Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy olyan gondom, hogy az össztelós vázamnak a forgáspontja nem túl jó minõségû és valami nyekereg is benne. Igaz nem szedtem még szét, mert tartok tõle, de gyanítom, hogy valami csúszócsapágy lehet...
A kérdés az, hogy tudtok-e olyan mûhelyet, vagy boltot, szerelõt, aki foglalkozik ilyen össztelós forgáspontok javításával, csapágyazásával, átalakításával?

Üdv: Bagi.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

nem szeretik a komplikalt embereket /pl magyarok./
es jo beszelni a nyelvuket ;), es it nem az angolra gondolok . mas egy NY-i mas egy LA-ban elo , es mas egy B.C Van.- pupak.

egyéb igényük nincs? ::) a South Park-ot látták? hova szarjak? ;D ;D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

palmi .
amerikai foldre ez nem jellemzo !

úgy tudom ebaynél vannak külön ilyen rendõrszerûségek akik ez ellen dolgoznak.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Konkrétan engem is vágtak már le pénzzel ! Mázlim volt, így vissza tudtam szerezni, de fõleg az E-bay-en simán átvernek bármennyi dohánnyal és ez a jellemzõbb !! (E-bay-en legalábbis biztosan).
Egy cimborámnak pl. 90e-be került ez a tapasztalat ! >:(

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
nem tom mi lehetett a problema .

de kanadai/amcsi nem szeret kulfoldre arulni
ha megkapja valakitol a lovet akkor nem nyulja le.
altalaban a paypal-t szeretik fizetes modnak.
nem szeretik a komplikalt embereket /pl magyarok./
es jo beszelni a nyelvuket ;), es it nem az angolra gondolok . mas egy NY-i mas egy LA-ban elo , es mas egy B.C Van.- pupak.

pl ha ilyet mond .. well let me think about it .. az azt jelenti hogy nem .. 99% nem fog visszairni.

kivetelek biztos vannak, de nem jellemzo ,hogy lelepnek a loveval. /sosem hallottam senkitol./

persze jo meggyozodni rola tenyleg az ember kivel uzletel !!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Jellemzõ, nem jellemzõ, hallottam már ilyenrõl.
Na jó mélt nem írt.

Akitõl elõször akartam vázat venni azt mondta, hogy neki (mondjuk) hétfõig kell a pénz. Vasárnap írtam neki, hogy most megyek utalom az árát, jó-e ez így?
Hát mégse adom el a vázamat Neked, mert magyar vagy, nem tudok rólad semmit,... De ez nem a Te hibád,...

Ha megeggyezünk egy árban és egy végsõ idõpontban akkor legyen már benne annyi, hogy nem mondja vissza az utolsó elötti pillanatban.
Meg neki szvsz tök mindegy, hogy ki veszi meg a cuccát, ha kifizeti.

Valszeg az volt a probléma, hogy senki sem akart annyit adni érte mint amennyit szeretett volna, ezért még aznap felrakta újra a hírdetést, hozzátett még pár vackot, az árat meg feljebb tolta.

Vannak ilyenek, nem mondom, hogy sok, de lehet találkozni rosz példával is (A kivétel erõsíti a szabályt)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ott is vannak kulfoldiek....

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
palmi .
amerikai foldre ez nem jellemzo !

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ja meg azután is érdemes utánanézni, hogy ki is az akinek kiküldöd a pénzt, mert lehet, hogy csak egy vicces ímélt kapsz a pénzedért vagy azt se.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
jó persze nem azt mondom, hogy az elsõ ilyet meg is kell venni.
Csak érdeklõdni kell utána, kérdezni, képeket kérni meg ilyenek. :) de ha ezekután is még jónak látod a dolgot akkó [glow=red,2,300]BUMM bele[/glow]!!!!

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Sok mákos Bullitos!

És van akiknek csak a MátrikszxX féle Nór Sór kegyetlen Bullit utánzat jut! ::) ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem mákom volt, már ami az állapotát illeti: tényleg egy tetves karc volt csak rajta, az is a fél körmömnél is kisebb..... és a váz májusi. most lesz egy éves!
ennek ellenére 800 usd volt, mikor az új ára 1250 usd. szóval vannak normális ajánlatok.

de a nagyon olcsóban biztos mindig van valami hiba..... és akkor már nem éri meg. ha itthon van, mondjuk 110-120 ezerbe az 57 ezres bullitod, akkor még kiderülhet, hogy a rugóstagot fel kell újítani, meg a vá is meg van repedve, szóval simán rámehet 50 ezer..... akkor már megéri? inkább a vega.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Amikor én vettem kintrõl a vázamat eleinte én is kacsintgattam az "olcsó" kanadai ajánlatok felé, de ha kicsit is utánuk jársz akkor kiderül, hogy nem fenékig tejfel --> Olcsó húsnak híg a leve,...

Lehet, hogy azt írja, hogy egy karc, repedés,...sincs rajta és, hogy 2x ment csak vele a boltig.
Ha írsz neki egy mélt és kérsz tõle friss képeket, írja le, hogy miért ennyi akkor álltalában kiderül az igazság.
- Felülheggesztés reped, teló behorpasztotta mindkét oldalról, ferde a hátsó rész, aluig lekopott a fényezés,...

Persze vannak olyanok akik a 90% állapotú bicóikat adják el bagóért, de nekik tényleg kell a pénz a gyerek iskolázására, megélhetésre,... (ez a ritkább)

Járj utánuk, aztán ha nem tántorítottunk el akkor vedd meg valamelyiket.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
szal '00 Bullit 57e-ért ? Te tudod...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
NEM. 00-01-02-03 as cuccok vannak töbségben.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

Ha adtál volna hozzá egy belevaló bármilyen teleszkópot(elsõt) ,már rég itt lett volna alattam ;)
Mostmár csak a ruckus I-drive lesz.

Mindekinek jobb ha erre nem mondok semmit. :-X

Tudom,mit gondolsz ;D ;D ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Ha adtál volna hozzá egy belevaló bármilyen teleszkópot(elsõt) ,már rég itt lett volna alattam ;)
Mostmár csak a ruckus I-drive lesz.

Mindekinek jobb ha erre nem mondok semmit. :-X

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Horpadva vannak, ebben biztos lehetsz ! Arrafelé nagyobbak a hegyek és gyorsabban mennek a srácok, nagyobbakat is esnek, így ripsz-ropsz behorpasztják a vázakat.
Megjegyzem ez struktúrálisan semmit sem jelent.
Az 57e-res Bullit mikori ? '99-es ?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
jaja, gazdagok és mindegy mennyiért adja el. ;D Csak adja el. :) Egyébként lehet hogy van valami baja a váznak, de nemhiszem hogy helyrehozhatatlan lenne. (egyébként nem 40e ért hanem 57-ért ;D)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
szerinted?
hat en nemtudom.
40ert mar falidisznek is jo a bullit.
kettevagni, es minthga bele lenne epitve a falba.
sot, igy mar 2 db falidisz...
miert akarna ennyire megszabadulni tole? ;)
nem logikus, hisz epp te irtad, hogy gazdagok...