Valaki holnap du. lájtos tekerés terepen?
Indulás kb. 14:00, max. idõtartam 3 óra.
Benne vagyok..
Valaki holnap du. lájtos tekerés terepen?
Indulás kb. 14:00, max. idõtartam 3 óra.
Nálunk találkozzunk! Kérdezem a veszprémi szekciót és Anot. Csatlakoztok????Holnap 9.30ra Várpalotán leszünk. Hova menjünk (vár, hozzátok, máshová)? Nekünk mindegy mert bringával megyünk.
(Írtam emailt is ugyanezzel a tartalommal).
A sebesség mindent megold.
A sprinteken kívül nekem már jó, ha a pulzusom eléri a 100at hegynek fölfelé.Hozzánk meg csatlakozik egy "száguldó virág". Neked és cimborádnak javaslok holnapra egy kõkemény száguldást sok sok szinttel, hogy ne kívánjatok többet a mi kiránduló tempónknál...
Hozzánk meg csatlakozik egy "száguldó virág". Neked és cimborádnak javaslok holnapra egy kõkemény száguldást sok sok szinttel, hogy ne kívánjatok többet a mi kiránduló tempónknál...Tökéletes.
Csak holnap tudom 100%ra ígérni, hogy megyek, mert van egy kis gyorsan gyógyuló térdsérülésem, le kell még tesztelni.
Lehet jön velem egy másik fehérvári bringás is.
Tökéletes.Igen! Az én fejemben is megfordult, hogy a régi tési út és alsópere közötti déli részt megnézzük. Utána római fürdõ Jásd K. emelkedõ és minden mi szem szájnak ingere.
Sziasztok ! Zircen van kerékpárbolt? Mennyire felszerelt(ha van)? Esetleg Várpalota?Vagy marad Veszprém?
Igen! Az én fejemben is megfordult, hogy a régi tési út és alsópere közötti déli részt megnézzük. Utána római fürdõ Jásd K. emelkedõ és minden mi szem szájnak ingere.Lehet, hogy én csatlakoznék és megnézhetnénk az útvonalat, amit kinéztem a térképen. Jó nekem a lassú tempó is, nyomok majd néhány hegyi sprintet közben, de az ne zavarjon titeket.
Lehet, hogy én csatlakoznék és megnézhetnénk az útvonalat, amit kinéztem a térképen. Jó nekem a lassú tempó is, nyomok majd néhány hegyi sprintet közben, de az ne zavarjon titeket.Szombatra egy lightes bakonyi tekeréshez csatlakozik valaki?
Indulás kb 9.-9,30. Várpalotáról.
Nagyon köszönöm!
Ez nagy segítség volt nekem.
Andris,a minipumpa itthon maradt, anélkül meg nem szeretek járkálni.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Bicó Kerékpár Kereskedés és Szervíz 8420 Zirc, Deák Ferenc utca 50. 0688415395Eddig én is eljutottam, köszi. Csak az öt éves telefonon nem lehet megnyitni szinte semmit.
-=B.B.B.=-
Sziasztok ! Zircen van kerékpárbolt? Mennyire felszerelt(ha van)? Esetleg Várpalota?Vagy marad Veszprém?
http://www.google.hu...lient=firefox-aSziasztok ! Zircen van kerékpárbolt? Mennyire felszerelt(ha van)? Esetleg Várpalota?Vagy marad Veszprém?
mire van szükséged?Sziasztok ! Zircen van kerékpárbolt? Mennyire felszerelt(ha van)? Esetleg Várpalota?Vagy marad Veszprém?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
-=B.B.B.=-