Laciklon!
Mikor lesz pontosan a maraton, 11-én vasárnap? (szombaton van a futó félmaraton)
Ha a térdem bírja, ma megnézem a piros jelzést.
Megnéztem, nem volt könnyû megtalálni lefelé, de sikerült. A jelenlegi állapotában nem lehet leszállás nélkül lemenni rajta, de nem a bedõlt fák miatt, azokat mind ki lehet kerülni vagy át lehet ugrani, hanem a sziklás rész és a beláthatatlan kanyarok miatt (egy dh versenyzõ dh géppel talán le tudna menni). Hazai maraton pályának akkor lehetne használni, ha teljesen kitakarítanánk a nyomot meg megritkítanánk a fákat, de akkor is inkább csak a hosszútávot küldeném le rajta, xc (ox) versenyt lehetne rendezni ezen a lejtõn, tipikusan olyan hogy be kell gyakorolni. A kék a meredek kavicsos rész ellenére is sokkal barátibb, ott csak egy helyen kell leszállni.
ma Bencével tekertünk kicsit. nem gondoltam, hogy meg bír fingatni a srác... sikerült neki. felkergetett a Csere-hegyre, nem esett jól.
aztán Szentkirálynál nagy nehezen utolértünk egy országútis lányt - az én célkitûzésem volt, hogy nézzük meg közelrõl is -, Szentkirály meg Almádi közt a kis emelkedõn elõre álltam olyan 33-35 körüli tempóban vezetni, aztán egyszer csak elsasszézott mellettünk a hölgy... Bencével összenéztünk, hogy mi a fakk?!?!
lámpák körül beszélgettünk kicsit, kiderült, hogy az Õrház utcai BikeLand-ban dolgozó srác barátnõje - nem Mattié, hanem a másik srácé -, meg Laciklonékat is ismeri. állítása szerint hobbi szinten bringázik, de szerintem ez nem igaz a nõi mezõnyt meg bírná lepni, ha menne versenyekre. a várpalotai versenyt ajánlottam Neki, de majd még Laciklonéktól is kell egy kis bíztatás, hogy induljon!
Ennyire gyenge lettél?
A levlistáról kaptál tegnap este levelet tõlem (én kaptam magamtól)?