Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. június 27. - 22:52
de ha netán egy szingószelepes belsõ kallódna valahol.. legalább egy hosszúlépésre vendégem a hõs megmentõ
reggel hotel..
Írta 2009. június 27. - 21:01
Látom tetszik....... végül is miért a 900 váz mellett döntöttél? Azt mondtad nem tetszik az ezüst ill. szürke.
Tényleg asszonypajti mit szólt?
A 900-as Avid V-fékekkel van szerelve. És jó esély van rá, hogy visszaváltok V-re a tárcsáról. Az legalább kussol. A fekete váz meg nem fogad V-féket, ezért lett kilõve. Plusz áttanulmányozva a Merida mérettáblázatot, rá kellett jönnöm, hogy az 55-ös (szürke) közelebb áll a nekem ideális mérethez, mint az 52-es (fekete).
Visszatérve a fékkérdésre, tudom, hogy eredetileg tárcsás gépet akartam, de a Kona szétszerelése közben kézbe vettem a Hayes Strokert és hááááát.... Elég jelentõs a súlykülönbség az SD5-tel összehasonlítva. Pedig ismertek, nem vagyok egy grammhuszár!
A döntésem egyébként még nem végleges. A Strokerek ott lógnak a garázsban, az XT agyak meg tényleg zseniálisak, mert a gumiharang alatt valóban ott a centerlockos tárcsa fogadására alkalmas felület. Használom még az Avidot egy darabig, aztán döntök.
Ami a színt illeti: A szürkét kikérem magamnak! :-) Ez vaze polírozott alu, ami nagyon is szép. A lakk által megvadított naturális felület maximálisan összhangban van a gép minimal design-jával... :-)))
Jut eszembe, gumi kellene még! A Racing Ralph-ot készítik 700 x 35C (28 x 1.35) méretben, csak az árát kellene kiderítenem. A Smart Sam-ból is létezik ekkora, sõt még1.60 és 1.75 is, de errõl a modellrõl nem tudok túl sokat.
Asszony? Még mindig szeret!!! :-)))
A holnappal kapcsolatban: A Nosztori-erdõ környékén annyi esõ esett, hogy az döbbenet (lásd a bikefestes postomat). Ötször meg kellene gondolnunk, hogy holnap akarunk-e arra terepezni...
Muku: Megúsztad végül is az égszakadás-földindulást?
Írta 2009. június 27. - 19:52
Dehogy meg sehogy :D:D
Írta 2009. június 27. - 19:36
Ha minden jól alakulna, akkor a lokátor bázisig szeretnénk eljutni.
Elõbb elfelejtettem írni.
Remélem az a rész is járható még.
Onnét meg vissza majd Bakonybél, Vinye.
Na az a rész gáz lesz, utána lejöhettek betonon ...
Boldog Névnapot Laciklon uram
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. június 27. - 19:20
Csak általánosságban tudok beszélni, mert pont az esõ elõtt jártam ott utoljára. Tehát általában nagyon jól járható szakaszról van szó, amelyet én sarasnak még nem láttam. (Másztam már többször esõben is, igaz nem ekkorában...) Max a legelején és a tetéjén lehet némi dagonyára számítani. De ez 500 métert érint a 10-11 kilométerbõl. De hogy a tetejétõl merre mész tovább sár nélkül....?
Ha minden jól alakulna, akkor a lokátor bázisig szeretnénk eljutni.
Elõbb elfelejtettem írni.
Remélem az a rész is járható még.
Onnét meg vissza majd Bakonybél, Vinye.
Írta 2009. június 27. - 19:19
Ma Babival nyomtunk egy kis aszfaltot. A vége 94 km és 1000 méter szint.
Bruttó 4óra 15, amibe belefért egy kis sörözés Rédén is. Átlagpulzusom 150, max 174. Én elfáradtam, Babi meg nyaggatot,hogy menjünk még egy kicsit,hogy meglegyen a 100km! Még jó hogy elkezdett esni az esõ és inkább hazajöttünk.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. június 27. - 17:42
Az új vas: http://picasaweb.goo...ayTFS900SportV#
Látom tetszik....... végül is miért a 900 váz mellett döntöttél? Azt mondtad nem tetszik az ezüst ill. szürke.
Tényleg asszonypajti mit szólt?
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. június 27. - 16:50
Írta 2009. június 27. - 16:26
Holnap szerintem 10.00 találka, mondjuk a Hotel elõtt .....az útvonal pedig majd kialakul, az a lényeg szárazabb részeket keressünk Füred felé...
Részemrõl rendben. Vasárnap de. 10 hotel parkoló. Mofnak szól valaki?
Ui.: Mofot ne zaklassátok, már ketten hívtuk..:-)))
Srácok.
Bakonybélbõl a Hajagra vezetõ utat (ha jól tudom piros) mennyire mosta szét az esõ?
Milyen állapotban lehet az?
Holnap fel tudunk ott menni?
Ha eljutunk odáig
Csak általánosságban tudok beszélni, mert pont az esõ elõtt jártam ott utoljára. Tehát általában nagyon jól járható szakaszról van szó, amelyet én sarasnak még nem láttam. (Másztam már többször esõben is, igaz nem ekkorában...) Max a legelején és a tetéjén lehet némi dagonyára számítani. De ez 500 métert érint a 10-11 kilométerbõl. De hogy a tetejétõl merre mész tovább sár nélkül....?
Ha valakinek jófajta montis cuccok kellenek, akkor most zaklasson! A Konából megmaradt egy halom alig használt alkatrész.
Írta 2009. június 27. - 14:35
Holnap, ha jó lesz az idõ és tényleg Füred felé veszitek az irányt,
lehet, hogy áttekerek aszfalton! Aztán valahol találkozunk!
O.K. tel. egyeztetünk
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. június 27. - 14:02
Holnap szerintem 10.00 találka, mondjuk a Hotel elõtt .....az útvonal pedig majd
kialakul, az a lényeg szárazabb részeket keressünk Füred felé....
Holnap, ha jó lesz az idõ és tényleg Füred felé veszitek az irányt,
lehet, hogy áttekerek aszfalton! Aztán valahol találkozunk!
Írta 2009. június 27. - 13:20
Tudod ha megkomolyodsz és komolyan gondolod a bringázást te is Meridát veszeljáááájjj :cry:
/tudodMattihogynemszeretemaMeridátcsakezértírtam/
Holnap szerintem 10.00 találka, mondjuk a Hotel elõtt .....az útvonal pedig majd kialakul, az a lényeg szárazabb részeket keressünk Füred felé....Holnap mi lesz? Hánykor indulunk, honnét, hová??? Mi ez a punnyadtság?
Srácok.
Bakonybélbõl a Hajagra vezetõ utat (ha jól tudom piros) mennyire mosta szét az esõ?
Ha eljutunk odáig
Biztos átalakította , de járható a jó kis murvának köszönhetõen.
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. június 27. - 13:11
Ha eljutunk odáig
Írta 2009. június 27. - 12:54
Írta 2009. június 27. - 10:16
A célnál néztem nagy kivetítõn a versenyt +ott vólt a lépcsõs rész is.
Az elsõ 3 külföldi nagymenõ . (Az elsõ dél-afrikai csávó).
Országúti verseny is jó vólt. (az amatõr futamosok nagyon megszívták az esõ miatt+amikór a profik tekertek már elált.
Írta 2009. június 27. - 07:37
jáááájjj :cry:Üdv. a Meridások táborában
/tudodMattihogynemszeretemaMeridátcsakezértírtam/
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. június 27. - 06:56
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. június 26. - 23:15
Pedig mennyit szenvedtél tavaly, hogy kell neked egy össztelós.Nem tudom megszokni, hogy mozog a hátulja...
Sokan vagyunk így, mint te. Kell valami nagyon, aztán kiderül, hogy nem nekünk való. Sajnos ilyen az élet.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. június 26. - 21:45
miért cseréled le?
Nem tudom megszokni, hogy mozog a hátulja...
Írta 2009. június 26. - 21:01
Piros Race Face mez, kék gatya, kék pacsker és szemüveg (ezúttal gyalog) = Jankó
Matti: Úgy tûnik, izzasztó tárgyalások után létrejött az egyezség. Holnap délelõtt viszem be a Four vázat + telót (miután letakarítottam õket) és hozom el a TFS 900-ast.
Gratulálok uram, gondolom István örült
www.kannmatti.kepeim.hu