A Károlyházán most jártam elõször,nagyon szép és vadregényes szakasz.
:lol1:Azt hittem, hogy te hetero vagy... Mindegy, ma már nem gáz ez.
Nekem tegnap a kislõdi Sobri Jóska kiszívta minden energiámat...
(amúgy sötétbarna hajú, 90D
)
csopi társak (végülis lakótársasim) nyomulnak ennél a pénzügyi tanácsadó cégnél...Téged meg kinyírlak Andris!!!!:rocketmanMilyen ügynök csajnak adtad meg a számom te galád?:)A Szent György hegyen sütögetem a szalonnát,amikor egy szõke nõi hang akar tõlem randit kérni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ja várjál,én az autómentes napi felvonulásra gondoltam,az nem a CM?Mert azon Matti mester hajadonfõvel nyomult.Matti pedig mindig sisakban nyomja. ha jól emlékszem a CM-en sem volt másként
Ano:
Nem világos számomra, hogy a banda pontosan hánykor és honnét szándékozik
indulni (Valaki post-olja már be plíz...), de én megpróbálok 10-re odaérni hozzátok.
10.30kor a várnál.
10.30kor a várnál.Ano: Majdnem biztos, hogy egyedül megyek, mert a Bendi belázasodott. Ha nem javul reggelre, akkor Vica itthon marad vele.
Nem világos számomra, hogy a banda pontosan hánykor és honnét szándékozik indulni (Valaki post-olja már be plíz...), de én megpróbálok 10-re odaérni hozzátok.
A sebesség mindent megold.
Matti pedig mindig sisakban nyomja. ha jól emlékszem a CM-en sem volt máskéntJellemzõen autóval voltam,amikor jött szembe a Massza.A Haszkovó út elején oda is kiáltottam,hogy "helló Matti bácsi!"Leghamarabb õt ismertem meg,mert rajta nem volt sisak.És azt hiszem te nézegttél hátra,hogy emmegkivót?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Jé, te még élsz?
Kritikálmasszán is hiányoltunk!
Ha a programom engedi, én is megyek vasárnap.
empty ! jogsi megvan már?
mert akkor már csak autó kell és megoldva a logisztika:D
Jé, te még élsz?ha úgy jönne össze,én is csatlakoznék vasárnap.De csak nagyon könnyed tempóban,augusztus elején bicajoztam utoljára.