merre láttál?azt hiszem láttalak,ha koralos teherautóval nyomod,valami fiatal suttyó vezeti!
szerda szabadnap mindig!
ma én dudáltam Neked Aszófõn!
merre láttál?azt hiszem láttalak,ha koralos teherautóval nyomod,valami fiatal suttyó vezeti!
szerda szabadnap mindig!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Igen,Jutaspusztai körforgó,holnap 7kor.Ha tudsz,hozz nekem légyszi egy szingószelepes belsõt,mert ma eldurrogtattam ami volt,és késõn értem haza,bolt már zárva volt.Köszi!Részemrõl semmi akadálya... Tehát hétkor hol? Jutaspusztai körforg? Vagy nem arrafelé megyünk?
Empty, Matti: XO-k megrendelve, kicsengetve. (Qrva PayPal, megint órákig kellett küzdenem vele. Ez már annyira biztonságos, hogy szinte használhatatlan...)
Sajnos az nem ment, hogy egy postázás áráért jöjjön a három (mert három nyereg esetén nagyobb a csomagméret), de nem is kellett háromszoros postát fizetni, hanem valami kedvezményeset. A lényeg: 5.315,- Ft lesz a nyergek darabja.
Majd sikítok, ha megjöttek.
Ha 7.00-kor indulnánk,kb 10-re odaérnénk,11.00-11.30 körül visszaindulnánk,talán még a 13.29-es vonatot is elérnénk,de a következõt egész biztosan.Nos?
mehetnénk korábban.15.47-re érne be a vonat,azzal frankón odaérnél az oviba is.A korábbi az 13.47-re érne be,de azt nem valószínû hogy elérjük.Ha 7.00-kor indulnánk,kb 10-re odaérnénk,11.00-11.30 körül visszaindulnánk,talán még a 13.29-es vonatot is elérnénk,de a következõt egész biztosan.Nos?Dózer: Félsiker... Blankát ledepóztam holnapra a nagyinál, de Bendit nekem kell oviból elhoznom, legkésõbb 16.30-kor. Szal nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy belefér az idõmbe a terv. Valami rövidebb verziód nincs véletlenül?
Empty, Matti: XO-k megrendelve,
kicsengetve. (Qrva PayPal, megint órákig kellett küzdenem vele. Ez már annyira
biztonságos, hogy szinte használhatatlan...)
Sajnos az nem ment, hogy egy postázás áráért jöjjön a három (mert három
nyereg esetén nagyobb a csomagméret), de nem is kellett háromszoros postát
fizetni, hanem valami kedvezményeset. A lényeg: 5.315,- Ft lesz a nyergek darabja.
Majd sikítok, ha megjöttek.
Matti, Empty: De ha a legnagyobb válság idején a nyakamon hagyjátok, hát szíjjjeeeváglak benneteket!!! :rocketman
Ha komoly, akkor confirm please! (Várom a visszajelzést.)
Mert már én is dûlõre jutottam, és este leadom a rendelést. Ha tényleg kell, akkor kettõt hozatok, nem csak egyet.
Jöhet...., akkor nem rendelek itthonról
Itt van e: http://cgi.ebay.co.u...bayphotohosting
Mai árfolyamon 5.700 HUF szállítással.
Májusban beszéltem vele errõl a "túráról". Azt mondta, hogy nincs megállás, mindenki oldja meg a frissítést ahogy tudja, aki lemarad azt otthagyják. Persze lehet megváltozott az elképzelése a mondat elsõ részérõl, de a másodikról biztos nem. Szerintem csak ketten fognak menni, nincs más aki vállalná a tempót és lenne kedve a távhoz.
Tudom, de nem volt elég gyors, hárman is megelõzték az egyesületbõl.
Májusban beszéltem vele errõl a "túráról". Azt mondta, hogy nincs megállás, mindenki oldja meg a frissítést ahogy tudja, aki lemarad azt otthagyják. Persze lehet megváltozott az elképzelése a mondat elsõ részérõl, de a másodikról biztos nem. Szerintem csak ketten fognak menni, nincs más aki vállalná a tempót és lenne kedve a távhoz.Nem tudom hogyan szokta intézni a frissítést az Imre.
Tudom, de nem volt elég gyors, hárman is megelõzték az egyesületbõl.A Gázlót 4 ó 46 p alatt tekerte le
A sebesség mindent megold.
Itt van egy 150 USD + postaköltség + vám (Kanadából jön, európai szállítás lehetséges): http://cgi.ebay.co.u...s=|293:1|294:50