Sala: Nem tudom mit értesz az alatt, hogy megvennéd a bringát, ha nem én használtam volna?
Ha annyira zúzósan, durván bicóznék, hogy azt a vázat megroppantsam akkor már rég széttört volna, olyan helyeken ahol nincs megerõsítve. Ja és persze én is túl lennék már az igazi biciklista ismérvén, a kulccsonttörésen, és egyéb finomságokon.
Az, hogy nincs választék itthon szerintem azért van, mert az igény jelenleg nem túl nagy ezekre a nagy DH/FR vázakra, vagyis igény csak-csak lenne, rá, de akinek kéne annak meg anyagi problémái vanak egy ilyen dög újjonnan való beszerzéséhez.
A neves cégek (Orange, 24, Balfa, ...) meg azért nem jönnek ide mert örülnek, ha évente 100, 150 darabot el tudnak adni a tengerentúl. Ha valaki akar tõlük vázat (megvan rá a keret) az megkeresi az anyacéget és tõlük rendel bringát, úgy mint mindenki más, nem kell itt hõbörögni, hogy ez, meg az miért nem kapható nálunk. Egyenlõre csak egy kis (nemis leszünk nagyobbak) "határország" vagyunk az EU és Kelet között. Jelenleg csak a kábítószer kereskedõknek és a "tescorauchan" cégeknek éri meg komolyan belénk fektetni a pénzét.
Egyébként kitünõ kondiciókkal eladó a vázam és egy csomó alkatrász: www.bikemag.hu/portal/index.php?action=apro&apro_action=megnez&aprorovatid=1&aproid=7797
Palmer