Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Csak a váz érdekelne mert átraknám a saját lx nem arany szettet.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
asmugy milyen más felszereltséggel? a milleniumi arany LX neked már nem is jo? ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
azért a Woodlands inkább túrázós váz mintsem CC/maratonos ::)
de ez a Crux nagyon bejövõs lehet a Magellánnak, mivel nem sok CroMo vázat lehet kapni ilyen felhasználási területre... nekem tetszik a kezdeményezés és cheesy van értelme építeni rá egy maratonbringát az tuti ;)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
cro-mo vázbol a kedvencem:(olcsobb kategoriában) Schwinn Woodland, használtam enyhe cc-re( nekem már a domb is az) ,letörés ugrásra,söt még a Mátra DH-n(Hajti Pajtis) is ezzel mentem.(pedig ezen a versenyen eltört egy vega és egy wheeler, az utobbi csak ugy simán eltörött,semmi esés) piszok erös váz,nem nehéz,jo a geometriája.
amugy általában a cro-mo vázak birják legjobban(persze ezek között is van rossz konstrukcio,ahogy én láttam) ->Kangoroo DH váz

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Ez azért nagyon jó kérdés, mert ugye kb. az az egy darab lehet pillanatnyilag az országban, amit az újságban láttunk. Így viszont felmerül a kérdés:Honnan tudjam??
DE: Komolyra fordítva a szó(sz)t. Szerintem egy cro-mo váz jó választás lehet maratonra egy hozzáillõ telóval és megfelelõ alkatrészekkel. Viszont ha van egy kicsit több geppa, lehet hogy jobban jársz egy rövid utas ösztelós vázzal.
Persze én nem vagyok szakértõ, de így csinálnám.
Ja, és szerintem a Crux inkább az igazi, klasszikus CC-bicajok vonalát erõsíti. (Ami nem zárja ki a maratonokon történõ bevetését sem ;D)

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Hali,

Mi a véleményetek a cromo Crux-ról ami a Bikemagban megjelent? Mennyire volna ez jó maratonozni? Mármint a váz más felszereltséggel.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
miért ita ki,hogy Quote from:David007???

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

tegnap elõtt megint eltört a hegesztésnél!!talán rossz lett a hegesztés vagy nem tom

valoszinu , ugyanis heggesztesnel nem torik , inkabb mellette..

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
sziasztok!!!
a bicó egy 5éves giant freeride szériás és alumíniumból van !!!!
a falvastagsága kb 1mm!!!
képek a http://kep.tar.hu/amc oldalon vannak!!!
AMC

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
:'(

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
meg az árát sem és a sulyát sem tudjuk, sajnos-.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
azert maradjunk annyiban, mivel nem tudjuk mifele anyagbol van es milyen falvasragsaggal!
csak annyit mondhatunk majd meglatjuk!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás

arra gondolok,ami a bikkmakkban legalul van ;D szoval nem a Tuareg.

Ja már rájöttem miután beírtam...csak lusta voltam módosítani a hozzászólásomat... ::)

Na nemtudja vki a Tuareg árát?

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Hát az lenne, de szerintem az a lánc meg támvilla nem sokat fog bírni... Ezenkívül egy ilyen miniatûr taggal nem tudom mire lehet képes. Az egész inkább egy lightos freeride váz, de akkor viszont minek van az a "8kgos" elsõ háromszög??... Nam mind1.

HeGe

HeGe

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
David:Az a DH váz.B. Lóránt tervezte(Ranger Killer is az õ munkája).A fórumon is megtalálható Lory-B néven.

HeGe

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
arra gondolok,ami a bikkmakkban legalul van ;D szoval nem a Tuareg.
amugy a Caprine Dualbol a régi jobban tetszett,mármint a 2001-es

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
hali mindenkinek szerintem a legjobb dual váz a caprini dual extrém :D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Melyik Caprine-re gondolsz? Az új Tuareg? Én annak az árára vagyok kíváncsi... nemtudja valaki?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
ez az uj Caprine fulltelos mire van?? és miböl?(mert a hátulj ha alu,akkor eléggé törékeny lehet szerintem) és mennyit mozog? szerintem jobb lett volna a DUalt átalakitani fulltelosra.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
hát még azt meglehetne probálni,hogy elviszed a Yasechoz és azt az egész also részt kicserélteted. fel kéne hivni,elkéne neki küldeni a képeket,hogy nézze meg és mit tudna ezzel csinálni és mennyiért. azért mondtam a Yasecot,mert neki vannak ilyen csövei. De ha csillagászati összeget kérne,akkor ezt a Silvesán Máriuszt is megkéne kérdezni,mert állitolag ö is eléggé profi