Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11273 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Jöhet...., akkor nem rendelek itthonról :)

Ha komoly, akkor confirm please! (Várom a visszajelzést.)
Mert már én is dûlõre jutottam, és este leadom a rendelést. Ha tényleg kell, akkor kettõt hozatok, nem csak egyet.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Itt van e: http://cgi.ebay.co.u...bayphotohosting

Mai árfolyamon 5.700 HUF szállítással.

Jöhet...., akkor nem rendelek itthonról :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Gázló újrajárás felõlem ok :)

nekem az Aug 1-2 még szabad ... elötte 7végék kilõve!
Mert tekerni jó!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Májusban beszéltem vele errõl a "túráról". Azt mondta, hogy nincs megállás, mindenki oldja meg a frissítést ahogy tudja, aki lemarad azt otthagyják. Persze lehet megváltozott az elképzelése a mondat elsõ részérõl, de a másodikról biztos nem. Szerintem csak ketten fognak menni, nincs más aki vállalná a tempót és lenne kedve a távhoz.

Tudom, de nem volt elég gyors, hárman is megelõzték az egyesületbõl. :)

ja többek között valami MJani nevezetû is jobb volt nála 2 perccel.:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem tudom hogyan szokta intézni a frissítést az Imre.

Májusban beszéltem vele errõl a "túráról". Azt mondta, hogy nincs megállás, mindenki oldja meg a frissítést ahogy tudja, aki lemarad azt otthagyják. Persze lehet megváltozott az elképzelése a mondat elsõ részérõl, de a másodikról biztos nem. Szerintem csak ketten fognak menni, nincs más aki vállalná a tempót és lenne kedve a távhoz.

A Gázlót 4 ó 46 p alatt tekerte le :)

Tudom, de nem volt elég gyors, hárman is megelõzték az egyesületbõl. :)

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Itt van egy 150 USD + postaköltség + vám (Kanadából jön, európai szállítás lehetséges): http://cgi.ebay.co.u...s=|293:1|294:50

nekem nem ez kéne,hanem ez:
http://images.google...iFZTBsAbe4vGjBw
(külön képet a tagról nem találtam)
De azért köszi!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Megtudná valaki nézni,mennyibe kerül egy Brain Fade tag az e-bay-on?Angol tudásom elég hiányos,a googl fordító meg elég vacak.

Itt van egy 150 USD + postaköltség + vám (Kanadából jön, európai szállítás lehetséges): http://cgi.ebay.co.u...s=|293:1|294:50

A csávó állítja, hogy vadiúj, sosem volt használva, csak tartaléknak volt neki otthon egy 2007-es stumpi fsr-hez, amit most szintén elad. Aszongya ugyanaz a technológia, amit az Epic is használ, hozzáhangolható az éppen aktuális terepviszonyokhoz.

És ezzel az egyetlen tétellel véget is ért az angol Ebay brain fade kínálata....

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Emty,kösz szépen!Tehát akkor azt a terepszínût rendelted meg ugye?

Remélem!:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
:)Nya,tehát a régi tetszett jobban,és inkább azon tekernék.
Oké,akkor remélem a lelet is jó lesz,és a tekerés is.

E-bay-ról jut eszembe.Megtudná valaki nézni,mennyibe kerül egy Brain Fade tag az e-bay-on?Angol tudásom elég hiányos,a googl fordító meg elég vacak.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

XO-t én nem tudok e-bay-rõl rendelni, de nagyon csábító :)

Itt van e: http://cgi.ebay.co.u...bayphotohosting

Mai árfolyamon 5.700 HUF szállítással.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Jankó,tudsz már valamit arról,hogy tudsz e jönni?

Még nem, de folyamatosan rajta vagyok. Valszeg délután születik csak eredmény. (Egy orvosi leletet várunk, azon múlik majd a holnapi mûsor.)

Nekem jobban tetszett a régi Gázló,de ez sem rossz.Én elsõre az új útvonalra gondoltam automatikusan,de ha már szóbakerült az új,akkor inkább arra savaznék.

Akkor most az új, vagy inkább az új?:D

...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Jankó,tudsz már valamit arról,hogy tudsz e jönni?

Emty,kösz szépen!Tehát akkor azt a terepszínût rendelted meg ugye?

Nekem jobban tetszett a régi Gázló,de ez sem rossz.Én elsõre az új útvonalra gondoltam automatikusan,de ha már szóbakerült az új,akkor inkább arra savaznék.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Nekem mindegy, hogy melyik útvonalat nyomjuk. Soproni..hmm menni kéne csak nem tom mikor jönne össze.

XO: Én elméletileg tudok, és ERÕSEN gondolkodom egyen. (Ami adott esetben lehetne kettõ is...:D) Tegnap este már az "enter" fölött körözött az ujjam percekig. Igazából csak azért hezitálok, mert az itthon vásárolt bõr XO-m hetek alatt szétesett. A Decathlon gond nélkül állta a garit, és az újonnan kapott darab kifogástalanul mûködik. De ha esetleg szériahibáról van szó, és minden második XO hajlamos a szétesésre, akkor a külföldi webes vásárlással csúnya idegeskedésre és hercehurcára tehetünk szert...

Sopron: Balázs többször rákérdezett már, és jómagam is nagyon mennék. Csak az idõponttal van bajom nekem is. Ha valóban akarunk menni, akkor viszont határozottan kézbe kellene venni a dolgokat, és mielõbb elkezdeni a szervezést. Esetleg hétköznap jó lenne még valakinek?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

1. Ez a Gázló-replikázás (vagy nevezzük bárhogyan - opciók a címsorban) nekem is nagyon furkálja az oldalamat. Egészen azóta, hogy megtudtam: útvonalváltozás történt.

Igazából az volt az elképzelésem, hogy szervezni kellene egy olyan Tribute Gázlót, ami az eredeti 130+ útvonalon megy végig. Persze nem hivatalosan, csak úgy itt közzétéve: Gyerekek ekkor és ekkor blablabla...

Szóval új Gázlót, vagy Retro Gázlót akartok menni?:D És fõleg mikor? Mert nekem a mostani hétvége kilõve. Mattinak meg ugye a következõ nem jó...
Ki mit gondol aug. 1-2-rõl?

2. Továbbá érdeklõdnék a már korábban tervezett 2-3 napos Soproni-hegység buliról. Azzal mi legyen?

3. Mivel tudom, hogy ketten is érdekeltek vagytok (érdeklõdtetek utána) Selle Italia XO ügyben: Az angol ebay-en most 16 GBP körül hozható szállítással, tokkal-vonóval. (6.000,- Ft alatt) Ez NEM az én gépemen díszelgõ bõr modell, hanem valami fapadosabb anyag. De nyilván ezért kerül csak a felébe.

Nekem mindegy, hogy melyik útvonalat nyomjuk. Soproni..hmm menni kéne csak nem tom mikor jönne össze.
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
1. Ez a Gázló-replikázás (vagy nevezzük bárhogyan - opciók a címsorban) nekem is nagyon furkálja az oldalamat. Egészen azóta, hogy megtudtam: útvonalváltozás történt.

Igazából az volt az elképzelésem, hogy szervezni kellene egy olyan Tribute Gázlót, ami az eredeti 130+ útvonalon megy végig. Persze nem hivatalosan, csak úgy itt közzétéve: Gyerekek ekkor és ekkor blablabla...

Szóval új Gázlót, vagy Retro Gázlót akartok menni?:D És fõleg mikor? Mert nekem a mostani hétvége kilõve. Mattinak meg ugye a következõ nem jó...
Ki mit gondol aug. 1-2-rõl?

2. Továbbá érdeklõdnék a már korábban tervezett 2-3 napos Soproni-hegység buliról. Azzal mi legyen?

3. Mivel tudom, hogy ketten is érdekeltek vagytok (érdeklõdtetek utána) Selle Italia XO ügyben: Az angol ebay-en most 16 GBP körül hozható szállítással, tokkal-vonóval. (6.000,- Ft alatt) Ez NEM az én gépemen díszelgõ bõr modell, hanem valami fapadosabb anyag. De nyilván ezért kerül csak a felébe.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

a nyáron megint a gokartpályán nyomod?
hétfõ-csütörtök járok arra, majd jól beugrom valamikor.

azt hiszem láttalak,ha koralos teherautóval nyomod,valami fiatal suttyó vezeti!:D
szerda szabadnap mindig!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Andris ..köszi a csomagot...istencsászár vagy , életet mentettél vele :)
Vasárnap nekem jó lenne a Gázló replica :)
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

aszófõn a gokart pályánál lesz ingyen vízcsap ha szükség lenne rá!
keress engem a pályán!

a nyáron megint a gokartpályán nyomod?
hétfõ-csütörtök járok arra, majd jól beugrom valamikor.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás

Lesz kísérõ autó vagy hogy lesz megoldva a frissítés megállás nélkül? Ilyen idõben óránként 1 kulacs víz elfogy.

Nem tudom hogyan szokta intézni a frissítést az Imre.
A Gázlót 4 ó 46 p alatt tekerte le :)

Gyün valaki ma Napra koncertre ??? (Veszprém utcazene fesztivál)
Pannon Egyetem Színpad - Séd Mozi mellett
20.00–21.30 NAPRA

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
amúgy a körút kutakkal való ellátottsága elég gyengusz.
ne hagyjátok otthon a pénztárcátokat (:D)
vagy camelbak ajánlott.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)