Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. március 06. - 01:01
Írta 2003. március 05. - 17:50
Épp ezért írtam, hogy Fr, és nem azt, hogy DH versenyzés. Ha csak szoftosan, a magad örömére tekersz, és nem számítanak a kilók, meg a másodpercek, akkor sztem fölösleges dolog a rugóút csökkentés.
Írta 2003. március 05. - 17:41
mondjuk ha a villádat is tudod állitani, vagy tekerni mész vele, akkor nem kell beledögleni 10 km után abba a 25 cm-be, föleg felfele. mert ha kisebb utra teszed, akkor ugyebár keményebb is lesz a rugo.
meg mondjuk egy tatabányi pályára elég 10 cm rugout,mert tekerös pálya, de viszont mondjuk egy keményebb pályán lezsibbadsz. és szerintem nem árt,ha ezt tudod állitani.
amugy nem rossz a váz, csak kérdés,hogy mit tud..
meg mondjuk egy tatabányi pályára elég 10 cm rugout,mert tekerös pálya, de viszont mondjuk egy keményebb pályán lezsibbadsz. és szerintem nem árt,ha ezt tudod állitani.
amugy nem rossz a váz, csak kérdés,hogy mit tud..
Írta 2003. március 05. - 17:21
miért mennyi ez a váz ? és mennyit mocorog??
amugy szerintem nem nagy szám, azonkivül, hogy Eastonos.
nem lehet állitani a rugoutat.. meg semmi..
azon kívül, hogy Easton? ehh... Sz*r ez az Aston Martin. Semmi extra nincs benne, csak annyi, hogy kézzel szerelik össze Angliában... :-X A rugóút-állítás meg egy olyan dolog, hogy ha megvan a villád, akkor veszel egy vázat, ami +/- 1-2 centit mozog, és jó lesz Fr-ra. Akkor minek állítani?
Írta 2003. március 05. - 17:20
ja! de hülye vagyok! van egy amcsi ujságom és abban van egy csávesz aki ilyennel nyomja (Chris Matthew) és Psyloval nyomja, szoval a váz max 15-t mozoghat.
Írta 2003. március 05. - 17:16
Írta 2003. március 05. - 17:12
miért mennyi ez a váz ? és mennyit mocorog??
Írta 2003. március 05. - 14:07
Nem lenézem Tajvant. Amit lenézek, az a kínai cucc. Tisztában vagyok vele, hogy Tajvanon már normális cuccok készülnek. (Giant, Merida, etc.) Csak úgy megjegyeztem.
Ha megkérdezed, azt köszi. Olyan apróságok érdekelnek, mint geometria adatok és súly.
Ha megkérdezed, azt köszi. Olyan apróságok érdekelnek, mint geometria adatok és súly.
Írta 2003. március 05. - 14:03
jahh nem rossz annyiert ..mindenkepp szem elott kell tartani mint lehetseges opciot .. bullit fele forma fele penzert ..
hogy merre keszitik passz , valszeg usan kivul mert olcso,de az is lehet hogy orszagon belul ,es SG ninimalis hazonnal arulja..es ha tajvan..? komoly iparral rendelkeznek , mig sokan lenezik,ha belegondolunk mennyi mindent gyartanak ellenben kis hazankal ..szal nem kell tajvant leirni ..
leirtal minden fontos dolgot , egy forgopontos.. zart csapagyazas ..R.A.D. ,kulon vaz hozzaferhetoseg, jo garancia hatter ../SG az egyik legerosebb web ordering hely ../
egyik sracnak van majd rakerdezek hogysmint..
hogy merre keszitik passz , valszeg usan kivul mert olcso,de az is lehet hogy orszagon belul ,es SG ninimalis hazonnal arulja..es ha tajvan..? komoly iparral rendelkeznek , mig sokan lenezik,ha belegondolunk mennyi mindent gyartanak ellenben kis hazankal ..szal nem kell tajvant leirni ..
leirtal minden fontos dolgot , egy forgopontos.. zart csapagyazas ..R.A.D. ,kulon vaz hozzaferhetoseg, jo garancia hatter ../SG az egyik legerosebb web ordering hely ../
egyik sracnak van majd rakerdezek hogysmint..
Írta 2003. március 05. - 13:15
BombrideR
mivel Te vagy egyetlenként aktív USA-ba szakadt hazánkfia, azért Tõled kérdem, mi is az a Weyless? Mit tudunk róla? Ki gyártja, és hol? (valsz'eg tajvani cucc) A Supergo egy márkája, mint a Csekének a Magellan?
Róla beszélünk pontosan. Mert annyiért, amennyiért árulják, már majdnem ingyen van. Easton RAD csövek, Rock Shox Pro Deluxe, abból is a DH változat....
mivel Te vagy egyetlenként aktív USA-ba szakadt hazánkfia, azért Tõled kérdem, mi is az a Weyless? Mit tudunk róla? Ki gyártja, és hol? (valsz'eg tajvani cucc) A Supergo egy márkája, mint a Csekének a Magellan?
Róla beszélünk pontosan. Mert annyiért, amennyiért árulják, már majdnem ingyen van. Easton RAD csövek, Rock Shox Pro Deluxe, abból is a DH változat....
Írta 2003. március 05. - 11:23
ilyen nincs ,hogy a cro-mo jobb, mint az alu, meg a titán jobb...
attol függ mire!
CC-váznak Titán ok! DH-nak nem ok, mert szilánkosan törik.
Dh-ra inkább Cromo,Alu,
mondjuk felninek inkább alu ;D mint cromo
alunak is több fajtája van, de azok között sincs jobb. itt is mint az elözönél az egyik jobb vmire,a másikra meg a másik jobb
az egyik rugalmasabb, a másik nem rugalmas, de borzaszto merev.
attol függ mire!
CC-váznak Titán ok! DH-nak nem ok, mert szilánkosan törik.
Dh-ra inkább Cromo,Alu,
mondjuk felninek inkább alu ;D mint cromo
alunak is több fajtája van, de azok között sincs jobb. itt is mint az elözönél az egyik jobb vmire,a másikra meg a másik jobb
az egyik rugalmasabb, a másik nem rugalmas, de borzaszto merev.
Írta 2003. március 05. - 10:54
Szlovák?! Hát nemtom, én rokonlátogatások során nemigazán láttam még bicikliboltot szlovákban, de szerintem a nagyobb városokban biztos van! Hogy mekkora a bolt az már ugye más kérdés, ja és hogy tudsz-e szlovákul... ;D De elég sok helyen nyomják a magyart. Lehet hogy a határ menti városkákban is vannak boltok, például ami legközelebb van az Révkomárom. Az egy elég nagy város, biztos van valami.
Írta 2003. március 05. - 10:52
ericcartmen:
láttál már acél XTR nyeregcsövet?
acél osz mégis nyom néhány jófajta alu nyeregcsövet súlyban... meg kényelemben is természetesen...
szóval ne becsüljük le a CroMoban rejlõ lehetõségeket...
láttál már acél XTR nyeregcsövet?
acél osz mégis nyom néhány jófajta alu nyeregcsövet súlyban... meg kényelemben is természetesen...
szóval ne becsüljük le a CroMoban rejlõ lehetõségeket...
Írta 2003. március 05. - 10:23
Nem tudja valaki, hogy BENEST vázat hol lehet kapni? Tudomásom szerint Magyarországon nincs forgalmazója. Valami közeli szlovák bolt kéne.
Írta 2003. március 05. - 09:33
Visszatérve az acélvázra ;D: nekem egy jó kis áruházi cangám van mint elõzõ bringa (épül az új), ahogy megemelem... hááát sztem egy bõ 15kg legalább... ;D súlyos eset...
Írta 2003. március 04. - 22:47
Írta 2003. március 04. - 22:16
Írta 2003. március 04. - 21:48
Aki tud vmi használhatót mondani az UNIVEGA freeride vázak tartósságáról, az pls feltétlenül irjon ide vmit...
kösz.
kösz.
Írta 2003. március 04. - 21:39
mert a cr-mo-nak fííílingje van. ;D Jól mondom? Egyébként meg kénylemesebbek, és tartósabbak az acél vázak. És az is megdõlni látszik, miszerint acélból csak nehéz vázat lehet csinálni, a Jamis Dragon Reynolds 853 csövekbõl 1310 gramm. Egy aluváznak is becsületére válna az ilyen súly... 8) Old skul Cromo rules!