Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Na bazz...akkor mi legyen?Szombat vagy vasárnap?

Mondjuk nekem is a vasárnap lenne jobb,de annyira ez most nem kötött.3-ra tutira nem érünk vissza,nincs értelme rohanni.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
Ma vótam Csatáron tekerni Leventével = jó vót :)
A Laczkó-forrásbó nem gyütt víz !!! :(
Matti ! Vegyé ám fejlámpát !!! (Csak mongyá le a felesleges + túlzott elvárásaidró ) :D:D:D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Hihetetlen jó dolgokat lehet találni, van egy csomó oldal, ahol kategorizálva össze vannak gyûjtve az érdekességek.

Légi utántöltés:

http://www.gearthhac...4578tankers.jpg

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Hajajajaj... Én a vasárnapra összpontosítottam! :(
Szombaton legkésõbb 3-kor haza kell érnem, úgyhogy csökkennek az esélyeim...

Pontos terv az indulásról, várható érkezésrõl? Janes?

Vasárnap is megyünk :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Oksa,akkor legyen szombat,ha már az idegenvezetõ is csak akkor ér rá.Többiek?Ki jönne?Az autós menetet össze kéne egyeztetni.

Hajajajaj... Én a vasárnapra összpontosítottam! :(
Szombaton legkésõbb 3-kor haza kell érnem, úgyhogy csökkennek az esélyeim...

Pontos terv az indulásról, várható érkezésrõl? Janes?
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Oksa,akkor legyen szombat,ha már az idegenvezetõ is csak akkor ér rá.Többiek?Ki jönne?Az autós menetet össze kéne egyeztetni.

Ha lehet akkor én is mennék...kocsi van , szállító egység van....
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Ha szombatig marad a jóidõ és Janes garantálja, hogy nem lesz túl nagy sár, minket is érdekel. Csak szombat OK. Hozzánk is befér pluszba két bringa, riders nélkül.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Fotót kérünk!!!

Jelentem, december elsõ felében várható(és remélhetõ) a Kutya érkezése.
Addig meg Mozart-ot hallgatunk az összeggel, hátha szaporodik.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

apróból '08as, de a hirdetés szerint új dawg supreme. remélhetõleg 2héten belül.
kacérkodtam egy speci enduroval is, de az talán már sok lenne.. a konával remélhetõleg tekerhetõ, maraton kompatibilis gépet sikerült összeraknom.

Fotót kérünk!!!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

nekem 2 bringaszállító egységem van...

Ha szombatig marad a jóidõ és Janes garantálja, hogy nem lesz túl nagy sár, minket is érdekel. Csak szombat OK. Hozzánk is befér pluszba két bringa, riders nélkül.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Apáti,meg Hegyesd messze van a vasúttól.Persze az lenne a legjobb,odatekerni,fel a hegyre,le a hegyrõl,hazatekerni.És így meg is lenne a 120 km,meg a 2000 szint.

Aha...
Javaslatom: odamegyünk autóval, gurulunk 40-50 km-t, aztán hazaautózunk. :)

Heh,tényleg látszik a repülõgép.Miket észre nem veszel! Én magamat,vagy legalább az autómat akartam megtalálni a Googl E.-on,de nem tudom hol a francban lehettem épp,amikor a kép készült.Lehet épp azon a repülõn ültem

Én meg találtam egy helikoptert Vilmapusztánál :)
www.magicteam.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ez egy világháborús bombázó.....régi felvétel lehet :)

Vagy lehet, hogy a Doki ezzel küldte vissza Marty McFly-t a jelenbe!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

és autóba bepakolni és azzal legurulni apátiba? ha már 2-3-an összeálltok, akkor jobban megéri autózni, mint vonatozni...

nekem 2 bringaszállító egységem van...
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Apáti,meg Hegyesd messze van a vasúttól.Persze az lenne a legjobb,odatekerni,fel a hegyre,le a hegyrõl,hazatekerni.És így meg is lenne a 120 km,meg a 2000 szint.:)

és autóba bepakolni és azzal legurulni apátiba? ha már 2-3-an összeálltok, akkor jobban megéri autózni, mint vonatozni...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Utánaolvastam, eddig 3300 db repülõt fedeztek fel a Google Earth-ön.

Posted Image

Ez egy világháborús bombázó.....régi felvétel lehet :)
www.kannmatti.kepeim.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Apáti,meg Hegyesd messze van a vasúttól.Persze az lenne a legjobb,odatekerni,fel a hegyre,le a hegyrõl,hazatekerni.És így meg is lenne a 120 km,meg a 2000 szint.:)

Heh,tényleg látszik a repülõgép.Miket észre nem veszel!:)Én magamat,vagy legalább az autómat akartam megtalálni a Googl E.-on,de nem tudom hol a francban lehettem épp,amikor a kép készült.Lehet épp azon a repülõn ültem:)

Utánaolvastam, eddig 3300 db repülõt fedeztek fel a Google Earth-ön.

Posted Image

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Heh,tényleg látszik a repülõgép.Miket észre nem veszel!:)Én magamat,vagy legalább az autómat akartam megtalálni a Googl E.-on,de nem tudom hol a francban lehettem épp,amikor a kép készült.Lehet épp azon a repülõn ültem:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

köszi!Találtam is egy használható térképet,bejelölve rajta a romokat.http://terkep.utikon....506\'|WIKIGEOX
Vonattal kéne menni Ajkáig.

Monostorapáti vagy Hegyesd irányából is lehet támadni :)
én úgy szoktam menni a kört, hogy Sáska irányából fel, majd Hegyesdnél vagy M.apátinál érek le.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Na, most én is megnyitottam a Google Earth-öt, Badacsonytomaj és Ábrahámhegy között pont ment egy repülõgép, amikor készült a fotó (kb. félúton Klastrom u. végén)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
köszi!Találtam is egy használható térképet,bejelölve rajta a romokat.http://terkep.utikon....506\'|WIKIGEOX
Vonattal kéne menni Ajkáig.

Egyszer ,talán kétszer tekertem Agár tetõn,de ezeket a látnivalókat még nem láttam.Tavaly abbamaradtak a "romos túráim",(Zádor vár,Csobánc),ideje lenne folytatom.

Közben rájöttem,a Googl Earth is mutatja az alábbi nevezetességeket,csak nagyon rá kell nagyítani,hogy mutassa a fénykép helyeket.