Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

azt hiszem láttalak,ha koralos teherautóval nyomod,valami fiatal suttyó vezeti!:D
szerda szabadnap mindig!

merre láttál?
ma én dudáltam Neked Aszófõn! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Részemrõl semmi akadálya...:D Tehát hétkor hol? Jutaspusztai körforg? Vagy nem arrafelé megyünk?

Igen,Jutaspusztai körforgó,holnap 7kor.Ha tudsz,hozz nekem légyszi egy szingószelepes belsõt,mert ma eldurrogtattam ami volt,és késõn értem haza,bolt már zárva volt.Köszi!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Empty, Matti: XO-k megrendelve, kicsengetve. (Qrva PayPal, megint órákig kellett küzdenem vele. Ez már annyira biztonságos, hogy szinte használhatatlan...)
Sajnos az nem ment, hogy egy postázás áráért jöjjön a három (mert három nyereg esetén nagyobb a csomagméret), de nem is kellett háromszoros postát fizetni, hanem valami kedvezményeset. A lényeg: 5.315,- Ft lesz a nyergek darabja.

Majd sikítok, ha megjöttek.

Köszönöm uram... :) meghálálom , ja elkészült a gép Demo változata, már tekerhetõ....gyönyörû lett.
Aki kíváncsi rá megtekinthetõ az Õrház utcában :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Ha 7.00-kor indulnánk,kb 10-re odaérnénk,11.00-11.30 körül visszaindulnánk,talán még a 13.29-es vonatot is elérnénk,de a következõt egész biztosan.Nos?

Részemrõl semmi akadálya...:D Tehát hétkor hol? Jutaspusztai körforg? Vagy nem arrafelé megyünk?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Dózer: Félsiker... Blankát ledepóztam holnapra a nagyinál, de Bendit nekem kell oviból elhoznom, legkésõbb 16.30-kor. Szal nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy belefér az idõmbe a terv. Valami rövidebb verziód nincs véletlenül?

mehetnénk korábban.15.47-re érne be a vonat,azzal frankón odaérnél az oviba is.A korábbi az 13.47-re érne be,de azt nem valószínû hogy elérjük.Ha 7.00-kor indulnánk,kb 10-re odaérnénk,11.00-11.30 körül visszaindulnánk,talán még a 13.29-es vonatot is elérnénk,de a következõt egész biztosan.Nos?

Ma lekerekeztünk a partra Évával és a kicsivel.Két defektet is kaptam.Egyiknél a szelep töve adta meg magát,másiknál meg a belsõ felni felõli része hasadt szét.Szerintem mindegyik a nagy meleg miatt.Emptyt hívtam fel,hol lehet belsõt venni.Egy gumiautomatát ajánlott,szerencsére ott volt gumi,igaz hogy csak autó-,és az a régi fajta "gyerekszelepes" fajta volt.Az a szívás,hogy mindegyikhez nagy furat kell a felnin.Szerencsére Éva bicaján nagyobb furat volt,de szingó szeleppel,így csereberével megoldottam,Egy fickó odajött hozzám,és kérdezte sikerült e gumit vennem az automatából.Õk üzemeltetik a cuccost.Mondtam neki,hogy nem ártana,ha szingószelepes belsõ is lenne.Nem nagyon volt képben,de azt mondta,majd továbbítja a fõnökének.
Ja,kösz Empty az infót!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Empty, Matti: XO-k megrendelve,
kicsengetve. (Qrva PayPal, megint órákig kellett küzdenem vele. Ez már annyira
biztonságos, hogy szinte használhatatlan...)
Sajnos az nem ment, hogy egy postázás áráért jöjjön a három (mert három
nyereg esetén nagyobb a csomagméret), de nem is kellett háromszoros postát
fizetni, hanem valami kedvezményeset. A lényeg: 5.315,- Ft lesz a nyergek darabja.

Rendben! Elõre is kösz!
A fáradozásodért a sör, fröccs, ami az adott helyen
és idõben megtetszik! :D
A pénzt meg döntsd el, hogy utaljak vagy KP!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
ej.. Jankó.. ha két nappal hamarabb jön az e-bay-es infód, nem rendelek butapestrõl 7000ért..

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
valami jó outi nyereg nem volt ilyen áron esetleg?:chin:

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Empty, Matti: XO-k megrendelve, kicsengetve. (Qrva PayPal, megint órákig kellett küzdenem vele. Ez már annyira biztonságos, hogy szinte használhatatlan...)
Sajnos az nem ment, hogy egy postázás áráért jöjjön a három (mert három nyereg esetén nagyobb a csomagméret), de nem is kellett háromszoros postát fizetni, hanem valami kedvezményeset. A lényeg: 5.315,- Ft lesz a nyergek darabja.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Matti, Empty: De ha a legnagyobb válság idején a nyakamon hagyjátok, hát szíjjjeeeváglak benneteket!!! :rocketman

Nem fog!!!! Most akartam nyerget venni!
Csak nem tudtam milyet! De így, ennyiért, jöhet!
Max. megkapja a bátyám!:D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Matti, Empty: De ha a legnagyobb válság idején a nyakamon hagyjátok, hát szíjjjeeeváglak benneteket!!! :rocketman

Dózer: Félsiker... Blankát ledepóztam holnapra a nagyinál, de Bendit nekem kell oviból elhoznom, legkésõbb 16.30-kor. Szal nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy belefér az idõmbe a terv. Valami rövidebb verziód nincs véletlenül?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

nekem az Aug 1-2 még szabad

Nekem is! :)
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Dózer!

A cucc már holnap itt lesz!
Gyorsak voltak!:)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Ha komoly, akkor confirm please! (Várom a visszajelzést.)
Mert már én is dûlõre jutottam, és este leadom a rendelést. Ha tényleg kell, akkor kettõt hozatok, nem csak egyet.

Ha még beleférek a keretbe, és tényleg ennyibõl kijön,
akkor engem is felvehettek a listára 1 db-bal! :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jöhet...., akkor nem rendelek itthonról :)

Ha komoly, akkor confirm please! (Várom a visszajelzést.)
Mert már én is dûlõre jutottam, és este leadom a rendelést. Ha tényleg kell, akkor kettõt hozatok, nem csak egyet.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Itt van e: http://cgi.ebay.co.u...bayphotohosting

Mai árfolyamon 5.700 HUF szállítással.

Jöhet...., akkor nem rendelek itthonról :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Gázló újrajárás felõlem ok :)

nekem az Aug 1-2 még szabad ... elötte 7végék kilõve!
Mert tekerni jó!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Májusban beszéltem vele errõl a "túráról". Azt mondta, hogy nincs megállás, mindenki oldja meg a frissítést ahogy tudja, aki lemarad azt otthagyják. Persze lehet megváltozott az elképzelése a mondat elsõ részérõl, de a másodikról biztos nem. Szerintem csak ketten fognak menni, nincs más aki vállalná a tempót és lenne kedve a távhoz.

Tudom, de nem volt elég gyors, hárman is megelõzték az egyesületbõl. :)

ja többek között valami MJani nevezetû is jobb volt nála 2 perccel.:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem tudom hogyan szokta intézni a frissítést az Imre.

Májusban beszéltem vele errõl a "túráról". Azt mondta, hogy nincs megállás, mindenki oldja meg a frissítést ahogy tudja, aki lemarad azt otthagyják. Persze lehet megváltozott az elképzelése a mondat elsõ részérõl, de a másodikról biztos nem. Szerintem csak ketten fognak menni, nincs más aki vállalná a tempót és lenne kedve a távhoz.

A Gázlót 4 ó 46 p alatt tekerte le :)

Tudom, de nem volt elég gyors, hárman is megelõzték az egyesületbõl. :)

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Itt van egy 150 USD + postaköltség + vám (Kanadából jön, európai szállítás lehetséges): http://cgi.ebay.co.u...s=|293:1|294:50

nekem nem ez kéne,hanem ez:
http://images.google...iFZTBsAbe4vGjBw
(külön képet a tagról nem találtam)
De azért köszi!