Holnap kora délután megyek tesztelem az órámat.
Lehet, hogy elnézek Dörgicsének is!
ok. majd egyeztessünk lenézhetnénk Zánkára is. Gondolom a kora délután az 14 óra.
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
A sört te fizeted.-
Holnap kora délután megyek tesztelem az órámat.
Lehet, hogy elnézek Dörgicsének is!
Holnap valaki egy outis körre?
szarul mozog
De csak azokat , miket én szereltem össze és jók voltak......
Te csak a jót kapnád......
szarul mozogCube-al mi a baj?
Ehh, de azért nekem ajánlgattad õket.
Kereskedõ
Ne haragudj, de ez nem ide tartozik nem akarom lehúzni a márkát, majd személyesen meg mutatom
Cube-al mi a baj?
Matti!
Most melyik boltban vagy?
ez is igaz . sokan nem meggyõzhetõek.
de tényleg sok "kollégának" eszébe sem jut ajánlani...
én hiába kínálom a Trekkinget ha a vevõ a divatos montit szeretné...és itt halnak el az érvek.
ez is igaz . sokan nem meggyõzhetõek.Nekem jó.... Merida témához visszatérve....átgondolt tervezés, persze csak azóta amióta a Németek kezében van a meló a többi Taiwan.....a Speci leszerepelt a többi márka meg drága..nincs több hozzáfûzni valóm...
Ja és még valami , kereskedelmi hozzá állásból......én hiába kínálom a Trekkinget ha a vevõ a divatos montit szeretné...és itt halnak el az érvek.
Egy Anoval töltött kávészünet során megszületett a B terv is:
Vonattal Várpalotáig, onnét a Várvölgyön (jól mondom?) át terepen a Római Fürdõig. Majd egy általunk kiválasztott úton vissza Vp-be.
Ki melyikre szavaz, mint vasárnapi program?
Szerintem vasárnap lenne alkalmas neki, mert én szombaton nem érek rá.
:D
Javaslom az Eplény-Alsópere-Bakonynána útvonalat. Hogy Eplényig hogy jutunk ki, az még rejtély, mert a cicergõs le van zárva, a nyolcvankettest meg annyira nem erõltetném. Bár ha minden kötél szakad, akkor Rátót-Tikhegyig hadiút, onnét csak pár km már Eplény a fõúton. Vagy esetleg vonat Eplényig?
tengelyközéptõl az csapágy alsó részéig a villa vonalában.Holnap leszek otthon, akkor szívesen lemérem. Csak homályosíts fel légyszi, hogy mettõl meddig szokás ezt mérni...
Tengelytõl alsó kormánycsapágyig a villa vonalában? Esetleg tengelymagasságtól függõlegesen a kormánycsapágyig? Vagy talajtól? (De akkor már a gumi is játszik...)