Na elkészült a kerék,a Fox karban tartva jöhet a tekerés, valami program hétvégére?
Várom a javaslatokat!
Na elkészült a kerék,a Fox karban tartva jöhet a tekerés, valami program hétvégére?
kár.Mostani hétvége nekem egyik nap sem jó.Vasárnap hajnalban esetleg ide a piacra tudok csak leugrani.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
maxi-biketól nem akarok venni, találok én majd magam is bringát, nem akarom, hogy még õ is keressen rajtam.Esetleg még nézd meg a ezt:
http://maxi-bike.hu/
A Maxi bike-os srác minden vasárnap hajnalban ott van a Veszprémi piacon,legalábbis én még nem tudtam úgy odamenni,hogy ne láttam volna ott.Jó keresgélést!
Megnéztem, nem volt könnyû megtalálni lefelé, de sikerült. A jelenlegi állapotában nem lehet leszállás nélkül lemenni rajta, de nem a bedõlt fák miatt, azokat mind ki lehet kerülni vagy át lehet ugrani, hanem a sziklás rész és a beláthatatlan kanyarok miatt (egy dh versenyzõ dh géppel talán le tudna menni). Hazai maraton pályának akkor lehetne használni, ha teljesen kitakarítanánk a nyomot meg megritkítanánk a fákat, de akkor is inkább csak a hosszútávot küldeném le rajta, xc (ox) versenyt lehetne rendezni ezen a lejtõn, tipikusan olyan hogy be kell gyakorolni. A kék a meredek kavicsos rész ellenére is sokkal barátibb, ott csak egy helyen kell leszállni.Laciklon!
Mikor lesz pontosan a maraton, 11-én vasárnap? (szombaton van a futó félmaraton)
Ha a térdem bírja, ma megnézem a piros jelzést.
Ennyire gyenge lettél?ma Bencével tekertünk kicsit. nem gondoltam, hogy meg bír fingatni a srác... sikerült neki. felkergetett a Csere-hegyre, nem esett jól.
aztán Szentkirálynál nagy nehezen utolértünk egy országútis lányt - az én célkitûzésem volt, hogy nézzük meg közelrõl is -, Szentkirály meg Almádi közt a kis emelkedõn elõre álltam olyan 33-35 körüli tempóban vezetni, aztán egyszer csak elsasszézott mellettünk a hölgy... Bencével összenéztünk, hogy mi a fakk?!?! lámpák körül beszélgettünk kicsit, kiderült, hogy az Õrház utcai BikeLand-ban dolgozó srác barátnõje - nem Mattié, hanem a másik srácé -, meg Laciklonékat is ismeri. állítása szerint hobbi szinten bringázik, de szerintem ez nem igaz a nõi mezõnyt meg bírná lepni, ha menne versenyekre. a várpalotai versenyt ajánlottam Neki, de majd még Laciklonéktól is kell egy kis bíztatás, hogy induljon!
A sebesség mindent megold.
Nem kéne 40s átlaggal hasítani , akkor nem fájna a térded.....Végül is volt dagonya?
Mukinál ez normális. Neki a 100-as Gázló is 130-ra jött ki, ha nem csal az emlékezetem... De fiatal még, és jól birja!
A füredi vízhordós egyszemélyes túra tanulságai:
- A kempingnél mindig ezren várnak vízre. (Mert ott ugye csak ötöt kell lépni a kocsitól...) Szóval célszerûbb a jó öreg Gyógy téren vételezni. Oda senki sem jön rekeszekkel.
- A Hatosban (aka Hatlépcsõs aka Muskátli) csak pohárba adnak bort! A sok vizes palackom közül egyet nem töltöttem meg a kútnál, hogy abba majd szürkebarát megyen... De megtagadták. De jól esett pohárból is...
- A csopaki Varga pincészetben palackba is adnak bort. A szürkebarát majdnem olyan jó, mint a Hatosban, és csak 260,- Ft literje. (Vagy 240, és akkor a Chardonnay a 260...) Éljen a (szürke) Barátság!!!
- A térdem megbolondult. 50 km után megint ugyanúgy fájni kezdett, mint a Gázló elõtti tihanyi túrán. Meging jobb tért, külsõ rész a sípcsont csatlakozásnál. A Nosztorin felfelé a könny kijött a szemembõl. A vízszintes résztõl pedig megint egy lábbal tekertem haza. Ajánljatok légyszi valami jó krémet, ha tudtok. (Nem izomra kell.) Állítólag el van kopva. Tíz éve legalábbis ezt mondták. De mitõl van az, hogy pl. a Retro Gázló 140 kilométerén kutya baja sem volt, egy ötvenes meg gallyra teszi???
- A legutóbbi hármas importból származó "fapados" XO kényelemben semmiben sem marad el a fullos tizenezres társától. Legalábbis 65 km-es távon. (Majd írok még róla, ha a 100+ tesztelés is meglesz.)
ma Bencével tekertünk kicsit. nem gondoltam, hogy meg bír fingatni a srác... sikerült neki. felkergetett a Csere-hegyre, nem esett jól.
aztán Szentkirálynál nagy nehezen utolértünk egy országútis lányt - az én célkitûzésem volt, hogy nézzük meg közelrõl is -, Szentkirály meg Almádi közt a kis emelkedõn elõre álltam olyan 33-35 körüli tempóban vezetni, aztán egyszer csak elsasszézott mellettünk a hölgy... Bencével összenéztünk, hogy mi a fakk?!?! lámpák körül beszélgettünk kicsit, kiderült, hogy az Õrház utcai BikeLand-ban dolgozó srác barátnõje - nem Mattié, hanem a másik srácé -, meg Laciklonékat is ismeri. állítása szerint hobbi szinten bringázik, de szerintem ez nem igaz a nõi mezõnyt meg bírná lepni, ha menne versenyekre. a várpalotai versenyt ajánlottam Neki, de majd még Laciklonéktól is kell egy kis bíztatás, hogy induljon!
Végül is volt dagonya?
1. Nem lesz dagonya!
2. Szentkirály alatt a vadászház.
3. Nem lesz dagonya!
hogy lett Neked 260 km?
Almádiból indulva mértünk 200,5-öt
A sebesség mindent megold.