Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Vasárnap is jó.......asszem megyek :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Rengeteg érvvel lehetne jönni, de úgyis neki van igaza, meg ha olyan, akkor meg beleköt, hogy hol a láthatósági mellény. Egyébként pont ma kerestem rá, hogy nincs-e valami oldal, amelyik foglakozna a balatoni kerékpárúttal, mert most már tényleg annyira felháborítóan szar, hogy már megérdemelne valami mozgalamat.

az volt rajtam! anno direkt neonzöld szélmellényt vettem az ilyen helyzetekre ;) most meg tudtam, hogy sötétedni fog, mire hazaérek, így felkaptam. szóval azzal nem tudtak volna megfogni :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Rengeteg érvvel lehetne jönni, de úgyis neki van igaza, meg ha olyan, akkor meg beleköt, hogy hol a láthatósági mellény. Egyébként pont ma kerestem rá, hogy nincs-e valami oldal, amelyik foglakozna a balatoni kerékpárúttal, mert most már tényleg annyira felháborítóan szar, hogy már megérdemelne valami mozgalamat.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
elõször azzal érveltem, hogy én a 71-essel párhuzamosan kívánok tovább haladni (tekertem haza L.tomajra) és a bringaút bekanyarodik a félszigetre egy kicsit, ami nekem kényelmetlen... erre megemlítette, hogy az bizony mindegy, ez szabálysértés.
akkor felhoztam neki, hogy a kreszben az is benn van - ha jól tudom -, hogy az edzéseit végzõ bringás mehet a közúton. akkor megkérdezte, hogy el akarom-e ezt mondani majd a szabálysértési eljárás keretében is? végülis megegyeztünk, hogy felmegyek a bringaútra és akkor nem lesz belõle semmi gubanc :D
egyébként teljesen normálisak voltak, illedelmesen megkértek, hogy használjam a bringautat.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

mint megtudtam ma országos razziát tartottak a rendõrök...
füred meg tihany közt kértek meg, hogy ugyan használjam már a bringautat, ha egyszer ott van, majd vonyarcnál igazoltattak autóval, valamint tapolcán is kinn ácsorogtak...

Füred meg Tihany közt mindig kinn vannak, szerintem a tanulókat ott gyakoroltatják, mert mindig nagyon fiatal srácokat látok. Én mindig tervezem, hogy elmagyarázom, hogy elvileg nem vagyok köteles használni az utat, ha az arra alkalmatlan, de gondolom sok érelme nem volna.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
mint megtudtam ma országos razziát tartottak a rendõrök...
füred meg tihany közt kértek meg, hogy ugyan használjam már a bringautat, ha egyszer ott van, majd vonyarcnál igazoltattak autóval, valamint tapolcán is kinn ácsorogtak...

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Mapáti jó lesz?

nem. Én csak Ajkáról ismerem az útvonalat. Ja dörögdön megnéznénk a St.András templomromot is.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Akkor tudok írni útvonalat, ha eldöndöttétek, hogy egyáltalán honnan indultok? M.apáti vagy Ajka?

Mapáti nem jó?
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Ha a vonatos verzió lenne, (így lehet :beer:)Veszprémbõl 8.00 és 8.20-kor megy vonat Ajkára.Vissza:
15:11
15:27
16:57
17:27
18:57
19:27
20:54 jönnek vonatok.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
lehetne mondjuk ez:

Indulás: Ajka-innen Sárcsi-kút-Kab-hegy onnan le padragi szikákig, majd Halimba Szõc és fel az Agár tetõre.vissza meg padragnak.

vagy Kab hegyrõl terepen négyszögletû kerek erdõ-Taliándörögd és onnan Agártetõ. Bár dörögdrõl agártetõ felé még nem jártam, de a Google szerint van arra is út.-:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Indulhatnánk Ajkárol,vagy Padragról,a Padragi sziklák felé,Kab hegy(a csúcsot nem érintenénk),Agár tetõ,és a hegy nyugati oldalán vissza.De holnap még kitalálom rendesen az útvonalat.50-60 km-nél nem tervezek többet.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
Jövõ hétvégén meg emehetnénk autóval Bécsbe (40 km tekerés) aztán átmehetnénk Salzburgba (25 km) aztán ha még belefér az idõbe tekerhetünk Tirolba is .Hóláncot hozzatok ám !!!!!!!!!!!!!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
mindenki csak vasárnap ér rá?

Pontos terv az indulásról, várható érkezésrõl? Janes?

Akkor tudok írni útvonalat, ha eldöndöttétek, hogy egyáltalán honnan indultok? M.apáti vagy Ajka?:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Jó kis oldal.Nos,akkor vasárnap ki jönne?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Itt egy jó kis oldal, ha már úgyis romokat akartok nézni.

http://mars.elte.hu/...rkep lista2.php

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Hát egen....nekem mindegy melyik nap, szombatra még az Amcsik is esõt jósolnak a környékre :)

Déenes: Jó helyen kezd a fiad...gratula :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Na bazz...akkor mi legyen?Szombat vagy vasárnap?

Mondjuk nekem is a vasárnap lenne jobb,de annyira ez most nem kötött.3-ra tutira nem érünk vissza,nincs értelme rohanni.

Hát nekünk csak a szombat jó. Matti 2 gringa, hozzánk 4, akkor kb 6 fõnek van transfer lehetõsége. esetleg +1 ha mindkét autóban összébb húzzuk magunkat.
Jelzem, esõben nem számíthattok ránk.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Vmeteo.hu szombatra esõt jelez...
Szombat délután fiam fellép a városházán, úgyhogy kötelezõ program :)
Ha vasárnap mellett döntenétek, akkor jobb eséllyel pályázom.

Akkor legyen inkább a vasárnap,nekem is az lenne jobb.Kapkodni,hogy mikor érünk vissza,annak nincs értelme.Indulhatnánk korábban,mint a mostanában szokásos 10 óra.Legyen 8.00,mit szóltok?Kocsiügyben mi lenne a felhozatal?

Városháza,mindjárt az elsõ osztályban?Nem kispálya!:)
Matti,neked melyik nap lenne jó?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
hú, mennyien lesztek :)
majd egy köszönés erejéig mi is megjelenünk szerintem...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Na bazz...akkor mi legyen?Szombat vagy vasárnap?

Vmeteo.hu szombatra esõt jelez...
Szombat délután fiam fellép a városházán, úgyhogy kötelezõ program :)
Ha vasárnap mellett döntenétek, akkor jobb eséllyel pályázom.
www.magicteam.hu