Tegnap csak szemerkélt az esõ a környéken.
Nem baj majd máskor megyünk

Neked az van fent a gépen?Mennyi az a jó árasított gumma?A drótperemes alacsony TPI-s 2.0-s jó áron van
Ja, nincs sár.....mikor szeretnél indulni?
természetesen van.....2.0-tõl indul a választék alacsony TPI-tõl a 120-igMATTI,abból a Syncros gumiból nincs drótos?
www.bikemarket.huNem ismerem ezeket.
Holnap jönne tekerni valaki egyet?Valami Almádi és környéke,fõként aszfalton,az esõ miatt.Persze csak ha holnap nem esik.
Exiwolfra rákerestem,a mintázat jó lenne.Méret és ár ami dönt.Meg a beszerezhetõsége.Spec Fast Trak normált nem tud hozni a Kuszi.Spec Endurot sem.Tököm kivan az egésszel.
A sebesség mindent megold.
wtb gumik nem játszanak? én 1.95 exiwolfot használok, én nagyon szeretem.. most elég olcsók is....
Vagy esetleg egy Vredestein... azok is akciósak...
Michelin és a Spec enduro ami szóba jöhetne.De drága mindegyik.Esetleg ha lenne belõle olcsóbb verzió.
Ritchey mintázata nem jó,és a méretezése sem.A 2,35 ös Z max kisebb volt minta régi 2,1es.
Eskart nem láttam élõben,de az oldalbütykök így képen,nem túl meggyõzõek.Meg a méretezése is lutri.
Resolution meg középen ritka,oldalbütykök rendben vannak.
Conti montain king nagyon nem bejövõs.Ritka és kicsi bütykök.
Amúgy csak gumiban vagyok ilyen nehéz eset.
MATTI,abból a Syncros gumiból nincs drótos?
én a minden elsõ kategóriába tartozomGumiban minden második bringás nehéz eset.
![]()
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Gumiban minden második bringás nehéz eset.Michelin és a Spec enduro ami szóba jöhetne.De drága mindegyik.Esetleg ha lenne belõle olcsóbb verzió.
Ritchey mintázata nem jó,és a méretezése sem.A 2,35 ös Z max kisebb volt minta régi 2,1es.
Eskart nem láttam élõben,de az oldalbütykök így képen,nem túl meggyõzõek.Meg a méretezése is lutri.
Resolution meg középen ritka,oldalbütykök rendben vannak.
Conti montain king nagyon nem bejövõs.Ritka és kicsi bütykök.
Amúgy csak gumiban vagyok ilyen nehéz eset.
MATTI,abból a Syncros gumiból nincs drótos?
Michelin és a Spec enduro ami szóba jöhetne.De drága mindegyik.Esetleg ha lenne belõle olcsóbb verzió.Vagy még megpróbálkozhatsz egy conti mountain king 2,4, de csak elsõ osztályút érdemes venni, ami elég drága, ha egyáltalán van itthon.
Mai méretezésben, kb 2,25-2,3as gumi felel meg az általad írt méretnek, persze vannak kivételek.
Én is benevezek, de akkor 12.30 Agip OK?
13.00-ra pedig leérünk a kilátóhoz...
Dózer jössz te is?
Délelõtt felszerelem a sárgumit
Cserehegyi kilátó DH ?
Milyen gumira van szükséged? Valami sûrû mintás, szélesre?
Milyen gumira van szükséged? Valami sûrû mintás, szélesre?Sajna nekem a vasárnap lenne jó.Meg gumim még mindig nincs,Kusziland nem hozott.Kedden nézi meg újra,de lehet akkor sem lesz.De valamit azért fel tudnék tenni addig is,de csak vasárnap...
Dózer jössz te is?
Délelõtt felszerelem a sárgumit
Matti! ha vasárnap is kimerészkednétek, akkor levonatozok Vpbe!
Na jó, akkor legyen a kilátó .
Én is benevezek, de akkor 12.30 Agip OK?Na jó, akkor legyen a kilátó .
Szûkösen de igen! Max. legurulsz a kilátóhoz!
Különben is jobb lenne arra indulni mert Felsõörs felett
az agyagos részen nincsen kedvem próbálkozni már az elején!
csak ebbõl fogsz találni a gyõriben:
http://www.decathlon...73814-49643664/
és egy darab S-es van csak belõle. - elvileg.
ott az oldal közepén meg lehet nézni, hogy az adott termékbõl van-e az általad választott decathlonban.