Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

hát ja kérem gps-el könnyû.:D

Mi szõc felõl mentünk. Mint amit a geochaching is javasol. Az úton a dabosi
templomrom és a királykút, illetve a kis hertelendy is ki van táblázva.
Dózer ! Honnan indulnátok ? Az általam ismert útvonalat szívesen megmutatom,
de a vasárnap nálunk az apás nap.:) így a szombat jobb lenne-

Basszus! Ezzel a sok látnivalóval felcsigáztatok!
Egy ilyen tekerésben szívesen benne lennék!
Ha az égiek is úgy akarják akár szombaton is! :)
Csak legyen valaki aki megvéd a gonosz vasutasoktól! :D

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
hát ja kérem gps-el könnyû.:D

Mi szõc felõl mentünk. Mint amit a geochaching is javasol. Az úton a dabosi templomrom és a királykút, illetve a kis hertelendy is ki van táblázva.
Dózer ! Honnan indulnátok ? Az általam ismert útvonalat szívesen megmutatom, de a vasárnap nálunk az apás nap.:) így a szombat jobb lenne-

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Agár-tetõn. van ott még elfelejtett kastély, Fingó kút, magház, erdei pihenõhely :)

A Hertelendy kastélyromot megtaláltad már. Én most jöttem rá, hogy már jártam ott, egyszer a bátyámmal arra kirándultunk, és ha jól emlékszem, kifejezetten kerestem is és a bakonyi túristatérképet használtam. Ha van dzsípíesz-ed, akkor meg:

http://www.geocachin...hes.geo?id=1536

És akkor Dózernek is segítettem.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Agár-tetõn. van ott még elfelejtett kastély, Fingó kút, magház, erdei pihenõhely :)

Igen,azt írtad korábban is,hogy azon a hegyen van.De elég terjedelmes egy dombocska,az Agár tetõ.:)Valami pontosabbat tudnál írni?Esetleg koordináták,vagy térképet belinkelni?A többi nevezetesség is érdekelne.Vasárnap lennél idegenvezetõ?

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Pontosan hol is van ez?Hétvégére összehozhatnánk arra felé egy túrát.Ja,a Dvd-t is odaadnám.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás

Az Internet csodálatos világában mindenre megkapod a választ. De komolyan, én olyan szintrõl, hogy az elsõ bringámat, amit a Kuszinál vettem, visszavittem Veszprémbe, hogy engedje lejjebb a stucnit, eljutottam oda, hogy már semmiért nem kell szervízbe mennem és mindent megcsinálok, beleértve a keréképítést is.

Én se szoktam szervízbe menni me amit kõ megcsinyálom !!! (Hála a Minden6ónak nagyobb gondok nem szoktak lenni , kisérletezni nem + cserélgetni alkatrészt ritkán szoktam ).

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Az idõpont nékem nem jó (aszittem korábban lessz )= akkó máskó megyek nézelõdni ( jó ám a bringám csak aztat akarnám meglesni hogyan kõ leszedni a racsnyit + centírozni hogyan kõ + láncot szétszedni ...)

Az Internet csodálatos világában mindenre megkapod a választ. De komolyan, én olyan szintrõl, hogy az elsõ bringámat, amit a Kuszinál vettem, visszavittem Veszprémbe, hogy engedje lejjebb a stucnit, eljutottam oda, hogy már semmiért nem kell szervízbe mennem és mindent megcsinálok, beleértve a keréképítést is.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás

este 7 és az ördögárok utcában leszünk az Ádámnál, ha minden igaz.
dobj egy telefonszámot priviben lécci, aztán írok egy sms-t, amiben pontosítok

Az idõpont nékem nem jó (aszittem korábban lessz )= akkó máskó megyek nézelõdni ( jó ám a bringám csak aztat akarnám meglesni hogyan kõ leszedni a racsnyit + centírozni hogyan kõ + láncot szétszedni ...)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Andris :hónap mennék a bringaszerelésre !!!
Hól? hánykó ?

este 7 és az ördögárok utcában leszünk az Ádámnál, ha minden igaz.
dobj egy telefonszámot priviben lécci, aztán írok egy sms-t, amiben pontosítok

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Mi lesz helyette?

apróból '08as, de a hirdetés szerint új dawg supreme. remélhetõleg 2héten belül.
kacérkodtam egy speci enduroval is, de az talán már sok lenne.. a konával remélhetõleg tekerhetõ, maraton kompatibilis gépet sikerült összeraknom.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

mi ma egy templomromot látogattunk meg. 50 km lett és mindenfelé köd volt.:D

http://picasaweb.goo...nnes/Tempomrom#

Pontosan hol is van ez?Hétvégére összehozhatnánk arra felé egy túrát.Ja,a Dvd-t is odaadnám.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
Andris :hónap mennék a bringaszerelésre !!!
Hól? hánykó ?

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Andris !

Ahogy bloke írta a körrnyék legjobb útvonala, ha továbbmész lesz egy jobbra leágazó na az az erdészeti körbemegy a hegyen és a tv tornyokhoz vezetõ autóútra ér ki. Hapedig mész tovább egyenesen, akkor a Sárcsi-kútra érsz, tovább pedig levisz at út egészen Ajkáig.
Körben az erdészeti nagyon jó minõségû aszfalt outival is mentem rajta már. (kb 12 km körbe a hegy egyszer lemértem.)
Amúgy én is Ajka felõl szoktam végigmenni az úton, mert az erdei iskoláig -sõt a felsõ forrásig- néhol kátyus, meg murvás az aszfalt ésfélõ hogy az ember eldefektel.

laciklon jók a képek. barbinál pedig márcsak a bringája jobb.:D

matti: a pumpád még õrzött jóhelyen van, de ha kell csak szólj.-:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Mikor jártál arra bloke ?
Nemrég kijavították a kátyúkat. Nem mondom, hogy tükörsima lett, de sokat javult az állapota.

Nem mondom, hogy mostanában, talán valamikor szeptember elején. Én arra részre gondolok, ahol régi befalazott bányák vannak, meg van egy erdei iskola, ha jól emlékszem. Mászáskor nem veszélyes, de azért lefele nem szívesen jönnék arra, ezért ajánlottam, hogy Ajka felõl érdemes indulni.

igen, arra gondolok. köszi a választ.
azért Janesnak írtam a kérdést, mert Róla tudom, hogy ajkai.
Te is ajkai vagy?

Nem vagyok ajkai, de a kedvenc útvonalam a környéken. Van még a Kab-hegyen több, forgalomtól elvileg elzárt, erdészeti út, amelyeken elég jó minõségû aszfalt van, érdemes bejárni.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ha én is jó vagyok és arra az útra gondolsz, aminek egy elég nagy "delta" torkolata van, akkor igen, és mindenképpen ajánlom, mert a környék egyik legjobb kerékpáros útvonala. Én jobban szeretek Ajkáról indulni rajta, mert ott nagyon rossz a minõsége és akkor ott lehet száguldani lefelé, ahol jobb.

igen, arra gondolok. köszi a választ.
azért Janesnak írtam a kérdést, mert Róla tudom, hogy ajkai.
Te is ajkai vagy?

Pity_

Pity_

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
  • LocationAjka
Mikor jártál arra bloke ?
Nemrég kijavították a kátyúkat. Nem mondom, hogy tükörsima lett, de sokat javult az állapota.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Janes ehhez mit tudnál hozzáfûzni?

padragkútról öcs irányába ahogy jövünk, az erdõs részen megy be balra egy kis aszfaltos út. egy darabig bementünk rajta, de nem végig. az az út visszaér ajkára? térképen nem tudom tökéletesen beazonosítani

Ha én is jó vagyok és arra az útra gondolsz, aminek egy elég nagy "delta" torkolata van, akkor igen, és mindenképpen ajánlom, mert a környék egyik legjobb kerékpáros útvonala. Én jobban szeretek Ajkáról indulni rajta, mert ott nagyon rossz a minõsége és akkor ott lehet száguldani lefelé, ahol jobb.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

kerékpáros orgia? síkosítónak meg darabos sár..? voá.. mi lehetett ott:D
(viszik a canyont. ambivalens érzés..)

Mi lesz helyette?
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás

Nem, nem vesztünk el :) Szüzet avattunk :D hárman vettük el Barbi szüzességét :D, úgy hogy az új neve Száncsál Barbi :)
Köd, sár...dögivel ez volt a tökéletes terep :)
Ja 56km 871m szint

:cry::cry::cry: Már megint lemaradtam a Barbiró !!! :(

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Janes ehhez mit tudnál hozzáfûzni?

padragkútról öcs irányába ahogy jövünk, az erdõs részen megy be balra egy kis aszfaltos út. egy darabig bementünk rajta, de nem végig. az az út visszaér ajkára? térképen nem tudom tökéletesen beazonosítani