Gázló újrajárás felõlem ok 
nekem az Aug 1-2 még szabad ... elötte 7végék kilõve!
Nekem is! 
Uraim! Javaslom, hogy teremtsünk hagyományt, és tegyük most le a Retró Gázló alpkövét. Mivel az idõpontban úgy tûnik, sikerült megegyezni, legyen innentõl minden augusztus elsõ szombatja a régi gázló napja/ünnepe. Táv, útvonal, szellemiség a régi! A Kõris megmászása kötelezõ! Aki esetleg megpróbál belõle a jövõben hivatalos, profitorientált eseményt kovácsolni, azt egyesült erõvel valagba rúgjuk. Tehát:
Retró Gázló augusztus 1-én. Rajt a zeneiskola elõl reggel 8-kor.
valami jó outi nyereg nem volt ilyen áron esetleg?:chin:
Te Janes, jól emlékszem, hogy kb. 1 éve keresel egy valamire való outi nyerget?? Létezik olyan egyáltalán??

ej.. Jankó.. ha két nappal hamarabb jön az e-bay-es infód, nem rendelek butapestrõl 7000ért..
Bocs, nem tudtam, hogy van még rá igény... Vigasztaljon a tudat, hogy hazafias dolog hazait, illetve itthon vásárolni. (Kár hogy az a durva árkülönbözet, amit az itthoni vásárláskor meg kell fizetni, nem az ország, hanem a legnagyobb tolvajok javát szolgálja. De hagyjuk is, mert megint felforr a vérem...)
A pénzt meg döntsd el, hogy utaljak vagy KP!
Ráér, ráér. Majd ha megjött...
Köszönöm uram...
meghálálom , ja elkészült a gép Demo változata, már tekerhetõ....gyönyörû lett.
Aki kíváncsi rá megtekinthetõ az Õrház utcában 
Má' megháláltad többször is! Géphez gratula, megyek bámulni, amint lehet.
Dózer: SMS-t vettem! Ezer szerencséd, mert már bekevertem az Isostart!

Akkor holnap 7.00 - jutaspusztai körforg. (Szingós belsõt megnézem. Ha jól sejtem, 26-os kell...)