Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. szeptember 27. - 19:46
A Károlyházán most jártam elõször,nagyon szép és vadregényes szakasz.
Írta 2009. szeptember 27. - 19:36
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. szeptember 27. - 19:14
http://picasaweb.goo...annes/Dobronte#
Írta 2009. szeptember 27. - 09:09
:lol1:Azt hittem, hogy te hetero vagy... Mindegy, ma már nem gáz ez.
Csak gyümölcsnapot tartottunk (szilva, barack, cigánymeggy, stb)
Nektek meg jó idõt! :pada::piorun::deszcz:
Írta 2009. szeptember 27. - 08:42
Nekem tegnap a kislõdi Sobri Jóska kiszívta minden energiámat...
Azt hittem, hogy te hetero vagy... Mindegy, ma már nem gáz ez.
TELEKOCSI: Most már csak telefonon keressetek.
Írta 2009. szeptember 27. - 07:56
Úgyhogy ne várjatok rám
Írta 2009. szeptember 27. - 07:32
Kocsival megyek át Veszprémbõl Palotára, ha valaki csatlakozni akar, sikítson!
A tetõtartón egy szabad hely van, de szükség esetén a kombi seggébe is bemegy egy (részben) szétszerelt bicaj. Szóval max két sporit tudok hozni-vinni. 9.30 magasságában tervezek indulni.
Befektetési tanácsadás: Aki megadja a számomat egy ilyennek, azt kiherélem!!! (A közelmúltban buktam fél millát egy MBI-UNION :rocketmankooperációnak köszönhetõen.)
Az én befektetési tanácsom: Kerülj minden bankot és biztosítót a lehetõ legnagyobb ívben! (Nézd meg az irodáikat és a székházaikat, majd gondolkodj el egy kicsit azon, hogy vajon kinek a pénzébõl épültek ezek...)
Írta 2009. szeptember 26. - 23:20
(amúgy sötétbarna hajú, 90D )
Már annyi ilyen telefonos ügynök megtalált,hogy kapásból lepasszolom az ilyesmit.90 D?Hmmm...
A haja lehet hogy barna,de a hangja kifejezetten szõke volt:)
Írta 2009. szeptember 26. - 22:27
csopi társak (végülis lakótársasim) nyomulnak ennél a pénzügyi tanácsadó cégnél...Téged meg kinyírlak Andris!!!!:rocketmanMilyen ügynök csajnak adtad meg a számom te galád?:)A Szent György hegyen sütögetem a szalonnát,amikor egy szõke nõi hang akar tõlem randit kérni.
kértek 30 számot - asszem Matti és Empty is utálni fog akkor -, piac szerzés miatt. megkeresik a számodra leggazdaságosabb befektetést/hitelt/biztosítást stb... ha nem érdekel, nem kell velük foglalkozni...
(amúgy sötétbarna hajú, 90D )
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. szeptember 26. - 21:00
Ja várjál,én az autómentes napi felvonulásra gondoltam,az nem a CM?Mert azon Matti mester hajadonfõvel nyomult.Matti pedig mindig sisakban nyomja. ha jól emlékszem a CM-en sem volt másként
Téged meg kinyírlak Andris!!!!:rocketmanMilyen ügynök csajnak adtad meg a számom te galád?:)A Szent György hegyen sütögetem a szalonnát,amikor egy szõke nõi hang akar tõlem randit kérni.
Jankó 9.43-kor indul egy vonat Vp-bõl,én azzal megyek,10.09-re van Palotán.
Írta 2009. szeptember 26. - 19:28
Ano:
Nem világos számomra, hogy a banda pontosan hánykor és honnét szándékozik
indulni (Valaki post-olja már be plíz...), de én megpróbálok 10-re odaérni hozzátok.
Ez azt jelenti, hogy a keresztapa is jön?
Végre láthatod!
10.30kor a várnál.
Megelõztek!
Mof!
Ha valami közbejönne szólj rám, kb. 9:00-ig reggel!
Írta 2009. szeptember 26. - 19:26
10.30kor a várnál.Ano: Majdnem biztos, hogy egyedül megyek, mert a Bendi belázasodott. Ha nem javul reggelre, akkor Vica itthon marad vele.
Nem világos számomra, hogy a banda pontosan hánykor és honnét szándékozik indulni (Valaki post-olja már be plíz...), de én megpróbálok 10-re odaérni hozzátok.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. szeptember 26. - 18:50
Nem világos számomra, hogy a banda pontosan hánykor és honnét szándékozik indulni (Valaki post-olja már be plíz...), de én megpróbálok 10-re odaérni hozzátok.
Írta 2009. szeptember 26. - 15:44
Matti pedig mindig sisakban nyomja. ha jól emlékszem a CM-en sem volt máskéntJellemzõen autóval voltam,amikor jött szembe a Massza.A Haszkovó út elején oda is kiáltottam,hogy "helló Matti bácsi!"Leghamarabb õt ismertem meg,mert rajta nem volt sisak.És azt hiszem te nézegttél hátra,hogy emmegkivót?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. szeptember 26. - 08:20
Bár egy kicsit parázok, mert a Retró Gázló óta nem bringáztam rendeset. Illetve egyszer próbáltam, de akkor megadta magát a térdem. Szal csak lájtosan...
Mekkora távról, és milyen tempóról van szó?
Veszprémbõl megy valaki vonattal? Hánykor indul?
Írta 2009. szeptember 26. - 07:55
Jé, te még élsz?
Kritikálmasszán is hiányoltunk!
Ha a programom engedi, én is megyek vasárnap.
Jellemzõen autóval voltam,amikor jött szembe a Massza.A Haszkovó út elején oda is kiáltottam,hogy "helló Matti bácsi!"Leghamarabb õt ismertem meg,mert rajta nem volt sisak.És azt hiszem te nézegttél hátra,hogy emmegkivót?
Írta 2009. szeptember 25. - 22:24
empty ! jogsi megvan már?
mert akkor már csak autó kell és megoldva a logisztika:D
Jogsi kérem már aug. 3-a óta megvan!
Az autót meg most úgy hívják Damien!
Írta 2009. szeptember 25. - 22:16
Írta 2009. szeptember 25. - 22:13
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. szeptember 25. - 22:03
Jé, te még élsz?ha úgy jönne össze,én is csatlakoznék vasárnap.De csak nagyon könnyed tempóban,augusztus elején bicajoztam utoljára.
Kritikálmasszán is hiányoltunk!
Ha a programom engedi, én is megyek vasárnap.