Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Na elkészült a kerék,a Fox karban tartva jöhet a tekerés, valami program hétvégére?

Várom a javaslatokat!:)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Na elkészült a kerék,a Fox karban tartva jöhet a tekerés, valami program hétvégére?
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hali

Pápán szerdán meg szombaton van piac, és olcsóbb mint a veszprémi. Az árusok fele ugyanaz mint Veszprémben. Lesencetomajon mi is vásároltunk már csak nem biciklit, hanem betonkeverõt :-)
Ha minden igaz akkor otthon van egy régi SR26-os váz villával, de lehet hogy még kerekek meg a többi cucc is rajta van. Ezek még az õskori Favorit Csehszlovák gyártmányok :-) Faterom rakta össze annak idelyén. Megkérdezem, ha érdekel.
FELAHEGYRE! :scared:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Mostani hétvége nekem egyik nap sem jó.Vasárnap hajnalban esetleg ide a piacra tudok csak leugrani.

kár.
vasárnap már otthon akarok lenni, akkor majd máskor bepótoljuk.

de ha esetleg valaki másnak van kedve szombat reggel devecserbe szétnézni, egyeztethetünk

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Andris!
még nincs kész, a kormányt le kell vágni idõfutamosra, meg a 630as hátsókerék még a nagykerben van, a boltos, aki hozza meg szabin. majd tolok róla, de az kb 2 hét még...:(
gondoltam, hogy ciclokrossz gép lesz, a vastag gumik miatt.
az öreg országúti váz attól még necces lesz szerintem, de majd ha élõben látod, rájössz, hogy jó, vagy sem.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Mostani hétvége nekem egyik nap sem jó.Vasárnap hajnalban esetleg ide a piacra tudok csak leugrani.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szombat reggel kiugrunk? 6-7 körüli indulás jó is lenne szerintem
10 órakor van jelenésem a suliban - beiratkozás - aztán elõtte elmehetünk (kocsit hozok)

valaki esetleg még csatlakozna?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
nekem egy Genesis mtb alu váz várja,hogy kioperáljam belõle a belerohadt monoblokkot.Még tavasszal vettem "komplett" bicajként a lengyel piacon. A váz maradt meg belõle,meg egy-két apróság.Görgõzõs,meg amolyan mindenes,-nemfélekkinthagyni- bicaj lesz belõle.Piacon normális kereket a legnehezebb szerezni.Devecserbe már régóta tervezem hogy elmegyek,de nem tudom mikor érdemes menni.Hétvégén vagy hétköznap?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
cyclocross bringa lesz, téli edzéshez, hogy kíméljem az igazi országútit meg majd versenyezgetni vele :) országúti kerék megy majd bele az meg ugye 622-es. még körbejárom a kérdést, aztán lehet szerzek egy wenson treking vázat :)

mutass képet a Tiedrõl!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Andris!
fogsz ilyen vázat találni?
mármint olyant, amibe befér a vaskos gumi meg a sárférõ hely?
én most rakok össze egy csepel apollót gyõri bicajnak.
elsõ villánál annyira nincs hely, hogy a rongyot alig tudtam beerõszakolni a kerék mellé, hogy a port kipucoljam (ok vegyem ki a kereket :D). hátul határeset nagyon.
no meg ezek többnyire még 630as kerékkel vannak szerelve, kapsz erre vaskosabb gumit?:)
sorry, ha ezekre egyértelmûek a válaszok... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Esetleg még nézd meg a ezt:
http://maxi-bike.hu/
A Maxi bike-os srác minden vasárnap hajnalban ott van a Veszprémi piacon,legalábbis én még nem tudtam úgy odamenni,hogy ne láttam volna ott.Jó keresgélést!:)

maxi-biketól nem akarok venni, találok én majd magam is bringát, nem akarom, hogy még õ is keressen rajtam.
nálunk a faluban is van egy "bevásárló utca", lehet lenézek oda

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Itt Veszprémben én csak a lengyel piacot tudom ajánlani,de ha oda mész,reggel 6.30-ra legyél lent,mert 8 órára már minden "értéket" eladnak.Vagy ott a környéketeken Tapolcára is érdemes elmenni,de ott nem tudom hol van piac,vagy hogy házaknál hova érdemes menni,csak azt tudom,ott is virágzik a lomizás.Pápa is nagy lomizós város,na meg persze Devecser.Esetleg még nézd meg a ezt:
http://maxi-bike.hu/
A Maxi bike-os srác minden vasárnap hajnalban ott van a Veszprémi piacon,legalábbis én még nem tudtam úgy odamenni,hogy ne láttam volna ott.Jó keresgélést!:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
keresek ilyesmi vázat/bringát az én -talán 56os- méretemben.
http://piacter.bikem...t=237795&cat=56
http://piacter.bikem...t=238680&cat=56

igazából mindegy milyen, a váz (és a villa) a lényeg, meg hogy széles legyen a villa a guminál (sárférõhely és sárvédõ meg a vaskosabb gumi miatt.)
nem sok pénzt áldoznék rá, mert játszós bringának lesz :)
lengyelpiacon kívül hol érdemes keresni?

Jani
levelet megkaptam én is.
elgyengültem az tuti :/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Laciklon!

Mikor lesz pontosan a maraton, 11-én vasárnap? (szombaton van a futó félmaraton)

Ha a térdem bírja, ma megnézem a piros jelzést.

Megnéztem, nem volt könnyû megtalálni lefelé, de sikerült. A jelenlegi állapotában nem lehet leszállás nélkül lemenni rajta, de nem a bedõlt fák miatt, azokat mind ki lehet kerülni vagy át lehet ugrani, hanem a sziklás rész és a beláthatatlan kanyarok miatt (egy dh versenyzõ dh géppel talán le tudna menni). Hazai maraton pályának akkor lehetne használni, ha teljesen kitakarítanánk a nyomot meg megritkítanánk a fákat, de akkor is inkább csak a hosszútávot küldeném le rajta, xc (ox) versenyt lehetne rendezni ezen a lejtõn, tipikusan olyan hogy be kell gyakorolni. A kék a meredek kavicsos rész ellenére is sokkal barátibb, ott csak egy helyen kell leszállni.

ma Bencével tekertünk kicsit. nem gondoltam, hogy meg bír fingatni a srác... sikerült neki. felkergetett a Csere-hegyre, nem esett jól.
aztán Szentkirálynál nagy nehezen utolértünk egy országútis lányt - az én célkitûzésem volt, hogy nézzük meg közelrõl is -, Szentkirály meg Almádi közt a kis emelkedõn elõre álltam olyan 33-35 körüli tempóban vezetni, aztán egyszer csak elsasszézott mellettünk a hölgy... Bencével összenéztünk, hogy mi a fakk?!?! :o lámpák körül beszélgettünk kicsit, kiderült, hogy az Õrház utcai BikeLand-ban dolgozó srác barátnõje - nem Mattié, hanem a másik srácé -, meg Laciklonékat is ismeri. állítása szerint hobbi szinten bringázik, de szerintem ez nem igaz a nõi mezõnyt meg bírná lepni, ha menne versenyekre. a várpalotai versenyt ajánlottam Neki, de majd még Laciklonéktól is kell egy kis bíztatás, hogy induljon!

Ennyire gyenge lettél? :D
A levlistáról kaptál tegnap este levelet tõlem (én kaptam magamtól)?

A sebesség mindent megold.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Végül is volt dagonya?:)

Mukinál ez normális. Neki a 100-as Gázló is 130-ra jött ki, ha nem csal az emlékezetem...:) De fiatal még, és jól birja!:D

A füredi vízhordós egyszemélyes túra tanulságai:

- A kempingnél mindig ezren várnak vízre. (Mert ott ugye csak ötöt kell lépni a kocsitól...) Szóval célszerûbb a jó öreg Gyógy téren vételezni. Oda senki sem jön rekeszekkel.

- A Hatosban (aka Hatlépcsõs aka Muskátli) csak pohárba adnak bort! A sok vizes palackom közül egyet nem töltöttem meg a kútnál, hogy abba majd szürkebarát megyen... De megtagadták. De jól esett pohárból is...

- A csopaki Varga pincészetben palackba is adnak bort. A szürkebarát majdnem olyan jó, mint a Hatosban, és csak 260,- Ft literje. (Vagy 240, és akkor a Chardonnay a 260...) Éljen a (szürke) Barátság!!!

- A térdem megbolondult. 50 km után megint ugyanúgy fájni kezdett, mint a Gázló elõtti tihanyi túrán. Meging jobb tért, külsõ rész a sípcsont csatlakozásnál. A Nosztorin felfelé a könny kijött a szemembõl. A vízszintes résztõl pedig megint egy lábbal tekertem haza. Ajánljatok légyszi valami jó krémet, ha tudtok. (Nem izomra kell.) Állítólag el van kopva. Tíz éve legalábbis ezt mondták. De mitõl van az, hogy pl. a Retro Gázló 140 kilométerén kutya baja sem volt, egy ötvenes meg gallyra teszi???

- A legutóbbi hármas importból származó "fapados" XO kényelemben semmiben sem marad el a fullos tizenezres társától. Legalábbis 65 km-es távon. (Majd írok még róla, ha a 100+ tesztelés is meglesz.)

Nem kéne 40s átlaggal hasítani :), akkor nem fájna a térded.....
Porcerõsítõ tablettát használj. Ha mész megint egy ilyen túrára szólj, elkísérlek.
Az XO kiváló 110km után is kényelmes volt.

ma Bencével tekertünk kicsit. nem gondoltam, hogy meg bír fingatni a srác... sikerült neki. felkergetett a Csere-hegyre, nem esett jól.
aztán Szentkirálynál nagy nehezen utolértünk egy országútis lányt - az én célkitûzésem volt, hogy nézzük meg közelrõl is -, Szentkirály meg Almádi közt a kis emelkedõn elõre álltam olyan 33-35 körüli tempóban vezetni, aztán egyszer csak elsasszézott mellettünk a hölgy... Bencével összenéztünk, hogy mi a fakk?!?! :o lámpák körül beszélgettünk kicsit, kiderült, hogy az Õrház utcai BikeLand-ban dolgozó srác barátnõje - nem Mattié, hanem a másik srácé -, meg Laciklonékat is ismeri. állítása szerint hobbi szinten bringázik, de szerintem ez nem igaz :D a nõi mezõnyt meg bírná lepni, ha menne versenyekre. a várpalotai versenyt ajánlottam Neki, de majd még Laciklonéktól is kell egy kis bíztatás, hogy induljon! :)

Anita, Peti barátnõje, tényleg amatõr, nem versenyzik, hobbiból nyomja, néha lealáz minket :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Dagonya nem volt! Porzott az út!

A térdedre meg!

Kenõcs:
Dolobene-ratiopharma gél
Ezt napi 4 alkalommal használva,
legalább 1 hétig! Persze mondanom sem kell
az adott testrészt pihentetni kell!

Bogyó:
Nekem anno csontlágyulást fedeztek fel a bal
térdemben. Azóta minden évben, bár amióta bringázok már
nem igazán, csinálok egy bioglükozamin kúrát. 1 hétig
napi 2 bogyó, utána meg napi egy ameddig nem fogy el
a doboz tartalma!

Nekem ez bevált! De mivel nem vagyunk egyformák, nem tudom,
hogy neked is be fog-e jönni!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
aztán Szentkirálynál nagy nehezen utolértünk egy országútis lányt - az én célkitûzésem volt, hogy nézzük meg közelrõl is -, Szentkirály meg Almádi közt a kis emelkedõn elõre álltam olyan 33-35 körüli tempóban vezetni, aztán egyszer csak elsasszézott mellettünk a hölgy... Bencével összenéztünk, hogy mi a fakk?!?! :o lámpák körül beszélgettünk kicsit, kiderült, hogy az Õrház utcai BikeLand-ban dolgozó srác barátnõje - nem Mattié, hanem a másik srácé -, meg Laciklonékat is ismeri. állítása szerint hobbi szinten bringázik, de szerintem ez nem igaz :D a nõi mezõnyt meg bírná lepni, ha menne versenyekre. a várpalotai versenyt ajánlottam Neki, de majd még Laciklonéktól is kell egy kis bíztatás, hogy induljon! :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

1. Nem lesz dagonya!
2. Szentkirály alatt a vadászház.
3. Nem lesz dagonya!:)

hogy lett Neked 260 km? :o
Almádiból indulva mértünk 200,5-öt

Mukinál ez normális. Neki a 100-as Gázló is 130-ra jött ki, ha nem csal az emlékezetem...:) De fiatal még, és jól birja!:D

A füredi vízhordós egyszemélyes túra tanulságai:

- A kempingnél mindig ezren várnak vízre. (Mert ott ugye csak ötöt kell lépni a kocsitól...) Szóval célszerûbb a jó öreg Gyógy téren vételezni. Oda senki sem jön rekeszekkel.

- A Hatosban (aka Hatlépcsõs aka Muskátli) csak pohárba adnak bort! A sok vizes palackom közül egyet nem töltöttem meg a kútnál, hogy abba majd szürkebarát megyen... De megtagadták. De jól esett pohárból is...

- A csopaki Varga pincészetben palackba is adnak bort. A szürkebarát majdnem olyan jó, mint a Hatosban, és csak 260,- Ft literje. (Vagy 240, és akkor a Chardonnay a 260...) Éljen a (szürke) Barátság!!!

- A térdem megbolondult. 50 km után megint ugyanúgy fájni kezdett, mint a Gázló elõtti tihanyi túrán. Meging jobb tért, külsõ rész a sípcsont csatlakozásnál. A Nosztorin felfelé a könny kijött a szemembõl. A vízszintes résztõl pedig megint egy lábbal tekertem haza. Ajánljatok légyszi valami jó krémet, ha tudtok. (Nem izomra kell.) Állítólag el van kopva. Tíz éve legalábbis ezt mondták. De mitõl van az, hogy pl. a Retro Gázló 140 kilométerén kutya baja sem volt, egy ötvenes meg gallyra teszi???

- A legutóbbi hármas importból származó "fapados" XO kényelemben semmiben sem marad el a fullos tizenezres társától. Legalábbis 65 km-es távon. (Majd írok még róla, ha a 100+ tesztelés is meglesz.)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Laciklon!

Mikor lesz pontosan a maraton, 11-én vasárnap? (szombaton van a futó félmaraton)

Ha a térdem bírja, ma megnézem a piros jelzést.

A sebesség mindent megold.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Csak jelentem! Porzott az út végig!:)