Na, akkor a holnapi idõpont jó?
Szûkösen de igen! Max. legurulsz a kilátóhoz!
Különben is jobb lenne arra indulni mert Felsõörs felett
az agyagos részen nincsen kedvem próbálkozni már az elején!
Na, akkor a holnapi idõpont jó?
ha vasárnapra nem érkezik meg a rossz idõ, akkor lehet levonatozok én is, és kipróbálom az "új" 120as vanillám:). holnap meg veszek a decathlonban nadrágot, mrt olcsó.
http://www.decathlon...72885-49642355/
http://www.decathlon...73814-49643664/
ha van még a gyõriben, és kellene valakinek szívesen viszek.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Én szombatra gondoltam, mert vasárnapra rossz idõt jósoltak ..
a hétvége az melyik nap?Szombat,vagy vasárnap?Látom,nektek egyértelmû,hogy melyik nap.:)Csak mert esetleg mennék én is lazulni.
Akkor az tényleg rövid lesz...... 13.00 V.H. (vadászház )?
Akkor pontosítok!
A de.-k kilõve! Csak kaja után tudok menni sötétedésig!
Benne vagyok.. épp most akartam kérdezni 10.00 Agip ?
Sárgumi??? Lehet...
Hétvégén van valakinek kedve terepezni egy rövidet?
Másik kérdés!
Ha terep, akkor szükség lehet sárgumira vagy
nem? Volt valaki most hétköznap terepen?
Én még 33e-ért vettem, annál többet nem vagyok hajlandó adni érte. A válság elõtt már nem érte meg külföldrõl rendelni, mert egy áron volt minden, most meg másfélszeres árak vannak itthon. Remélem a télen elérjük újra a német árakat. Az áremelkedés óta nem vettem shimano termékeket ezzel is tüntetve az árak ellen, inkább szívtam a sunrace-szel.Nem szándékozom hajtómûvet venni,csak meglepõdtem hogy ennyire lement az ára.A forint esés ,meg válság stb magyarázattal az egekbe szöktek az árak.Lehet hogy rájöttek (végre),hogy válságban az emberek pénze is kevesebb.
A sebesség mindent megold.
Pontosítok 120euro.igen, ennyi az akciós ára
az integrált deore is "aprópénzért" van most
kinti boltban ~33500 ft (130euro) az xt hajtómû.
Jani által linkelt második hajtókar asszem ugyanaz, mint a deore, csak talán OEM.
igen, ennyi az akciós áraÚj Xt hajtómû 37 000-ért,az nagyon olcsó,nem?Ennyiért van egyik boltban Vp-ben.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Jó ár, de bármikor tudok ugyanennyiért vagy olcsóbban rendelni a németektõl (postaköltséggel) is. Gondolom õk is kintrõl hozták. Szerintem szép lassan lemegy majd az ára mindenhol a télen.Új Xt hajtómû 37 000-ért,az nagyon olcsó,nem?Ennyiért van egyik boltban Vp-ben.