Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11273 replies to this topic

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Én Merida fan vagyok, de nem elfogult ... régebben én is szemeztem a trans mission vázakkal, de sok helyrõl hallottam, hogy a láncvilla reped könnyen és én nem vagyok egy pehelysúlyú, így nem vettem ...
A mostani Meridákról eddig csak jókat hallottam ... ha lenne lehetõségen be is neveznék egy ninety six -re :)

Én is szeretem a Meridát,mindezek ellenére.Hiba mindegyik márkánál van.Amúgy már nem reped a láncvilla,orvosolták a hibát.Havernál van a régi Meridám,nincs baj a láncvillával évek óta.Most ép nálam van a gép,egy kis (nagy)szervizen,majd meg is nézem,nincs e repedés,de nem valószínû hogy lesz.
A niteny six-ekrõl csak annyit hallottam,hogy nagyon pogóznak.Személyes tapasztalatom nincs.De szerintem tulságosan versenyzõs az a bicaj.Arra viszont biztos kiváló.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Nekem volt pár évig Meridám,pár láncvillát elrepesztettem,mégtöbb rugóstagot,kormánycsapágyat elpusztítottam a Meridával.Pedig a nickemmel ellentétben,nem vagyok egy dózer

Én Merida fan vagyok, de nem elfogult ... régebben én is szemeztem a trans mission vázakkal, de sok helyrõl hallottam, hogy a láncvilla reped könnyen és én nem vagyok egy pehelysúlyú, így nem vettem ...
A mostani Meridákról eddig csak jókat hallottam ... ha lenne lehetõségen be is neveznék egy ninety six -re :)
Mert tekerni jó!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Andris!

Gázlóra kellene egy kis EPO!
Ha megoldható!:D
Szeletes formában 3 db!
Ízre mindegy!

Kösz!

mi az dopping nélkül nem megy? :D:scratchhe

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Andris!

Gázlóra kellene egy kis EPO!
Ha megoldható!:D
Szeletes formában 3 db!
Ízre mindegy!

Kösz!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Nekem volt pár évig Meridám,pár láncvillát elrepesztettem,mégtöbb rugóstagot,kormánycsapágyat elpusztítottam a Meridával.Pedig a nickemmel ellentétben,nem vagyok egy dózer.:)Ahhoz képest,a Speckóm sokkal jobb.Nemcsak minõségre,de geometriára,formára,stb.Szerintem minden márkánál megvan a nagy szöveg,a marketing,a valóság nem ezekben van.Jó merev vázat az összes valamirevaló márka tud már gyártani,az össztelósok meg minden márkában szervíz és költségigényes cuccok,nem az örökéletnek készülnek.
Na,csak hogy kicsit megvédjem a Speckót.:)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

ok. majd egyeztessünk lenézhetnénk Zánkára is.
Gondolom a kora délután az 14 óra.:)
A sört te fizeted.-

Kb. igen! 14.00 körül indulnék. +/- 30 perc!
Bár inkább +!:D
Ok, a sört természetes én fizetem!:)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Holnap kora délután megyek tesztelem az órámat.
Lehet, hogy elnézek Dörgicsének is!:)

ok. majd egyeztessünk lenézhetnénk Zánkára is. Gondolom a kora délután az 14 óra.:)
A sört te fizeted.-

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Holnap valaki egy outis körre?:)

Holnap kora délután megyek tesztelem az órámat.
Lehet, hogy elnézek Dörgicsének is!:)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

szarul mozog

Ja ja.... Nem rég volt szerencsém a BM-s teszt AMs-t összerakni :(
az egy dolog , hogy rossz a mozgása, de nem tom mennyit tesztelték......kotyog az egész hobelebanc.......
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

De csak azokat , miket én szereltem össze és jók voltak......:)
Te csak a jót kapnád......

kösz, ez megnyugtató.:)

Holnap valaki egy outis körre?:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Cube-al mi a baj?

szarul mozog
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Ehh, de azért nekem ajánlgattad õket.

Kereskedõ :D

De csak azokat , miket én szereltem össze és jók voltak......:)
Te csak a jót kapnád......
www.kannmatti.kepeim.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Ne haragudj, de ez nem ide tartozik nem akarom lehúzni a márkát, majd személyesen meg mutatom :)

Ehh, de azért nekem ajánlgattad õket.

Kereskedõ :D

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Cube-al mi a baj?

Ne haragudj, de ez nem ide tartozik nem akarom lehúzni a márkát, majd személyesen meg mutatom :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Cube-al mi a baj?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Matti!
Most melyik boltban vagy?

Jelentem Õrház az esetek többségében, de Hétfõn és kedden Dózsa...
www.kannmatti.kepeim.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Matti!
Most melyik boltban vagy?

A sebesség mindent megold.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

ez is igaz . sokan nem meggyõzhetõek.

de tényleg sok "kollégának" eszébe sem jut ajánlani...

örülök, hogy néha "kollégákkal" beszélhetek.... :) elmondok egy esetet ... nem rég a boltba került egy Kross Unplagged 29er Reynolds acélcsövek stb. gondolom ismered....a legtöbb vevõ: mi ez a paraszt bike apámnak is ilyen volt óóóóóó de drága és még acél is, ezek után hát... tudom az emberek olcsó és jó bringát akarna , aminek a kereke kicsi és rücskös és szép :D ...és ez nem lenézés...........belefáradtam abba , hogy a jó gépeket a megfelelõ felhasználásra kínáljam...elég volt, maradtam a szerviznél :)
Jankó : Túl sok Specit javítottam.........azért az árért elvárásai vannak az embernek M5, M4, nevetséges ,marketing.....én meg nem tudtam magyarázkodni a sok kotyogás és stb. miatt.... bezzeg a Merida és ez nem elfogultság :), mert imádom a Cube-t, de az is beteg........
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

én hiába kínálom a Trekkinget ha a vevõ a divatos montit szeretné...és itt halnak el az érvek.

Hát mondd meg nekik, hogy Jankó a következõket üzeni: Az igazi egyéniségek diktálják a divatot, a majmok meg követik! :D:D:D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Vasárnap 9.43-kor indul vonat Veszprémbõl Palotára. Akkor találkozó a vasútállomáson fél tíz magasságában. Cél a Római Fürdõ.

Matti, gondolkodj az ideiglenes nyeregcserén....:)

(Azt hogy érted, hogy a Speci leszerepelt, a többi meg drága? Mert nálam tényleg leszerepelt + drága is, de neked mi a gondod velük? Volt titokban specid? :-))