Utánaolvastam, eddig 3300 db repülõt fedeztek fel a Google Earth-ön.
Ez egy világháborús bombázó.....régi felvétel lehet
Utánaolvastam, eddig 3300 db repülõt fedeztek fel a Google Earth-ön.
Apáti,meg Hegyesd messze van a vasúttól.Persze az lenne a legjobb,odatekerni,fel a hegyre,le a hegyrõl,hazatekerni.És így meg is lenne a 120 km,meg a 2000 szint.
Heh,tényleg látszik a repülõgép.Miket észre nem veszel!Én magamat,vagy legalább az autómat akartam megtalálni a Googl E.-on,de nem tudom hol a francban lehettem épp,amikor a kép készült.Lehet épp azon a repülõn ültem:)
Monostorapáti vagy Hegyesd irányából is lehet támadniköszi!Találtam is egy használható térképet,bejelölve rajta a romokat.http://terkep.utikon....506\'|WIKIGEOX
Vonattal kéne menni Ajkáig.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
hát ja kérem gps-el könnyû.
Mi szõc felõl mentünk. Mint amit a geochaching is javasol. Az úton a dabosi
templomrom és a királykút, illetve a kis hertelendy is ki van táblázva.
Dózer ! Honnan indulnátok ? Az általam ismert útvonalat szívesen megmutatom,
de a vasárnap nálunk az apás nap.így a szombat jobb lenne-
Agár-tetõn. van ott még elfelejtett kastély, Fingó kút, magház, erdei pihenõhely
Agár-tetõn. van ott még elfelejtett kastély, Fingó kút, magház, erdei pihenõhely
Pontosan hol is van ez?Hétvégére összehozhatnánk arra felé egy túrát.Ja,a Dvd-t is odaadnám.
Az Internet csodálatos világában mindenre megkapod a választ. De komolyan, én olyan szintrõl, hogy az elsõ bringámat, amit a Kuszinál vettem, visszavittem Veszprémbe, hogy engedje lejjebb a stucnit, eljutottam oda, hogy már semmiért nem kell szervízbe mennem és mindent megcsinálok, beleértve a keréképítést is.
Az idõpont nékem nem jó (aszittem korábban lessz )= akkó máskó megyek nézelõdni ( jó ám a bringám csak aztat akarnám meglesni hogyan kõ leszedni a racsnyit + centírozni hogyan kõ + láncot szétszedni ...)
este 7 és az ördögárok utcában leszünk az Ádámnál, ha minden igaz.
dobj egy telefonszámot priviben lécci, aztán írok egy sms-t, amiben pontosítok
Andris :hónap mennék a bringaszerelésre !!!
Hól? hánykó ?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Mi lesz helyette?
mi ma egy templomromot látogattunk meg. 50 km lett és mindenfelé köd volt.
http://picasaweb.goo...nnes/Tempomrom#
Mikor jártál arra bloke ?
Nemrég kijavították a kátyúkat. Nem mondom, hogy tükörsima lett, de sokat javult az állapota.
igen, arra gondolok. köszi a választ.
azért Janesnak írtam a kérdést, mert Róla tudom, hogy ajkai.
Te is ajkai vagy?