttal gyalog) = Jankó
Matti: Úgy tûnik, izzasztó tárgyalások után létrejött az egyezség. Holnap délelõtt viszem be a Four vázat + telót (miután letakarítottam õket) és hozom el a TFS 900-ast.