Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

skf
fag
.
.
.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

fejcostagulas:
elmesz boltba iszol egy sort (nem uvegeset ;))
a dobozat hazaviszed, jol meretrevagod aztan a cseszek es a vaz koze jol beraksz egy csikot.

aztan kethonap mulva
ujra elmesz a kocsmaba....... es ujra....es ujra...es ujra..es ujra

es igy lessz alkoholista az emberbol, egy kormcsapagy miatt..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a wheeler 4000 czx, ami nem a race (szóval aminek cro-mo a hátsórésze) az max. 120 mm-t mozoghat a gyári taggal. (ahogy ézegettem)

fsa pig dhpro rulez. bár nekem az orbit xl II-vel sem volt bajom 2 éven át.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Múlt nyár óta van használatban a lehetõ legnagyobb megelégedéssel.Tulajdonosa itt a fórumon csöni.Hétfõn meghalt egy merev UMF.Letört a fejcsöve.Nem tudom számít-e valamit de 2004-es DJ 2-es volt benne.Egy homokbányában történt.Többet én sem tudok mert nem írt vissza a srác az sms-re amit küldtem neki.Majd ha lesz kép felrakjuk.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
skf
fag
.
.
.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
persze, ez is igaz. csak annyi a kulonbseg h az fsa a celnak megfelelo noname-t rak bele, igy van ra es kis elettartam gari is ;) es legtobbszor ugy jon ki sajna, h pont azt a csapit nem lehet kapni pl kfs(fsk ?)-ben, ami kene a kcs-hez, a monoblokkhoz, agyakhoz :-X >:(
na mind1, mar ON, en csak el szerettem volna mondani, h mi a tapasztalat ezzel a csapival, meg mielott valaki ennyi penzt kiad erte.(foleg ha be lesz ragasztva)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en nemtom mennyi a csapi bele.
bar szertem kevesen vannak akik markas csapit adnak bele

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igen.
magyarul gagyi.
mert nem a csésze kerul sokba egy csapagyban(a szettben)
hanem a 2 zart csapagy.es ha ezek nem jok, akkor az egesz csapagy elvesztette a lenyeget, oromet. es raadasul ugyanannyiba kerul mint az fsa pig dh iparis, ami furcsamod tud rendes csapaggyal adni ilyet...
szal a 8 (?) ezres csapagybol az 500ft-ot ero csesze marhajo, mert nagy felfekvofelulet meg minden,de a maradek 7500ft-ot kitevo zart csapagyak hulladekok...(jo, bóóótbajarasra kitunoek)...
en igy latom, persze cserelheto meg midnen, de akkor mar inkabb egy gyarilag rendeset kellene venni, es nem kell utana futkosni akkor...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
itt egy tervezesi hibarol van szo!
meg arrol, hoyg nem megfelelo tipusu csapagyat hasznalnak!

utana futkosas bemesz bolt elmondod milyen szamu kell kifizeted berakod...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
persze.
de az fsa ugyanilyen aru es tudasu csapija miert nem megy szet? es ha nekem szetmegy a csapagy akkor alt. az egesz szettet kukazom, nemeri meg futkosni utana...
miert adnak akkor ilyen csapit DH-XS nevvel?... ha vmi a szakszeru hasznalattol megy tonkre, akkor NO COMMENT... es KUKA.... ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ooo
attol, hoyg a csapagy szetmegy meg lehet jo!
ez a rovid csapagy elettartam a nem megfelelol csapagy hasznalattol van!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

GO RIDE:Haver Wheeler telós vázának(amirõl az elõbb írtam) is ki van nyúlva(nem tudom mennyire).Õ vett bele egy Bike Positive ipari csapágyas fejcsapágyat aminek nagyon hosszúak a vázba támaszkodó csészéi.KB 9000 volt tavaly most nem tudom mennyi de neki bevált.próbáld meg

fejcso:
meg lehet gyuruztetni kitunoen ;)
melelgitve rahuznak egy gyurut, ami osszetepi, es nem hagyja tovabb nyulni.
igy nez ki a DOLOG:
http://kep.tar.hu/th.../pic3426439.jpg
a b+ rol meg annyit, h kb fel evig(SEM) birja az extrem hasznalatot(nem hulyeseg terjesztese, hanem 2 wegas srac, es egy meridas haverom is kicsinalta a csapit.... szal mellozendo a cucc..)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
na akkor most nyisd ki a lanc arlistahoz kapott KÉPES dolgot is. ize, katalogust.
nezd meg mik vannak az umf kinalataban.
es ezek a vazaik vannak....
nemhiszem h lenne mas umf is. ::) ;) foleg nem ossztelos, es nem ennyiert.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
???nekem is wheeler 4000 czx-em van,csak egy kicsit nehéz és szerintem nem mozog sokat,helyesbítve nem tudom mennyit mozog! de a lánc katalógus árlistájában így szerepel:merida vázak2004/umf/umf strombringer fun/54900ft!

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
8) 8) 8)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
fejcostagulas:
elmesz boltba iszol egy sort (nem uvegeset ;))
a dobozat hazaviszed, jol meretrevagod aztan a cseszek es a vaz koze jol beraksz egy csikot.
sufnituning de jo megoldas.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Ez az emlegetett váz

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
3 féle 4000/5000 czx váz van.
van a 4000 czx, aminek a monoblokkja a hátó lengõkaron van (urt), ami cro-mo, tárcsafékszem nincsen rajta. és van ennek egy race verziója, ami = 5000 czx, csak nincs integrált fejcsapágy.
wheeler 400 czx race ennek már nem a hátsó lengõkaron van a forgáspont, tárcsafékszeme is van, és aluból van a hátsó rész is.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
GO RIDE:Haver Wheeler telós vázának(amirõl az elõbb írtam) is ki van nyúlva(nem tudom mennyire).Õ vett bele egy Bike Positive ipari csapágyas fejcsapágyat aminek nagyon hosszúak a vázba támaszkodó csészéi.KB 9000 volt tavaly most nem tudom mennyi de neki bevált.próbáld meg

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Én a kiállíráson beszéltem 1 Velo-s gyerekkel és kérdeztem a fr bicójukról. Aszonta kb 2 hónap.
Szerintem annak az ára. Az az UMF Stormbringer FUN.

Pull