Ha valami csoda folytán sikerül hétvégére meggyógyulni,
nagyobb kirándulást nem fogok tervezni!
Jövõre remélem már mint induló leszek ott!
Andrist felfogadom edzõnek és akkor legalább
sötétedés elõtt beérek majd a célba!
Andris....... Méz?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Sikerült valamit összefabrikálnom.Na, nem vagyok egy nagy informatikus, nem tudom máshogy berakni a mintát, hogy ne a végleges változat jelenjen meg
Mit ország?!A VILÁG!!!
köszi a pontosítást.Aszfalt
(má beírtam )
Kedden te mész túrázni a tanárbácsival ???
Mukunda
milyen lesz a szerdai bringatúra? oda akarom írni, hogy aszfalt vagy terep... tudjanak rákészülni kicsit...
Mert az utolsó frissítés óta nem lett minden lefordítva. Zorg írta is hogy szóljunk neki, ha angol szöveget látunk.aham.Köszi,de sajnos nem értem,angol.Tényleg,egy magyar fórumon miért angol egy csomó utasítás,meg ilyesmi?Oké hogy az internet nyelve angol,de magyarul folyik a társalgás.
A sebesség mindent megold.
Tudok kölcsönadni egy pár 2.0-ás adrenalint a hétvégére, ha érdekel.úgy néz ki,ugrott a 7végi bicajozás,Kuszi csütörtökre ígérte (Mjani is tanusíthatja:)) a Specialized Fast Trak gumit,de meghozta?Egy Fast!:)A nemrég vásárolt ritchey z max-ot meg már eladtam.
DH verseny lesz a Badacsonyban.két hét múlva valamit?
rókák karban(olaj- és rugócsere a villában, tag felújítása), meg jön egy hátranyúlás nélküli nyeregcsõ, és ugye tesztelni kell majd..
A sebesség mindent megold.
Hali Fiúk!
Kérem jelezze aki tud segíteni a 11.-ei versenyen az irányításban.
Összesen 30 emberre van szükségünk, így örömmel fogadunk minden kerékpározást és versenyt szeretõ ridert.
Irányítóponttól függõen 2-tõl akár 5-6 óra elfoglaltságot jelenthet.
Elõre is köszönöm.
Más. Hétvégén többen szeretnének hosszút bejárni. Anélkül hogy ígérnék valamit. Érdekel valakit?