Új Xt hajtómû 37 000-ért,az nagyon olcsó,nem?Ennyiért van egyik boltban Vp-ben.
Ebben az akciós szezonban elfogadható ár!
Urak!
Gyulafirátóton hol szokás drágán fényképet csináltatni? Csakmert ma kaptam egy levelet Fehérvárról, hogy láttak közlekedni. Drága lett így a pályabejárás..
Nem kell elõvennem õket, mert elõl vannak.
Nem tudom mi bajod a rövidnadrággal kevés embernek szokott fázni a vádlija.
Tavaly -5fokban a volán (jégkorongcsapat) amerikai játékosa rövidnadrágban és papucsban ment edzésre. Mindenki kérdezgette, hogy nem fázik-e, de mondta, hogy náluk ez meleg, sokkal hidegebb szokott lenni télen.
Nem kell elõvennem õket, mert elõl vannak.elõ a rövidnadrágokkal!
A sebesség mindent megold.
Tényleg havasesõ esik most Veszprémben?
Köszi az infot.mtb-ban Ádám nyert 27.33-mal, ha jól emlékszem, második lett Dolezsai Bazsi, harmadik meg Lukács Bálint.
Barbi 4. lett 33 perc körüli idõvel az országútis csajok közt. 7-en indultak.
az elsõ 25 percet ment, idõfutam bajnok a csaj...
elvileg még volt két srác, de róluk nincs hírem.
mtb-ban Ádám nyert 27.33-mal, ha jól emlékszem, második lett Dolezsai Bazsi, harmadik meg Lukács Bálint.Andris!
Hogy szerepelt az egyetemünk az országúti számban?
Találkoztam ma D. Balázzsal, de elfelejtettem megkérdezni, hogy volt-e és mi volt tegnap.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nálunk ez már szenvedélybetegség , nem akarjuk, de szükségünk van rá. Én már fél éve folyamatosan szívatom magam a kerékpározással és ennek soha nem lesz vége.A verseny csak pár óra volt.De jó lett volna megúszni a katonaságot is ennyi idõ alatt.:)Na meg ezt ti önként dalolva teljesítettétek.Mi meg anno dalolva,de nem önként.:)Mondjuk a télikabát az túlzás lett volna ma,szerintem.Ez még csak õszi hideg.
A tegnapi versenyhez képest a katonaság csak leányálom lenne.
Szerdán megyek Gyõrbe, meg úgy néz ki jövõhét szerdán is menni fogok, de télikabátot nem fogok vinni pedig a jégpályára megyek.én ma gyõrben hosszú nadrágban és pulcsiban meg egy dzsekiben sz.rrá fagytam...
ez van, nem vagyunk egyformák...
p.s.: és szerintem holnap is sz.rrá fogok fagyni, mert nem hoztam téli kabátot
A tegnapi versenyhez képest a katonaság csak leányálom lenne.Ti már nem voltatok (lesztek) katonák,ahol "kiélhetnétek" ,a hidegben,hóban,fagyban szarrá ázás kellemetes élményét.A mai 11 fok az akkor még nekünk,a mai öregeknek is lágy tavaszi fuvallat volt csupán.Igen is,tessék csak nyári szerkóban járni kelni,tisztelegve az õsök elõtt!Bezzeg a mi idõnkben,amikor Alaszkában áztunk fáztunk!
Épp ma mondta nekem egy 80 éves anyóka,akinek katona volt a férje,a lánya meg Afganisztánban katonáskodik,hogy a mai ifjúságnak "kellene" a katonaság.
Én sem fáztam. Csak többen megkérdezték a télikabátosok közül, hogy biztos nem fázol?nem tudom mit csodálkozol, rövidnadrág-pulcsis idõ volt ma nekem is
Ezért vagytok kemény tökü legények. Deréktól lefelé keményre fagytatok.nem tudom mit csodálkozol, rövidnadrág-pulcsis idõ volt ma nekem is