Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Jó volt a túra.A végén én nem vállaltam be Bakonykutit.Akkor még csak az idõtényezõ miatt,de útközben nagyon nem bántam a döntésem,mert Inotáról alig bírtam betekerni Palotára.Épp elég volt ez most két hónap kihagyás után.Remélem a többiek is épségben hazaértek,és több defekt már nem volt.:)
A Károlyházán most jártam elõször,nagyon szép és vadregényes szakasz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Milyen volt a mai pályabejárás? Sikerült végigérni?

A sebesség mindent megold.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
mai túraképek: a farkesgyepûi Róth Gyula tanösvényt mindenkinek ajánlom nagyon szép.

http://picasaweb.goo...annes/Dobronte#

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Azt hittem, hogy te hetero vagy... Mindegy, ma már nem gáz ez.:)

:lol1:
Csak gyümölcsnapot tartottunk (szilva, barack, cigánymeggy, stb) :)

Nektek meg jó idõt! :pada::piorun::deszcz:
:)
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Nekem tegnap a kislõdi Sobri Jóska kiszívta minden energiámat...

Azt hittem, hogy te hetero vagy... Mindegy, ma már nem gáz ez.:)

TELEKOCSI: Most már csak telefonon keressetek.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Nekem tegnap a kislõdi Sobri Jóska kiszívta minden energiámat, úgyhogy passzolom a mai menetet.
Úgyhogy ne várjatok rám :(
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Emberek!

Kocsival megyek át Veszprémbõl Palotára, ha valaki csatlakozni akar, sikítson!

A tetõtartón egy szabad hely van, de szükség esetén a kombi seggébe is bemegy egy (részben) szétszerelt bicaj. Szóval max két sporit tudok hozni-vinni. 9.30 magasságában tervezek indulni.

Befektetési tanácsadás: Aki megadja a számomat egy ilyennek, azt kiherélem!!! (A közelmúltban buktam fél millát egy MBI-UNION :rocketmankooperációnak köszönhetõen.)
Az én befektetési tanácsom: Kerülj minden bankot és biztosítót a lehetõ legnagyobb ívben! (Nézd meg az irodáikat és a székházaikat, majd gondolkodj el egy kicsit azon, hogy vajon kinek a pénzébõl épültek ezek...)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

(amúgy sötétbarna hajú, 90D ;))

Már annyi ilyen telefonos ügynök megtalált,hogy kapásból lepasszolom az ilyesmit.90 D?Hmmm...:D
A haja lehet hogy barna,de a hangja kifejezetten szõke volt:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Téged meg kinyírlak Andris!!!!:rocketmanMilyen ügynök csajnak adtad meg a számom te galád?:)A Szent György hegyen sütögetem a szalonnát,amikor egy szõke nõi hang akar tõlem randit kérni.:D

csopi társak (végülis lakótársasim) nyomulnak ennél a pénzügyi tanácsadó cégnél...
kértek 30 számot - asszem Matti és Empty is utálni fog akkor :( -, piac szerzés miatt. megkeresik a számodra leggazdaságosabb befektetést/hitelt/biztosítást stb... ha nem érdekel, nem kell velük foglalkozni...

(amúgy sötétbarna hajú, 90D ;))

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Matti pedig mindig sisakban nyomja. ha jól emlékszem a CM-en sem volt másként :o

Ja várjál,én az autómentes napi felvonulásra gondoltam,az nem a CM?Mert azon Matti mester hajadonfõvel nyomult.

Téged meg kinyírlak Andris!!!!:rocketmanMilyen ügynök csajnak adtad meg a számom te galád?:)A Szent György hegyen sütögetem a szalonnát,amikor egy szõke nõi hang akar tõlem randit kérni.:D

Jankó 9.43-kor indul egy vonat Vp-bõl,én azzal megyek,10.09-re van Palotán.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Ano:
Nem világos számomra, hogy a banda pontosan hánykor és honnét szándékozik
indulni (Valaki post-olja már be plíz...), de én megpróbálok 10-re odaérni hozzátok.

Ez azt jelenti, hogy a keresztapa is jön?:)
Végre láthatod!

10.30kor a várnál.

Megelõztek!:)

Mof!

Ha valami közbejönne szólj rám, kb. 9:00-ig reggel!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ano: Majdnem biztos, hogy egyedül megyek, mert a Bendi belázasodott. Ha nem javul reggelre, akkor Vica itthon marad vele.

Nem világos számomra, hogy a banda pontosan hánykor és honnét szándékozik indulni (Valaki post-olja már be plíz...), de én megpróbálok 10-re odaérni hozzátok.

10.30kor a várnál.

A sebesség mindent megold.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Ano: Majdnem biztos, hogy egyedül megyek, mert a Bendi belázasodott. Ha nem javul reggelre, akkor Vica itthon marad vele.

Nem világos számomra, hogy a banda pontosan hánykor és honnét szándékozik indulni (Valaki post-olja már be plíz...), de én megpróbálok 10-re odaérni hozzátok.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Jellemzõen autóval voltam,amikor jött szembe a Massza.A Haszkovó út elején oda is kiáltottam,hogy "helló Matti bácsi!"Leghamarabb õt ismertem meg,mert rajta nem volt sisak.És azt hiszem te nézegttél hátra,hogy emmegkivót?:)

Matti pedig mindig sisakban nyomja. ha jól emlékszem a CM-en sem volt másként :o

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Remélem nekem is összejön végre-valahára a bringázás. Ez a vasárnapi különösen jó bulinak ígérkezik! Rajta vagyok a projekten.

Bár egy kicsit parázok, mert a Retró Gázló óta nem bringáztam rendeset. Illetve egyszer próbáltam, de akkor megadta magát a térdem. Szal csak lájtosan...

Mekkora távról, és milyen tempóról van szó?

Veszprémbõl megy valaki vonattal? Hánykor indul?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Jé, te még élsz? :D
Kritikálmasszán is hiányoltunk!

Ha a programom engedi, én is megyek vasárnap.

Jellemzõen autóval voltam,amikor jött szembe a Massza.A Haszkovó út elején oda is kiáltottam,hogy "helló Matti bácsi!"Leghamarabb õt ismertem meg,mert rajta nem volt sisak.És azt hiszem te nézegttél hátra,hogy emmegkivót?:)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

empty ! jogsi megvan már?
mert akkor már csak autó kell és megoldva a logisztika:D

Jogsi kérem már aug. 3-a óta megvan!:)
Az autót meg most úgy hívják Damien!:D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
ha be tudunk sakkozni 3bringát a fusion-ba, akkor valaki még jöhet velünk! emptyvel 10.00 körül találkozunk az interspár parkolójában.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Ez az fiúk! Szépen gyûlik az általunk annyira kedvelt társaság! :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

ha úgy jönne össze,én is csatlakoznék vasárnap.De csak nagyon könnyed tempóban,augusztus elején bicajoztam utoljára.

Jé, te még élsz? :D
Kritikálmasszán is hiányoltunk!

Ha a programom engedi, én is megyek vasárnap.
www.magicteam.hu