Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11273 replies to this topic

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Végül is volt dagonya?:)

Mukinál ez normális. Neki a 100-as Gázló is 130-ra jött ki, ha nem csal az emlékezetem...:) De fiatal még, és jól birja!:D

A füredi vízhordós egyszemélyes túra tanulságai:

- A kempingnél mindig ezren várnak vízre. (Mert ott ugye csak ötöt kell lépni a kocsitól...) Szóval célszerûbb a jó öreg Gyógy téren vételezni. Oda senki sem jön rekeszekkel.

- A Hatosban (aka Hatlépcsõs aka Muskátli) csak pohárba adnak bort! A sok vizes palackom közül egyet nem töltöttem meg a kútnál, hogy abba majd szürkebarát megyen... De megtagadták. De jól esett pohárból is...

- A csopaki Varga pincészetben palackba is adnak bort. A szürkebarát majdnem olyan jó, mint a Hatosban, és csak 260,- Ft literje. (Vagy 240, és akkor a Chardonnay a 260...) Éljen a (szürke) Barátság!!!

- A térdem megbolondult. 50 km után megint ugyanúgy fájni kezdett, mint a Gázló elõtti tihanyi túrán. Meging jobb tért, külsõ rész a sípcsont csatlakozásnál. A Nosztorin felfelé a könny kijött a szemembõl. A vízszintes résztõl pedig megint egy lábbal tekertem haza. Ajánljatok légyszi valami jó krémet, ha tudtok. (Nem izomra kell.) Állítólag el van kopva. Tíz éve legalábbis ezt mondták. De mitõl van az, hogy pl. a Retro Gázló 140 kilométerén kutya baja sem volt, egy ötvenes meg gallyra teszi???

- A legutóbbi hármas importból származó "fapados" XO kényelemben semmiben sem marad el a fullos tizenezres társától. Legalábbis 65 km-es távon. (Majd írok még róla, ha a 100+ tesztelés is meglesz.)

Nem kéne 40s átlaggal hasítani :), akkor nem fájna a térded.....
Porcerõsítõ tablettát használj. Ha mész megint egy ilyen túrára szólj, elkísérlek.
Az XO kiváló 110km után is kényelmes volt.

ma Bencével tekertünk kicsit. nem gondoltam, hogy meg bír fingatni a srác... sikerült neki. felkergetett a Csere-hegyre, nem esett jól.
aztán Szentkirálynál nagy nehezen utolértünk egy országútis lányt - az én célkitûzésem volt, hogy nézzük meg közelrõl is -, Szentkirály meg Almádi közt a kis emelkedõn elõre álltam olyan 33-35 körüli tempóban vezetni, aztán egyszer csak elsasszézott mellettünk a hölgy... Bencével összenéztünk, hogy mi a fakk?!?! :o lámpák körül beszélgettünk kicsit, kiderült, hogy az Õrház utcai BikeLand-ban dolgozó srác barátnõje - nem Mattié, hanem a másik srácé -, meg Laciklonékat is ismeri. állítása szerint hobbi szinten bringázik, de szerintem ez nem igaz :D a nõi mezõnyt meg bírná lepni, ha menne versenyekre. a várpalotai versenyt ajánlottam Neki, de majd még Laciklonéktól is kell egy kis bíztatás, hogy induljon! :)

Anita, Peti barátnõje, tényleg amatõr, nem versenyzik, hobbiból nyomja, néha lealáz minket :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Dagonya nem volt! Porzott az út!

A térdedre meg!

Kenõcs:
Dolobene-ratiopharma gél
Ezt napi 4 alkalommal használva,
legalább 1 hétig! Persze mondanom sem kell
az adott testrészt pihentetni kell!

Bogyó:
Nekem anno csontlágyulást fedeztek fel a bal
térdemben. Azóta minden évben, bár amióta bringázok már
nem igazán, csinálok egy bioglükozamin kúrát. 1 hétig
napi 2 bogyó, utána meg napi egy ameddig nem fogy el
a doboz tartalma!

Nekem ez bevált! De mivel nem vagyunk egyformák, nem tudom,
hogy neked is be fog-e jönni!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ma Bencével tekertünk kicsit. nem gondoltam, hogy meg bír fingatni a srác... sikerült neki. felkergetett a Csere-hegyre, nem esett jól.
aztán Szentkirálynál nagy nehezen utolértünk egy országútis lányt - az én célkitûzésem volt, hogy nézzük meg közelrõl is -, Szentkirály meg Almádi közt a kis emelkedõn elõre álltam olyan 33-35 körüli tempóban vezetni, aztán egyszer csak elsasszézott mellettünk a hölgy... Bencével összenéztünk, hogy mi a fakk?!?! :o lámpák körül beszélgettünk kicsit, kiderült, hogy az Õrház utcai BikeLand-ban dolgozó srác barátnõje - nem Mattié, hanem a másik srácé -, meg Laciklonékat is ismeri. állítása szerint hobbi szinten bringázik, de szerintem ez nem igaz :D a nõi mezõnyt meg bírná lepni, ha menne versenyekre. a várpalotai versenyt ajánlottam Neki, de majd még Laciklonéktól is kell egy kis bíztatás, hogy induljon! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

1. Nem lesz dagonya!
2. Szentkirály alatt a vadászház.
3. Nem lesz dagonya!:)

hogy lett Neked 260 km? :o
Almádiból indulva mértünk 200,5-öt

Mukinál ez normális. Neki a 100-as Gázló is 130-ra jött ki, ha nem csal az emlékezetem...:) De fiatal még, és jól birja!:D

A füredi vízhordós egyszemélyes túra tanulságai:

- A kempingnél mindig ezren várnak vízre. (Mert ott ugye csak ötöt kell lépni a kocsitól...) Szóval célszerûbb a jó öreg Gyógy téren vételezni. Oda senki sem jön rekeszekkel.

- A Hatosban (aka Hatlépcsõs aka Muskátli) csak pohárba adnak bort! A sok vizes palackom közül egyet nem töltöttem meg a kútnál, hogy abba majd szürkebarát megyen... De megtagadták. De jól esett pohárból is...

- A csopaki Varga pincészetben palackba is adnak bort. A szürkebarát majdnem olyan jó, mint a Hatosban, és csak 260,- Ft literje. (Vagy 240, és akkor a Chardonnay a 260...) Éljen a (szürke) Barátság!!!

- A térdem megbolondult. 50 km után megint ugyanúgy fájni kezdett, mint a Gázló elõtti tihanyi túrán. Meging jobb tért, külsõ rész a sípcsont csatlakozásnál. A Nosztorin felfelé a könny kijött a szemembõl. A vízszintes résztõl pedig megint egy lábbal tekertem haza. Ajánljatok légyszi valami jó krémet, ha tudtok. (Nem izomra kell.) Állítólag el van kopva. Tíz éve legalábbis ezt mondták. De mitõl van az, hogy pl. a Retro Gázló 140 kilométerén kutya baja sem volt, egy ötvenes meg gallyra teszi???

- A legutóbbi hármas importból származó "fapados" XO kényelemben semmiben sem marad el a fullos tizenezres társától. Legalábbis 65 km-es távon. (Majd írok még róla, ha a 100+ tesztelés is meglesz.)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Laciklon!

Mikor lesz pontosan a maraton, 11-én vasárnap? (szombaton van a futó félmaraton)

Ha a térdem bírja, ma megnézem a piros jelzést.

A sebesség mindent megold.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Csak jelentem! Porzott az út végig!:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Gondolom Veszprémbõl indult.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Letekertem tegnap a Balaton kõrt : 260 km . :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Szentkirály alatt a vadászház

Változott a program: kicsit késõbb megyek arra, de családilag :)
Nektek azért kellemes dagonyát! :D
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Melyik szokott helyen?
Lehet, én is benevezek.
Az tuti :)

1. Nem lesz dagonya!
2. Szentkirály alatt a vadászház.
3. Nem lesz dagonya!:)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

akkor 13.30. A szokott helyen?

Melyik szokott helyen?
Lehet, én is benevezek.

Jó kis dagonya lesz

Az tuti :)

Letekertem tegnap a Balaton kõrt : 260 km

Gratula, mikorra értél haza?

Hónap megyek Primostenbe

Aha, szóval ez az az "s" betûs :D
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Mennék mindkettõre , de csak sajna egy lehet
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Jó kis dagonya lesz :)

Francokat lesz! Délutánra a szél felszárít mindent!:)

Valamint menet közbeni szemlélõdés, melynek tárgya a szezontól - és az
idióta zombik tömegétõl - lassan búcsúzó Balaton. A mai friss szellõ kisöpri
majd õket a nyári menetrenddel együtt, Pelso pedig levedli végre cifra
gúnyáját, hogy megint önmaga lehessen...

Ez szép volt! Szívembõl szóltál! Mennék én csak még korán van!:D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Hamarosan indulok egy aszfaltos körre: Vp-Szentkirály-Almádi-Füred és vissza. Végig kerékpárúton.

Cél a kemping melletti savanyúvíz-forrás, és a vízhordás (mint kerékpároshoz igazán illõ meditatív tevékenység :)). Tehát hazafelé a pannier-ben sorakozó vizes palackok miatt még a szokásosnál is lassúbb leszek!

Valamint menet közbeni szemlélõdés, melynek tárgya a szezontól - és az idióta zombik tömegétõl - lassan búcsúzó Balaton. A mai friss szellõ kisöpri majd õket a nyári menetrenddel együtt, Pelso pedig levedli végre cifra gúnyáját, hogy megint önmaga lehessen...

Ha valaki jönne, jelezze sebesen!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Ám legyen! Úgyis Veszprémben végzünk,
ezért kell a plusz 1/2 óra!:)

Jó kis dagonya lesz :)
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

ok, akkor 13.30. A szokott helyen?

Ám legyen! Úgyis Veszprémben végzünk,
ezért kell a plusz 1/2 óra!:)

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
Letekertem tegnap a Balaton kõrt : 260 km . :)
Lábam, orrom ,kezem, frankón leégett + ami még nem vót a szemem nagyon piros vót.:D:D:D (gondolom a parlagfû alergiától )
Hónap megyek Primostenbe (Horvátországba) remélem tudok szerezni bringát ott :D:D:D

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Ok! Viszont ha lehet, akkor inkább 13:30 körül
legyen az indulás! Füredre szeretnék menni a Jókai kilátóhoz.
Az egyik oldalon fel a másikon le, aztán ahol múltkor Moffal
mentünk vissza. Lesz legalább benne DH! :D
Remélem az esõ csak a port fogja leverni!

ok, akkor 13.30. A szokott helyen?
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Benne vagyok..:)

Ok! Viszont ha lehet, akkor inkább 13:30 körül
legyen az indulás! Füredre szeretnék menni a Jókai kilátóhoz.
Az egyik oldalon fel a másikon le, aztán ahol múltkor Moffal
mentünk vissza. Lesz legalább benne DH! :D
Remélem az esõ csak a port fogja leverni!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Tetszett a mai túra. Jó volt a társaság és a Bakony még mindig nagyon szép.