Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
aha ez lett von a vega 4!!!!

csak nem tudta behozni a cseke.
de komolyan a 3-as szamot kihagytak a sorbol.
en legalabb is igy tom.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
lor:P
dehogynincs. gyonyoru piros sarga szinu.. tavaly jott ki magyarorszagon, de kuldfodnon mar EZER eve...
csak neki(kisvajda) illmatic neven fut... es fekete.
nezd meg a 2002 oktoberi szamiot!
bikers guide...
amugy mefi telelg ezer nehez a vazad:P
mar izomlazam van a cipelestol:P(mozotol is)
ize.elirtam
shopping guide 2002 oktober....BIKEMAG.
vagy akar a kovetkezo linket:
http://kep.tar.hu/th...8105&fullsize=1
szal mar ott figyel a mefi_bico:) lassan le is nyulom tole:P

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nincs is vega 3-as!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hmm. ma ultem egy merida UMF fr bicon(komjadi alatt volt(reklam nelkul) pedal nelkul osszerakva...)(nagyban hasonlit a regi nighthawk-ra -vagy big air-ra) csak super oversized alsocso.
szal EZER jo volt.
egy serman figyelt ki belole, az a butan kinezo terepmintas atutos tengellyel...(most nem ugrick be a nick-je.. ) EZER jo volt a bico... nyamm. onepointfive fejcsapaggyal...
szal vannak am ilyenek is:)
na pá

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
megvan a vega3am megvan a vega3am MEGVAN ÁÁÁ ;D ;D ;D ;D ;D ;Djeeeeeeee..igaz teló még nincs hozzáá...

DE MEGVAN A VEGA 3AM 8)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Köszi srácok!

Hi 3hete egy stuffal akkorát esett egy srác, hogy csak néztem./elszámította egy picit a sebességet egy dirt jumpnál/repült vagy 15 métert, 4m magasból, sík területre érkezett.A fejcsapágy és a telónak X. A váznak semmi baja nem lett, pedig azthittem kettétörik.
Na ennyit a sörösdobozkáról. Egyébként álltatok már sörösdoboz tetejére? :)

Hmmmhhh... Ez a taknyolós srác csak nem amc lenne... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azért az Author A-Gang pm, se rossz váz. Ez se sörösdoboz szerencsére. És árban is elég ott van. Kona-ból mennyibe fáj az a váz, amelyiken van alul yoke? Ezen van, és 51e a listaára...
Sly:
Álltál már sörösdoboz oldalára? Vagy markoltál meg olyan hirtelen sörösdobozt úgy, hogy a pofádba ment a sör? ;D ;D

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Hi 3hete egy stuffal akkorát esett egy srác, hogy csak néztem./elszámította egy picit a sebességet egy dirt jumpnál/repült vagy 15 métert, 4m magasból, sík területre érkezett.A fejcsapágy és a telónak X. A váznak semmi baja nem lett, pedig azthittem kettétörik.
Na ennyit a sörösdobozkáról. Egyébként álltatok már sörösdoboz tetejére? :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Napalmot, polarxet nem hallottam még törni. Kona állítólag sörösdoboz. Az új matrix dual váz tetszetõs. UMF ropinak néz ki, ami jó még a Caprine dual.

Te vázad, Te döntésed :)
Nem döntesz rosszul, mert úgy döntöttél ahogy akartad, ami szerinted a jó. (bölcsesség :) )

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én azt mondom, hogy Napalm, PolarX, Kona pénztárcától függõen, mert amúgy mindegy.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Tudom, hogy gáz kérdés/1000* letárgyalt, de melyik vázat ajánlatákot durvulásra?

-Matrix Airborne

-UMF

-Kona Stuff/Scrap

-PolarX

-Napalm ST2

-Vagy más ilyen váz ebben az ársávban?

Köszi!!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hogy mentek így olimpiára???!? :o

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Nem fikáztalak, hanem próbáltam felhívni a figyelmedet egy olyan módszerre, ami neked is segít az információgyûjtésben, és másokat sem zavar, hogy közben teleszórod véletlenszerûen a fórumot ugyanazokkal a kérdésekkel. És nem véletlenül volt ott az a két smiley. Ehh, mindegy, üdvözlény vdani2 :-X

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Hû, de érzékeny vagy... Ha nem tudsz válaszolni, akkor ne fikázz. A Tessék az kedves, irónikus megszólítás, ha nem magaslóról nézel, de ha elég rendesen kipeckelted az állad, akkor még a Jó napot is vérig sérthet, úgy hogy nem érdekelsz!

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Grimus, azért ügyes vagy, a Vázak témához beírni egy-egy telós, felnis és fogaskoszorús kérdést, "tessék nekem válaszolni" nyitással ;D Lehet, hogy kicsit más stílussal (és a megfelelõ témánál) szívesebben válaszolnak majd. Meg akár használhatod a keresõt is :P

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
7-rol 9-re vagy racsani/szabadonfuto cserevel vagy rosszabb esetben agy cserevel megy csak.

bar ha csak a szabadonfutot csereled akkor kicsit valtozni fog az agy merete.
tehat inkabb agy csere.

hosszabb a szabadonfuto a 8/9 seb.-nel, mint a 7-es

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Tessék nekem válaszolni, nagyon sürgõs lenne!!!
A Kona Lana I-n a felni(strong 26*1,50 aluminium) dupla falú, vagy csak szimpla?
Illetve lenne még egy olyan kérdésem ,hogy ha a 7-es fogaskoszorút ki akarom a jövõben cserélni egy 9-esre, akkor az agyat is ki kell cserélni, vagy annak állandó a mérete? És a Suntoure SF XCC-D teló, az milyen minõségû? Ha valaki el tud látni infóval, annak nagyon hálás lennék, mert holnap fogok vásárolni!!!
Kinézetre tetszik, ebben a kategóriában nagyon nem is várhat mást az ember, de azért mégis csak, értitek...
SOS!!!

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Ja!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás