Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Megtudná valaki nézni,mennyibe kerül egy Brain Fade tag az e-bay-on?Angol tudásom elég hiányos,a googl fordító meg elég vacak.

Itt van egy 150 USD + postaköltség + vám (Kanadából jön, európai szállítás lehetséges): http://cgi.ebay.co.u...s=|293:1|294:50

A csávó állítja, hogy vadiúj, sosem volt használva, csak tartaléknak volt neki otthon egy 2007-es stumpi fsr-hez, amit most szintén elad. Aszongya ugyanaz a technológia, amit az Epic is használ, hozzáhangolható az éppen aktuális terepviszonyokhoz.

És ezzel az egyetlen tétellel véget is ért az angol Ebay brain fade kínálata....

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Emty,kösz szépen!Tehát akkor azt a terepszínût rendelted meg ugye?

Remélem!:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
:)Nya,tehát a régi tetszett jobban,és inkább azon tekernék.
Oké,akkor remélem a lelet is jó lesz,és a tekerés is.

E-bay-ról jut eszembe.Megtudná valaki nézni,mennyibe kerül egy Brain Fade tag az e-bay-on?Angol tudásom elég hiányos,a googl fordító meg elég vacak.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

XO-t én nem tudok e-bay-rõl rendelni, de nagyon csábító :)

Itt van e: http://cgi.ebay.co.u...bayphotohosting

Mai árfolyamon 5.700 HUF szállítással.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Jankó,tudsz már valamit arról,hogy tudsz e jönni?

Még nem, de folyamatosan rajta vagyok. Valszeg délután születik csak eredmény. (Egy orvosi leletet várunk, azon múlik majd a holnapi mûsor.)

Nekem jobban tetszett a régi Gázló,de ez sem rossz.Én elsõre az új útvonalra gondoltam automatikusan,de ha már szóbakerült az új,akkor inkább arra savaznék.

Akkor most az új, vagy inkább az új?:D

...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Jankó,tudsz már valamit arról,hogy tudsz e jönni?

Emty,kösz szépen!Tehát akkor azt a terepszínût rendelted meg ugye?

Nekem jobban tetszett a régi Gázló,de ez sem rossz.Én elsõre az új útvonalra gondoltam automatikusan,de ha már szóbakerült az új,akkor inkább arra savaznék.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Nekem mindegy, hogy melyik útvonalat nyomjuk. Soproni..hmm menni kéne csak nem tom mikor jönne össze.

XO: Én elméletileg tudok, és ERÕSEN gondolkodom egyen. (Ami adott esetben lehetne kettõ is...:D) Tegnap este már az "enter" fölött körözött az ujjam percekig. Igazából csak azért hezitálok, mert az itthon vásárolt bõr XO-m hetek alatt szétesett. A Decathlon gond nélkül állta a garit, és az újonnan kapott darab kifogástalanul mûködik. De ha esetleg szériahibáról van szó, és minden második XO hajlamos a szétesésre, akkor a külföldi webes vásárlással csúnya idegeskedésre és hercehurcára tehetünk szert...

Sopron: Balázs többször rákérdezett már, és jómagam is nagyon mennék. Csak az idõponttal van bajom nekem is. Ha valóban akarunk menni, akkor viszont határozottan kézbe kellene venni a dolgokat, és mielõbb elkezdeni a szervezést. Esetleg hétköznap jó lenne még valakinek?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

1. Ez a Gázló-replikázás (vagy nevezzük bárhogyan - opciók a címsorban) nekem is nagyon furkálja az oldalamat. Egészen azóta, hogy megtudtam: útvonalváltozás történt.

Igazából az volt az elképzelésem, hogy szervezni kellene egy olyan Tribute Gázlót, ami az eredeti 130+ útvonalon megy végig. Persze nem hivatalosan, csak úgy itt közzétéve: Gyerekek ekkor és ekkor blablabla...

Szóval új Gázlót, vagy Retro Gázlót akartok menni?:D És fõleg mikor? Mert nekem a mostani hétvége kilõve. Mattinak meg ugye a következõ nem jó...
Ki mit gondol aug. 1-2-rõl?

2. Továbbá érdeklõdnék a már korábban tervezett 2-3 napos Soproni-hegység buliról. Azzal mi legyen?

3. Mivel tudom, hogy ketten is érdekeltek vagytok (érdeklõdtetek utána) Selle Italia XO ügyben: Az angol ebay-en most 16 GBP körül hozható szállítással, tokkal-vonóval. (6.000,- Ft alatt) Ez NEM az én gépemen díszelgõ bõr modell, hanem valami fapadosabb anyag. De nyilván ezért kerül csak a felébe.

Nekem mindegy, hogy melyik útvonalat nyomjuk. Soproni..hmm menni kéne csak nem tom mikor jönne össze.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
1. Ez a Gázló-replikázás (vagy nevezzük bárhogyan - opciók a címsorban) nekem is nagyon furkálja az oldalamat. Egészen azóta, hogy megtudtam: útvonalváltozás történt.

Igazából az volt az elképzelésem, hogy szervezni kellene egy olyan Tribute Gázlót, ami az eredeti 130+ útvonalon megy végig. Persze nem hivatalosan, csak úgy itt közzétéve: Gyerekek ekkor és ekkor blablabla...

Szóval új Gázlót, vagy Retro Gázlót akartok menni?:D És fõleg mikor? Mert nekem a mostani hétvége kilõve. Mattinak meg ugye a következõ nem jó...
Ki mit gondol aug. 1-2-rõl?

2. Továbbá érdeklõdnék a már korábban tervezett 2-3 napos Soproni-hegység buliról. Azzal mi legyen?

3. Mivel tudom, hogy ketten is érdekeltek vagytok (érdeklõdtetek utána) Selle Italia XO ügyben: Az angol ebay-en most 16 GBP körül hozható szállítással, tokkal-vonóval. (6.000,- Ft alatt) Ez NEM az én gépemen díszelgõ bõr modell, hanem valami fapadosabb anyag. De nyilván ezért kerül csak a felébe.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

a nyáron megint a gokartpályán nyomod?
hétfõ-csütörtök járok arra, majd jól beugrom valamikor.

azt hiszem láttalak,ha koralos teherautóval nyomod,valami fiatal suttyó vezeti!:D
szerda szabadnap mindig!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Andris ..köszi a csomagot...istencsászár vagy , életet mentettél vele :)
Vasárnap nekem jó lenne a Gázló replica :)
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

aszófõn a gokart pályánál lesz ingyen vízcsap ha szükség lenne rá!
keress engem a pályán!

a nyáron megint a gokartpályán nyomod?
hétfõ-csütörtök járok arra, majd jól beugrom valamikor.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás

Lesz kísérõ autó vagy hogy lesz megoldva a frissítés megállás nélkül? Ilyen idõben óránként 1 kulacs víz elfogy.

Nem tudom hogyan szokta intézni a frissítést az Imre.
A Gázlót 4 ó 46 p alatt tekerte le :)

Gyün valaki ma Napra koncertre ??? (Veszprém utcazene fesztivál)
Pannon Egyetem Színpad - Séd Mozi mellett
20.00–21.30 NAPRA

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
amúgy a körút kutakkal való ellátottsága elég gyengusz.
ne hagyjátok otthon a pénztárcátokat (:D)
vagy camelbak ajánlott.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Valaki egy kis kirándulás ??????????? :D :D :D Meggyesi Imre :
Pénteken(07.17) Bélával megyünk egy Balatonkört. Akinek van kedve (ideje) csatlakozhat. Országúti, vagy monti slicgumival!
Korán indulunk mert meleg lesz, várható visszaérkezés du.1 körül, Pihenés, megállás nincs tervezve, arra ott az egész délután.
Aki jön, jelezze a meggyesii@freemail.hu -n!

Lesz kísérõ autó vagy hogy lesz megoldva a frissítés megállás nélkül? Ilyen idõben óránként 1 kulacs víz elfogy.

A sebesség mindent megold.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Dózer!

Rendelés leadva! Majd valamikor a következõ héten megjön!:)

A Gázló pótlásra én is beneveznék!
Kíváncsi vagyok, hogy ha rendesen kajálok
mennyire készít ki a táv! Ha esetleg nem lenne
jobb a helyzet mint múltkor, akkor nyugodtan
hagyjatok ott a hegyen!:D

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Mondjuk a jövõ hétvégén? Szombat v. vasárnap szívesen megismételném.

Sajna az meg nekem nem jó :(
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Mivel Matti elvtárs nem tudott részt venni az idei Gázlón, mi lenne ha tartanánk valamikor egy pót-Gázlót.

Mondjuk a jövõ hétvégén? Szombat v. vasárnap szívesen megismételném.
www.magicteam.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

na ez az amire még akkor sem ha fizetnének érte.:D

Mivel Matti elvtárs nem tudott részt venni az idei Gázlón, mi lenne ha tartanánk valamikor egy pót-Gázlót.:chin:

ûû.. erre én is beneveznék!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Ezek szerint már használod is, nem csak gyönyörködsz benne.:D

Most vettem csak észre!:)
Eddig is használtam volna, már a Gázlón is!
Te talán megérted, hogy egy végig cincogó bringával miért
nem indultam el! :( De ma rendelek 2 új tárcsát aztán remélem
már ez a gond is megszûnik! Amúgy a fék ha bekopik nagyon
határozott tud lenni!:D

Megírtam privátban.Csak azért írok ide is,mert szokott érdekes dolgokat csinálni az üzenet,mégpedig hogy nem ér célba.Köszi!

Megjött, vettem!
21:00-ig még van idõ! Aki esetleg még szeretne valamit
az szóljon!