Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Beszélek még Mattival aztán kiderül!

Matti!

Én ebéd után indulnék kb. 14:00-15:00 között!
De akkor bemennék Veszprémbe, hogy Dózernak be tudjam adni a csomagot!
Aztán a többit meg kitaláljuk! :)
Vagy ha Dózernak nem lesz jó ez az idõpont akkor még
majd variálunk!:)

Majd úgy csinálom hogy jólegyen ez az idõpont.De nem csak rajtam múlik.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Empty,köszi,a vasárnap is jó lesz,csak nagyjából tudnom kéne az idõpontot.

Beszélek még Mattival aztán kiderül!

Matti!

Én ebéd után indulnék kb. 14:00-15:00 között!
De akkor bemennék Veszprémbe, hogy Dózernak be tudjam adni a csomagot!
Aztán a többit meg kitaláljuk! :)
Vagy ha Dózernak nem lesz jó ez az idõpont akkor még
majd variálunk!:)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Empty,köszi,a vasárnap is jó lesz,csak nagyjából tudnom kéne az idõpontot.

Jankó,ja hát ja,elég durván nézett ki a cucc,de elvileg csak jövõ hónap 13-án kellett volna dokihoz mennem.
A Fenyõfõi homokos út monti gumival szerintem járható,persze kell egy kicsit küzdeni,de annyi belefér. Amúgy nagyon szép helyen megy keresztül az az út,néha néha érdemes arra elmenni,persze vastag gumival.Viszont az aszfalton igen csak kapaszkodnom kellett utánad,a gyorsabb részeken.:)Az egyesületbõl sokan azért nem jöttek el a túráimra,mert általában mindig valamilyen "kalandos" helyen vezetett az út.:)
Nekem a homokos úton a napégés és vízhiány okozta a legnagyobb problémát.Szerencsére még épp az utolsó pillanatban kentem be magam naptejjel,(kösz Jankó)így megúsztam a leégést.Az eredeti terv szerint sokkal kevesebb napos útvonal lett volna,de egyáltalán nem bántam,hogy erre mentünk.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Empty,köszi!Ha be is hoznád,akkor még duplán köszönet!

Sajna a mai nap nem fogok tudni betekerni!:(
Viszont holnap igen! Ha nem gond akkor holnap
szállítanám le a csomagot!:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jó kis túrát mentünk Jankóval.A Teveli tavi strandolás után Bakonykoppány-Fenyõfõ-Vinye felé mentünk,ahonnan vonattal haza.Nekem kb 80 km és majdnem 1000 m szint jött össze.Ez nem sok,de roppant meleg volt,és sok homokos talaj.Képek:
http://picasaweb.goo...tibor/TeveliTo#
Érdemes ide családdal is elmenni,csendes,nyugodt hely.Lehet sátrazni is.

Sajnos a zuhanyzás után az elsõ utam a balesetire vezetett,mert a titán derót,kilyuggalta a bõröm.Ez várható volt,csak nem tudtam mikor fog ez bekövetkezni.A bicajozáshoz semmi köze hogy ez történt,nem ütöttem meg,egyszerûen kikoptatta a bõrt a fém.Hétfõn reggel megyek be mûtétre,akkor veszik végre ki a "vasat".Volt ott egy kéztöréses csaj,õ meg Balaton körön esett el ma.Szegény nem is tud most hazamenni,sátorban alszik.Gipsszel ez nagy élmény lehet.

Köszi Dózer!

Tényleg frankó túra volt, számomra új ösvényekkel. Annak ellenére is (vagy pont azért?) élveztem, hogy akadt bõven tengelyig érõ sár, és süppedõs homok. Utóbbi miatt el is szálltam, mert egy lejtõ alján erõsen lefékezte az elsõ kerekemet.... Jó volt egy kicsit a régi Gázló útvonalán menni, ami helyenként már alig nevezhetõ útvonalnak, mert visszahódította a természet.

A Bakonyszûcs-Vinye földutat nagy ívben kerüljétek! Nem is föld, hanem végig homok. Járhatatlan, árnyék nincs rajt.

Teveli strand nagy királyság!

Dózer, sajnálom ezt a titánbökõs dolgot, de már tényleg nagyon 18+ volt, ahogy kinéztél...:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Jó kis túrát mentünk Jankóval.A Teveli tavi strandolás után Bakonykoppány-Fenyõfõ-Vinye felé mentünk,ahonnan vonattal haza.Nekem kb 80 km és majdnem 1000 m szint jött össze.Ez nem sok,de roppant meleg volt,és sok homokos talaj.Képek:
http://picasaweb.goo...tibor/TeveliTo#
Érdemes ide családdal is elmenni,csendes,nyugodt hely.Lehet sátrazni is.

Sajnos a zuhanyzás után az elsõ utam a balesetire vezetett,mert a titán derót,kilyuggalta a bõröm.Ez várható volt,csak nem tudtam mikor fog ez bekövetkezni.A bicajozáshoz semmi köze hogy ez történt,nem ütöttem meg,egyszerûen kikoptatta a bõrt a fém.Hétfõn reggel megyek be mûtétre,akkor veszik végre ki a "vasat".Volt ott egy kéztöréses csaj,õ meg Balaton körön esett el ma.Szegény nem is tud most hazamenni,sátorban alszik.Gipsszel ez nagy élmény lehet.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Dózer!

Megjött a csomag!
Ha nem esik holnap délelõtt akkor,
akár be is tudom hozni Veszprémbe!

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 posts

Mukunda:
szerintem egyszerübb lenne legközelebb belinkelni a rendezvényt ahelyett, hogy szét floodolod/szét offolod a topikot ... :)

Hogy neked mien igazad van dezsvérem !!! :no_tak: :prosze::prosze::prosze:

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Mukunda:
szerintem egyszerübb lenne legközelebb belinkelni a rendezvényt ahelyett, hogy szét floodolod/szét offolod a topikot ... :)
Mert tekerni jó!

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
Gyün valaki ??? :) :) :)
Körpályás gyerek, amatõr és profi versenyek - 2009. július 18., Balatonfüred
Idõpont: 15:00 - 18:00 óra

- Utánpótlás és amatõr futamok: 15:00-tól

- Profi futam: 17:00-tól (1 óra + 1 lör)
-------------------------------------------------------------------------------------
Helyszín:

Balatonfüred, Zákony Ferenc utca

Verseny jellege:

Országúti kritérium verseny (háztömbkörüli verseny)
-------------------------------------------------------------------------------------
Útvonal (1 kör = 900 m):

- Zákony Ferenc utca

- Jókai Mór utca

- Honvéd utca

- Széchenyi út
Idõrend:
10:00-tól regisztráció, rajtszám átvétel (a futamok rajtja elõtt 1 órával zárul)

15:00 - Utánpótlás futam:

(5 kör, véghajrás verseny)

Külön értékeljük a:

- 15-18 éves (1991-1994 között született) fiúkat és lányokat

- 15 év alatti (1995-ben vagy késõbb született) fiúkat és lányokat

15:15 - MTB futam:

Táv: 5 kör, véghajrás verseny

Résztvevõk: mountain bike kerékpárral (3,5 cm-nél vastagabb gumi) indulók

(Pályanyitás az autós forgalom részére: 15:30-15:40)

15:45 - Nõi futam

Táv: 8 kör, 4 részhajrá (2 körönként)

Résztvevõk: Felnõtt nõk

16:00 - Amatõr futam

Táv: 20 perc + 1 kör (részhajrá 3 körönként)

Résztvevõk: Felnõtt, amatõr férfiak

(Pályanyitás az autós forgalom részére: 16:30-16:40)

16:45 - VIP futam

Táv: 2 kör

Résztvevõk: Meghívott vendégek

17:00 - Elit kategória:

Táv: 60 perc + 1 kör (részhajrá 4 körönként)

Résztvevõk: felnõtt, hazai és külföldi csapatok versenyzõi (amatõr csapatok is)

18:30 - Díjátadó - minden kategóriában
Díjazás:

- Minden kategória gyõztese serleget, elsõ három helyezettje érmet kap.

- A kategóriák helyezettjei értékes tárgyjutalmat kapnak, összesen többszázezer Ft értékben.
- A díjazás összértéke meghaladja az egymillió Ft-ot!

Az elit futam díjai:

- 1. hely: 300.000 Ft értékû 2 személyes, Földközi-tengeri utazás

- 2. hely: 100.000 Ft értékû 2 személyes balatoni hétvége

- 3. hely: 100.000 Ft értékû 2 személyes balatoni hétvége

- 4. hely: 100.000 Ft értékû 2 személyes balatoni hétvége

- 5. hely: 100.000 Ft értékû 2 személyes balatoni hétvége

- 6. hely: 100.000 Ft értékû 2 személyes balatoni hétvége
Nevezés:
A nevezés minden kategóriában ingyenes.

Nevezni a heszínen, elõzetesen regisztrálni (javasoljuk!) a Nevezés menüpontban lehet.

Futamonként a létszám limit: 50 fõ

PARKOLÁS

Felhívjuk minden kedves vendégünk figyelmét, hogy nyári idõszakra tekintettel, a Zákony Ferenc utcai parkolóban nem, vagy csak nagyon nehezen lehet szabad helyet találni. Javasoljuk, hogy vegyék igénybe a 71-es úton, a Honvéd utcával szemben levõ parkolót, vagy a Hurai utcai parkolót (amelyek 2-300 méterre vannak a versenyközponttól, és a parkolás ott ingyenes). Térkép a parolókról lejjebb.
Speciális szabályok - a helyezések eldöntése:

1. A verseny gyõztese az a versenyzõ, aki a legtöbb pontot gyûjti.

2. A versenykiírásban elõre meghatározott körönként, a részhajrákon, a célvonalon áthaladó elsõ négy sportoló pontokat kap (5-3-2-1 pontot).

3. A részhajrák közötti körökben a célvonalon áthaladó elsõ versenyzõ 1 pontot kap.

4. Az utolsó körben (utolsó részhajrá) dupla pontokat lehet szerezni (10-6-4-2 pont).

5. A körelõny minden pontozást felülmúl. Körelõnynek számít az, mikor egy vagy több versenyzõ a fõmezõnyt éri utol.

6. Az Elit futamban az elsõ 20 percben elszenvedett körhátrány esetén a zsûri kiállítja versenyzõt. 20 perc után a körhátrányt kapott versenyzõket nem állítja ki a zsûri, õk - a verseny zavarása nélkül - visszaállhatnak a mezõnybe.

7. Azonos pontszámok esetén a több jobb helyezés (pl. több hajrágyõzelem) dönt. Ha ez is azonos, akkor a késõbb szerzett jobb helyezés dönt.

8. Bukás vagy géphiba (defekt, kerékpáralkatrész törése) estén, a zsûri engedélyével, a kijelölt depó területen a versenyzõ két körön belül visszaállhat az eredeti pozíciójába. A visszaállást követõen a versenyzõ nem vehet részt a következõ részhajrában.

Egyéb szabályok

1. A versenyen az MKSz / UCI általános szabályai érvényesek.

2. A versenyen fejvédõ használta minden kategóriában kötelezõ.

3. A szervezõk a nem megfelelõ felszereléssel indulókat nem engedik rajthoz állni.

4. Az eseményen minden résztvevõ saját felelõsségére vesz részt. Az eseménnyel összefüggõ bármilyen egészségügyi károsodásért illetve balesetért, anyagi kárért, a rendezõ felelõséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhetõ. A verseny zárt pályán zajlik, de bemelegítés során és minden más esetben a közlekedési szabályok betartása mindenki számára kötelezõ.

5. Minden résztvevõ a rajtszám átvételével hozzájárul, hogy az eseményen készült film-, és képanyagokban valamint azok reklámcélú felhasználásban szerepelhet, és ezért ellenszolgáltatást nem kér.

6. A rajtszám átvételével minden résztvevõ elismeri, hogy a versenykiírást ismeri, és a szabályokat betartja.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Andris!

A tárcsafékes topikról jutott eszembe, hogy még mindig olyan a féked, hogy a markolatig lehet húzni a fékkart? :)

Kikérem magamnak azt én csináltam :D
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Andris! A tárcsafékes topikról jutott eszembe, hogy még mindig olyan a féked, hogy a markolatig lehet húzni a fékkart? :)

olyan sose volt :) gondolom az xtr fékre gondolsz, az változatlan azóta

lottózóba fagyit?nóóóórmális?:D

a lottózó még nem is durva, vannak cifrább helyek is :)
meg igazából nem is lottózó, hanem ilyen mindenes bolt.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Andris!

A tárcsafékes topikról jutott eszembe, hogy még mindig olyan a féked, hogy a markolatig lehet húzni a fékkart? :)

A sebesség mindent megold.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
lehetséges hogy azon üldögéltem,ma egész nap azzal tököltem,mégsem mehet max gázon de azért jobban menjen mint a kisebbek.
remélem fõnök belemegy majd hogy néha kibéreljem magamnak,vagy mikor õk elmennek autókázni a Roverral akkor kísérjem õket:D
lottózóba fagyit?nóóóórmális?:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

aszófõn láttalak átsuhanni múltkor!
tudom hogy te dudáltál,intettem is a kiülõ alól,és eszembe jutott hogy van a mélyhûtõben egy 2L-es fagyi,elõ is kaptam,és toltam az arcba belõle:)

jah és ma kaptam a pályára egy ilyent:

imádom, 660cm
egy igazi vadállat

a fent említett vason üldögéltél, 13 óra elõtt kicsivel, amikor épp Zánkára rohantam, hogy még odaérjek a lottózóba zárás elõtt, akkor is dudáltam, de nagyon elbûvölt az a quad :)
majd egy lájtosabb napon megállok, aztán megnézzük kinek milyen portékája van :P

amúgy:
http://www.naplo-onl...lito_vonat.aspx
keszthelyen volt munkatársam a srác, állítólag annyira nem vészes az állapota, a kocsi megcsavarodott egy kissé... (kukázható)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

[COLOR=DarkRed]Mivel az idõpontban úgy tûnik, sikerült megegyezni, legyen innentõl minden augusztus elsõ szombatja a régi gázló napja/ünnepe. Táv, útvonal, szellemiség a régi! A Kõris megmászása kötelezõ! Aki esetleg megpróbál belõle a jövõben hivatalos, profitorientált eseményt kovácsolni, azt egyesült erõvel valagba rúgjuk.

Szabadalmi hivatalnál bejegyezve! :)
Nevezési díj: egy sör az alapító tagságnak :) (fejenként!)
www.magicteam.hu

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

merre láttál?
ma én dudáltam Neked Aszófõn! :)

aszófõn láttalak átsuhanni múltkor!
tudom hogy te dudáltál,intettem is a kiülõ alól,és eszembe jutott hogy van a mélyhûtõben egy 2L-es fagyi,elõ is kaptam,és toltam az arcba belõle:)

jah és ma kaptam a pályára egy ilyent:
Feltöltött kép
imádom, 660cm
egy igazi vadállat

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Dózer!

Na akkor ezt jól benéztem!:(
Úgy rémlett, hogy minden fajta belsõvel
fel volt szerelve a gép! Plusz mondom egy faszi
mondta, hogy akár a recepción is lehet venni!
Sajnos amikor hívtál még javában melóztam!:(
Így nem tudtam legurulni segíteni. Mindegy!
Lényeg, hogy sikerült megoldani!:) Majd, ha
arra járok még én is leadom nekik a javaslatokat
a belsõkre vonatkozólag!:)

Jankó!

Ok! A részleteket megbeszéljük!

Matti!

Hétfõn akkor egymásét fogjuk bámulni?!:D

Ha minden jól megy akkor az aug. 1. nekem is jó lesz!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Má' megháláltad többször is! Géphez gratula, megyek bámulni, amint lehet.

Dózer: SMS-t vettem! Ezer szerencséd, mert már bekevertem az Isostart!:D Akkor holnap 7.00 - jutaspusztai körforg.

Már jöhetsz , megnézheted :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Gázló újrajárás felõlem ok :)

nekem az Aug 1-2 még szabad ... elötte 7végék kilõve!

Nekem is! :)

Uraim! Javaslom, hogy teremtsünk hagyományt, és tegyük most le a Retró Gázló alpkövét. Mivel az idõpontban úgy tûnik, sikerült megegyezni, legyen innentõl minden augusztus elsõ szombatja a régi gázló napja/ünnepe. Táv, útvonal, szellemiség a régi! A Kõris megmászása kötelezõ! Aki esetleg megpróbál belõle a jövõben hivatalos, profitorientált eseményt kovácsolni, azt egyesült erõvel valagba rúgjuk. Tehát:

Retró Gázló augusztus 1-én. Rajt a zeneiskola elõl reggel 8-kor.

valami jó outi nyereg nem volt ilyen áron esetleg?:chin:

Te Janes, jól emlékszem, hogy kb. 1 éve keresel egy valamire való outi nyerget?? Létezik olyan egyáltalán?? :D

ej.. Jankó.. ha két nappal hamarabb jön az e-bay-es infód, nem rendelek butapestrõl 7000ért..

Bocs, nem tudtam, hogy van még rá igény... Vigasztaljon a tudat, hogy hazafias dolog hazait, illetve itthon vásárolni. (Kár hogy az a durva árkülönbözet, amit az itthoni vásárláskor meg kell fizetni, nem az ország, hanem a legnagyobb tolvajok javát szolgálja. De hagyjuk is, mert megint felforr a vérem...)

A pénzt meg döntsd el, hogy utaljak vagy KP!

Ráér, ráér. Majd ha megjött...

Köszönöm uram... :) meghálálom , ja elkészült a gép Demo változata, már tekerhetõ....gyönyörû lett.
Aki kíváncsi rá megtekinthetõ az Õrház utcában :)

Má' megháláltad többször is! Géphez gratula, megyek bámulni, amint lehet.

Dózer: SMS-t vettem! Ezer szerencséd, mert már bekevertem az Isostart!:D Akkor holnap 7.00 - jutaspusztai körforg. (Szingós belsõt megnézem. Ha jól sejtem, 26-os kell...)