Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
De ott legalább adott a forgópont felépítése.A hajtókar meg úgysem adja meg magát egykönnyen.Sajna mennem kell holnap még érettségi.Ma Kosztolányit választottam és sztem fasza lett.

Más.Ha valaki a VI kerületban lakik és meg tudná oldani még egy bringa tárolását az legyen szives szóljon már nekem mert 25.-e után fel szeretném hozni a Konát.A koliba nem hozhatom mert a diri nem engedi meg.Meghálálom a bizalmat.Elõre is köszi

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Hát ez nagyon "gáz". Az elejét két fél zártszelvénybõl hegesztette össze, mert az menõ, ha szûkül?

a hajtókaros lengõkar se sokkal jobb kezdeményezés asszem... Ez nem leszólás akar lenni, inkább tanács. Én is most akarok venni egy acél vázat, de én csak a fejcsövet, alsócsövet, középcsapágyházat hagyom meg ;D

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Jól van már na :PMég nem sosem voltam boltban alut venni.Egyébként meg ez az ötlet régóta él a fejemben csak sosem volt még minden együtt a megvalósításhoz.Viszont az acélt akára szomszéd is meg tudja hegeszteni aki szintén bringás szóval még könyörögni sem éne érte.LOR te hol tudsz venni alut 3000 forintért.Metaloglobus?Viszont a monoblokkos 5let elég eredeti nem?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
amikor a boltban 1200ft/kg aron kapsz alut nem biztos , hoyg megeri mehbe jarni.
megveszel eyg 3m-s szalat 2eft-ert
es ZSIR!

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Pfúúúú :o :o.Meg nem emelném.Ha már vázat csinálnék azt a küvetkezõképpen tenném:Fognék egy acél vázat,leflexelném a hátsó háromszöget,felheggesztetnék a monoblokkház fölé mégegy monoblokkházat,abba bele egy monoblokkot:ez lenne a forgáspont.Arra ráhúzni vmi hajtókart amire ráhúzni a zártszelvényeket.Lyukakat fúrni rá egy párat,összecsavarozni és már kész is a lengõkar.Olyan hosszút csinálhatsz amilyet akarsz.Aztán még valahogy felrögzíteni a rugóstagot oszt irány a pálya.Húúú még a nyáron lehet hogy meg is próbáljuk.Mellesleg a súlya sem lesz annyi.A méhtelepen meg még lehet hogy van alu zártszelvény is óccsópézé.Kókány lesz az bizti 8) 8) 8)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
http://193.91.80.179...ri/forum/szorny
megy fel

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Iljics.: nem a csaj csak hazahozza magaval a repulon, nekem (nekunk) meg kene venni es odakuldetni a rokonaihoz. az utobbi megy csak a megvetel es a felkutatasban vagytok ti a profik

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Ja. Engem is érdekelne, mert én is szeretnék most vázat csinálni, bár ahogy számoltam, az egyém kb max 6 kg lesz. (persze ez is sok, de majd kiderül ha tényleg kész lesz).

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Lor. jóreggelt. hol az a kép? felkeltél már?

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Hol találok infot a caprine dh-ról (mennyit mozog, mekkora a súlya, mennyire megbízható, milyen rugóstag való bele stb.). A weblapjukat cseszik frissíteni (1 képet találtam eddig a bikediszkonton). Kinek van itt ilyen váza? Ja és az ára 46e Ft.

Brutál

Brutál

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
És pedig akkor hát???

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
De igen.

Brutál

Brutál

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Hali!Van a Pinkbikeon egy Giant DH Team váz mindössze 700 dolcsiért!Nem tudjátok,hogy mennyiért lehetne behozni?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ooo sima egy lengokaros stilus
hatul is atutos
hazilag keszult aggyal
nekunk ez jutott.

majd honap jovok keppel

megyek alukalni.
legyetek jok.

minden erettsegizonek egy nagy kalap szart!
majd gondolok ratok almomban ;-)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
fékhíd nélküli teló, fekete külsõszár, valami batár nagy anyacsavaros tengelyrögzítéssel?
meg active kinézetû váz, rm7 szerû lengõkarral és magura fékekkel?
na, az egy lol kerékpár. megpróbáltam megemelni, és elszörnyedtem. elöször azt hittem h én vagyok gyenge, de nem, mert elolvastam a feliratot: 32 kg!
és ebböl több mint 10-15 a teló... ;)
átfestették? ::)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
:)

Hungary represent...!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem inkabb feketenek tunt
motor telo elol hatul
elso lent marad lenyomas utan.

felsocso dupla, mint vmelyik nicoali-nak
iszonyat durvan felre hegesztve...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
köcke! ;)
amugy az a gép szurke szinu? mármint ilyen drapp? és 32 kg? motor teló.. ugye? ;) de az hogy került oda le? valaki fel tudta emelni a vonatra? ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
sinen vagyok, mint jozsef attila!
ezt ne felejsd holnap rairni a lapra. ;-)
garantalt eredmeny.

holnap megyek lefotozni egy acel zart szelvenybol hegesztett osztelos brinyot.
nagyon durva!!!
allitolag fizetett erte a csavo!
egy polar x vazat eg 15eft-ot
hat no.
nem tudtam 10cm-nel magasabbra emelni.
jah es majdnem neki szoritott a vitrinnek amikor elhuztam a faltol.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
;)
erre maugy énis gondoltam.
csak én meg magamat. és akkor sajna holnap nem tudnám tiszteletemet tenni kedvenc helyemet, ahova már csak 3, azaz háromszor fogok bemenni!
ez mondjuk ad annyi erõt, hogy tanuljak tovább.... pahh.
najó, lecsapom magamat.
szal cc fr dh vázak.
jé, az én polarxem meg 2 éves, és nem törik..... van ilyen.... elöbb fogok én törni....