Off
málna: Ez SuperT QR20-al
On
Nem hiszem, hogy kishazánkban bárminemû problémád lenne egy ilyen vázzal!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2004. február 11. - 00:57
Írta 2004. február 10. - 20:30
hmm szép kis sztinkykoppintás meg kell hagyni. najó, annl kicsit bonyolultabb.gondolom a bansheehez méltóan brutál erõsítésekkel meg falvastagsággal, és persze súlyal. de azért kurvajó ;D a tiedbe is junior t lesz? szvsz itt nem elõny a gyz.
Írta 2004. február 10. - 20:16
Írta 2004. február 10. - 19:59
Ki ismeri a Banshee Scream-et?Kinek van esetleg az a bicikli ?olyat fogok rendelni magamnak németországból!Ha megvan valakinek akkor milyen az a bicikli ? http://www.pinkbike....ew&image=152747
sürgõs !
sürgõs !
Írta 2004. február 10. - 10:16
ahhh. hol szerepelt? linkelõ? 2004? azokat nem olvasom :-X
mtbr-t olvastam, ott láttam, gondoltam megosztom mindenkivel.
mtbr-t olvastam, ott láttam, gondoltam megosztom mindenkivel.
Írta 2004. február 09. - 19:15
Írta 2004. február 09. - 19:01
Írta 2004. február 09. - 18:34
sziasztok!
nem tudja valaki hogy mennyibe kerül egy 2004-es GEPIDA ASGARD váz???
üdv!
nem tudja valaki hogy mennyibe kerül egy 2004-es GEPIDA ASGARD váz???
üdv!
Írta 2004. február 09. - 17:28
mit talál az ember, ha nyitott szemmel jár?
az új foes váz és a bele való usd 7" szimplavállas villa fentebb a kis képen.
az új foes váz és a bele való usd 7" szimplavállas villa fentebb a kis képen.
Írta 2004. február 09. - 17:18
hááát: a nitrous nem egy olcsó mulatság...... fõleg úgy nem, hogy ha még mindig azzal a kaki khmmm.. gyenge minõségû dnm rugóstaggal szerelik....
amúgy tecc, elég szép kis valami, viszont annyit tudnod kell, hogy papirból van, elég vékony csövekkel dolgoznak, tehát a százhetvenvalamennyi mm út ne tévesszen meg, erõs enduro, soft-freeride mintsem dh.
amúgy tecc, elég szép kis valami, viszont annyit tudnod kell, hogy papirból van, elég vékony csövekkel dolgoznak, tehát a százhetvenvalamennyi mm út ne tévesszen meg, erõs enduro, soft-freeride mintsem dh.
Írta 2004. február 09. - 16:57
Írta 2004. február 08. - 21:55
Üdv!
A segítségeteket kérném,ismeri valaki a 2004es Scott gépeket? A Nitrous 30 érdekelne,de a régebbi Scott vázak eléggé gyengék voltak,gyakran törtek/repedtek. Ez a váz is ilyen,vagy talán már megbízhatóbb? Esetleg mi lehet még a gyengéje? A forgáspont sikló vagy golyóscsapágyas?
Ha tudtok,írjatok le mindent,ami e canga mellett/ellene dönthetne!
Köszi elõre is!
A segítségeteket kérném,ismeri valaki a 2004es Scott gépeket? A Nitrous 30 érdekelne,de a régebbi Scott vázak eléggé gyengék voltak,gyakran törtek/repedtek. Ez a váz is ilyen,vagy talán már megbízhatóbb? Esetleg mi lehet még a gyengéje? A forgáspont sikló vagy golyóscsapágyas?
Ha tudtok,írjatok le mindent,ami e canga mellett/ellene dönthetne!
Köszi elõre is!
Írta 2004. február 08. - 18:34
szamlat tuti nyithatsz penz kell .
a cimmel lehet meg gond , de azt is meglehet oldani.. addig gazos amig az ebay is visszaigazolja hogy OK minden onnantol mindegy merre vagy mit csinalsz..
a cimmel lehet meg gond , de azt is meglehet oldani.. addig gazos amig az ebay is visszaigazolja hogy OK minden onnantol mindegy merre vagy mit csinalsz..
Írta 2004. február 08. - 18:19
Írta 2004. február 08. - 15:25
ez az . ez kb olyan hogy m nem akarsz fizetni..
sokan nem ertik meg hogy nem minden orszagnal megy a paypal,
miert is ertenek a sajat peldajukbol indulnak ki , es nekik megy./ez ugyaz mint a magyar a sajat peldajabol kiindulva nehezen bizik meg valakiben./ de ezt ugy fogjak fel hogy nem akarod hasznalni valami okbol kifolyolag nincs hitelkartyad mert elb.sztad vagy ne hogy ellenorizni tudjanak vagy mittom .. akinek mar van multja abban jobban megbiznak , es a paypal erre nagyonjo.
egyebkent lor . ! kikell menni osztrakba , es csinaltatni egy kartyat onnan oke minden ..mehet a buli
sokan nem ertik meg hogy nem minden orszagnal megy a paypal,
miert is ertenek a sajat peldajukbol indulnak ki , es nekik megy./ez ugyaz mint a magyar a sajat peldajabol kiindulva nehezen bizik meg valakiben./ de ezt ugy fogjak fel hogy nem akarod hasznalni valami okbol kifolyolag nincs hitelkartyad mert elb.sztad vagy ne hogy ellenorizni tudjanak vagy mittom .. akinek mar van multja abban jobban megbiznak , es a paypal erre nagyonjo.
egyebkent lor . ! kikell menni osztrakba , es csinaltatni egy kartyat onnan oke minden ..mehet a buli
Írta 2004. február 08. - 13:59
en reggeltem magam bele.
de sajan felismeri, hoyg nem osztrak a kartyam.
:-( :-/
de sajan felismeri, hoyg nem osztrak a kartyam.
:-( :-/
Írta 2004. február 08. - 13:50
Írta 2004. február 08. - 03:36
iljics szerintem a legbiztosabb hely az ebay .. a hitelkartyaddal jatszol , es azzal nem erdemes... egyebkent erdemes olvasgatni a feedback-et egy transfer elott !! ha van 247 pozitiv, 2 negativ az ne riasszon mar vissza..
ebay meg keves a paypal a lenyeg..azon all , vagy bukik a dolog
de minek eroskodok mar megint .. mindenkinek megvan a velemenye az oceanon innen es tul , es jo ez igy , elvegre mi megyunk az EU ba ok meg varnak minket piros szonyeggel ;D
ebay meg keves a paypal a lenyeg..azon all , vagy bukik a dolog
de minek eroskodok mar megint .. mindenkinek megvan a velemenye az oceanon innen es tul , es jo ez igy , elvegre mi megyunk az EU ba ok meg varnak minket piros szonyeggel ;D