Jöhet...., akkor nem rendelek itthonról
Ha komoly, akkor confirm please! (Várom a visszajelzést.)
Mert már én is dûlõre jutottam, és este leadom a rendelést. Ha tényleg kell, akkor kettõt hozatok, nem csak egyet.
Jöhet...., akkor nem rendelek itthonról
Itt van e: http://cgi.ebay.co.u...bayphotohosting
Mai árfolyamon 5.700 HUF szállítással.
Májusban beszéltem vele errõl a "túráról". Azt mondta, hogy nincs megállás, mindenki oldja meg a frissítést ahogy tudja, aki lemarad azt otthagyják. Persze lehet megváltozott az elképzelése a mondat elsõ részérõl, de a másodikról biztos nem. Szerintem csak ketten fognak menni, nincs más aki vállalná a tempót és lenne kedve a távhoz.
Tudom, de nem volt elég gyors, hárman is megelõzték az egyesületbõl.
Májusban beszéltem vele errõl a "túráról". Azt mondta, hogy nincs megállás, mindenki oldja meg a frissítést ahogy tudja, aki lemarad azt otthagyják. Persze lehet megváltozott az elképzelése a mondat elsõ részérõl, de a másodikról biztos nem. Szerintem csak ketten fognak menni, nincs más aki vállalná a tempót és lenne kedve a távhoz.Nem tudom hogyan szokta intézni a frissítést az Imre.
Tudom, de nem volt elég gyors, hárman is megelõzték az egyesületbõl.A Gázlót 4 ó 46 p alatt tekerte le
A sebesség mindent megold.
Itt van egy 150 USD + postaköltség + vám (Kanadából jön, európai szállítás lehetséges): http://cgi.ebay.co.u...s=|293:1|294:50
Megtudná valaki nézni,mennyibe kerül egy Brain Fade tag az e-bay-on?Angol tudásom elég hiányos,a googl fordító meg elég vacak.
XO-t én nem tudok e-bay-rõl rendelni, de nagyon csábító
Jankó,tudsz már valamit arról,hogy tudsz e jönni?
Még nem, de folyamatosan rajta vagyok. Valszeg délután születik csak eredmény. (Egy orvosi leletet várunk, azon múlik majd a holnapi mûsor.)
Nekem jobban tetszett a régi Gázló,de ez sem rossz.Én elsõre az új útvonalra gondoltam automatikusan,de ha már szóbakerült az új,akkor inkább arra savaznék.
Akkor most az új, vagy inkább az új?
Nekem mindegy, hogy melyik útvonalat nyomjuk. Soproni..hmm menni kéne csak nem tom mikor jönne össze.
XO-t én nem tudok e-bay-rõl rendelni, de nagyon csábító
1. Ez a Gázló-replikázás (vagy nevezzük bárhogyan - opciók a címsorban) nekem is nagyon furkálja az oldalamat. Egészen azóta, hogy megtudtam: útvonalváltozás történt.
Igazából az volt az elképzelésem, hogy szervezni kellene egy olyan Tribute Gázlót, ami az eredeti 130+ útvonalon megy végig. Persze nem hivatalosan, csak úgy itt közzétéve: Gyerekek ekkor és ekkor blablabla...
Szóval új Gázlót, vagy Retro Gázlót akartok menni?És fõleg mikor? Mert nekem a mostani hétvége kilõve. Mattinak meg ugye a következõ nem jó...
Ki mit gondol aug. 1-2-rõl?
2. Továbbá érdeklõdnék a már korábban tervezett 2-3 napos Soproni-hegység buliról. Azzal mi legyen?
3. Mivel tudom, hogy ketten is érdekeltek vagytok (érdeklõdtetek utána) Selle Italia XO ügyben: Az angol ebay-en most 16 GBP körül hozható szállítással, tokkal-vonóval. (6.000,- Ft alatt) Ez NEM az én gépemen díszelgõ bõr modell, hanem valami fapadosabb anyag. De nyilván ezért kerül csak a felébe.
a nyáron megint a gokartpályán nyomod?
hétfõ-csütörtök járok arra, majd jól beugrom valamikor.
a nyáron megint a gokartpályán nyomod?aszófõn a gokart pályánál lesz ingyen vízcsap ha szükség lenne rá!
keress engem a pályán!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Lesz kísérõ autó vagy hogy lesz megoldva a frissítés megállás nélkül? Ilyen idõben óránként 1 kulacs víz elfogy.