Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11273 replies to this topic

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Ok.. gépjármû, vagy vonat? Indulás? Sör? Pálinka? Több kérdésem nincs! :D
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Útiterv vasárnapra:
Ajka,Jókai bánya,Bújó lik,Padragi sziklák,Öcs,Taliándörögd,Szent András templomrom,Agár hegyen a Dabasi templomrom,Hertelendy kastélyrom,piroson Zsivány völgy,Szõc,Halimba ,Ajka.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

.xxxx.

Mester jövõ 7fõn megy a pakkod

Asszony 7fõn elvitte, nem volt ideje, kedden + már nem ment melózni (visszajööt a madárinflenzája) a pakk meg szépen bentmaradt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Akkor hogy legyen ez a vasárnap?

Menjünk.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Erre már ráléptem a gázra, hogy megnézzem milyen atlétához van szerencsém. Utolértük. Kb 70-80-nal haladt, és motorkerékpár volt. Mi több, elöl is csak egy ledes villogóval rendelkezett.

Rosszúl láttad, az a konás volt, edzett és berregett is hozzá :D

Vasárnap is jó.......asszem megyek

Akkor hogy legyen ez a vasárnap?
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Jövök ma hazafelé melóból a nyolcason Fehérvárról Veszprém felé a kétsávos szakaszon, ahol 100 km/h a megengedett speed limit. Tök sötét van, foltokban némi köd. Egyszer csak megpillantok egy bringást, villogó hátsó lámpával, láthátósági mellényben.

Ejnye - mondom - ez sem egy életbiztosítás, de legalább mellénye és villogója van. Miközben ezen morfondíroztam, feltûnt, hogy nem nagyon akarom utolérni. És még mindig nem, és még mindig nem...

Erre már ráléptem a gázra, hogy megnézzem milyen atlétához van szerencsém. Utolértük. Kb 70-80-nal haladt, és motorkerékpár volt. Mi több, elöl is csak egy ledes villogóval rendelkezett. Az oké, hogy õt észre lehetett venni, de mi a rossebet láthatott vajon saját maga egy ledes villogó fényénél, hetvennel a sötétben és ködben? Lóf.szt sem! Ment vakon az isten barma...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Vasárnap is jó.......asszem megyek :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Rengeteg érvvel lehetne jönni, de úgyis neki van igaza, meg ha olyan, akkor meg beleköt, hogy hol a láthatósági mellény. Egyébként pont ma kerestem rá, hogy nincs-e valami oldal, amelyik foglakozna a balatoni kerékpárúttal, mert most már tényleg annyira felháborítóan szar, hogy már megérdemelne valami mozgalamat.

az volt rajtam! anno direkt neonzöld szélmellényt vettem az ilyen helyzetekre ;) most meg tudtam, hogy sötétedni fog, mire hazaérek, így felkaptam. szóval azzal nem tudtak volna megfogni :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Rengeteg érvvel lehetne jönni, de úgyis neki van igaza, meg ha olyan, akkor meg beleköt, hogy hol a láthatósági mellény. Egyébként pont ma kerestem rá, hogy nincs-e valami oldal, amelyik foglakozna a balatoni kerékpárúttal, mert most már tényleg annyira felháborítóan szar, hogy már megérdemelne valami mozgalamat.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
elõször azzal érveltem, hogy én a 71-essel párhuzamosan kívánok tovább haladni (tekertem haza L.tomajra) és a bringaút bekanyarodik a félszigetre egy kicsit, ami nekem kényelmetlen... erre megemlítette, hogy az bizony mindegy, ez szabálysértés.
akkor felhoztam neki, hogy a kreszben az is benn van - ha jól tudom -, hogy az edzéseit végzõ bringás mehet a közúton. akkor megkérdezte, hogy el akarom-e ezt mondani majd a szabálysértési eljárás keretében is? végülis megegyeztünk, hogy felmegyek a bringaútra és akkor nem lesz belõle semmi gubanc :D
egyébként teljesen normálisak voltak, illedelmesen megkértek, hogy használjam a bringautat.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

mint megtudtam ma országos razziát tartottak a rendõrök...
füred meg tihany közt kértek meg, hogy ugyan használjam már a bringautat, ha egyszer ott van, majd vonyarcnál igazoltattak autóval, valamint tapolcán is kinn ácsorogtak...

Füred meg Tihany közt mindig kinn vannak, szerintem a tanulókat ott gyakoroltatják, mert mindig nagyon fiatal srácokat látok. Én mindig tervezem, hogy elmagyarázom, hogy elvileg nem vagyok köteles használni az utat, ha az arra alkalmatlan, de gondolom sok érelme nem volna.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
mint megtudtam ma országos razziát tartottak a rendõrök...
füred meg tihany közt kértek meg, hogy ugyan használjam már a bringautat, ha egyszer ott van, majd vonyarcnál igazoltattak autóval, valamint tapolcán is kinn ácsorogtak...

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Mapáti jó lesz?

nem. Én csak Ajkáról ismerem az útvonalat. Ja dörögdön megnéznénk a St.András templomromot is.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Akkor tudok írni útvonalat, ha eldöndöttétek, hogy egyáltalán honnan indultok? M.apáti vagy Ajka?

Mapáti nem jó?
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Ha a vonatos verzió lenne, (így lehet :beer:)Veszprémbõl 8.00 és 8.20-kor megy vonat Ajkára.Vissza:
15:11
15:27
16:57
17:27
18:57
19:27
20:54 jönnek vonatok.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
lehetne mondjuk ez:

Indulás: Ajka-innen Sárcsi-kút-Kab-hegy onnan le padragi szikákig, majd Halimba Szõc és fel az Agár tetõre.vissza meg padragnak.

vagy Kab hegyrõl terepen négyszögletû kerek erdõ-Taliándörögd és onnan Agártetõ. Bár dörögdrõl agártetõ felé még nem jártam, de a Google szerint van arra is út.-:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Indulhatnánk Ajkárol,vagy Padragról,a Padragi sziklák felé,Kab hegy(a csúcsot nem érintenénk),Agár tetõ,és a hegy nyugati oldalán vissza.De holnap még kitalálom rendesen az útvonalat.50-60 km-nél nem tervezek többet.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
Jövõ hétvégén meg emehetnénk autóval Bécsbe (40 km tekerés) aztán átmehetnénk Salzburgba (25 km) aztán ha még belefér az idõbe tekerhetünk Tirolba is .Hóláncot hozzatok ám !!!!!!!!!!!!!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
mindenki csak vasárnap ér rá?

Pontos terv az indulásról, várható érkezésrõl? Janes?

Akkor tudok írni útvonalat, ha eldöndöttétek, hogy egyáltalán honnan indultok? M.apáti vagy Ajka?:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Jó kis oldal.Nos,akkor vasárnap ki jönne?