Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
1épként ;D aluváz, ezért töik.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ezt ugy mondod mintha havonta kene vele foglalkozni.
egyebknet mindent lehet cserelni.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Itt egy kicsit többen olvassák:

A magellan denebnek a forgáspontjait lehet cserélni ha elhasználódnak? Gondolom aluváz.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Tudom kiaz ND :) (fekete 2003as scrap + marzo bomber :))
Diablot énse szeretem... Csaba a fõnök bajszos szemüveges az jófej mert ismerem me faterommal jóban van meg blabla, de amugy bringavárba járok.. Lacit is meg a Gyurit is ismerem fateromon keresztül :) Most lesz meló nyáron szal meglez a váz is :))

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
háj,nekem volt régen egy wheeler vázam 2900 zx trail nevõ fekete narancs felirattal,hát az egy baró szlalom váz volt!14es mért brutál alul felül hegesztések,normál fajta csapágyhoz hosszú fejcsõ, patent volt!!
ha kell akkor megbeszélhetjük és a tied!

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Kaptam

;)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Napalm - ha kapsz

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
Ranger'41

;Dah! Zeg! én is onnan valahonan...
yelenleg épp ittt a nagyvárosban.
ND(Endre=MR. Kona) mondta hogy egy srác akar venni iyesmi vázat(PolarX v. wheelre v..)
yah akko szerintem is polarx ...de nehogy a diabloban vedd az a faszi 1 .... >:(. Nd is mindig szív vele.(bunko nagyon..) Storm v. Bringavár a tuti.

Salat meg üdvözlöm. és ne pedofilkodyon... mint a Sport szigeten.... ;) ;D

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Világvége.... Zalaegerszeg :)) (Sala is :)) Hát látam már élõben PXet és elég meggyõzõ volt.. asszem az lesz :>

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Az UMf rõl Én is hallottam, hogy "nyúlik a fejcsöve".
PolarX rõl meg mindenki jót mond.
A Kálvin téri bicajosüzletben. Nem a speedM ban, hanem a vámházkörúti vegyesboltban :) ki vannak állítva vázak.Közte PolarX, meg még egy ugribugris.

Érdemes lenne megnézned.Pesze ha nem laksz a Világvégén.

Ja és egy csík a Napalmhoz ;)

Sick

Sick

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás

azonic ds2-rõl tudna valaki képet adni?X-factorba van még akciós?

Google = keresõ

http://members.cox.n.../azonic-ds2.jpg

Telefonon szerintem megmondják hogy van-e

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
azonic ds2-rõl tudna valaki képet adni?X-factorba van még akciós?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
igazából nem olyan lényeges hol megy, ha nincs vele baj. és attol, hogy a csõ másik oldalán van nem lesz sok baja ;)
szvsz ezért nem adnék ki pénzt, de lehet, hogy olcsón kicserélik a vázat. amúgy vigyázz, mert lehet, hogy másban is különbözik a váz.

kob

kob

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Kössz a sok választ. Most néztem, hogy van egy un.: eg30 nevû wheeler váz ami majdnem ugyanaz mint a proride váza és a bowdenek a felsõcsõtetején futnak. Lehet hogy meg lehet kérni az eladókat hogy egy kis felárral cseréljék ki a vázat, bár most már kezdek elbizonytalanodni, hogy rosszabb-e ez a fajta vezetés mint a másik. Hegesztetni viszont semmiképpen nem akarok. Valaki írta hogy érdemes más bringákat is megnéznem. Természetesen már nézelõdtem, és ez nekem úgy összességében megtetszett. Még azon gondolkozok, hogy ha megtetszik valami jobb felszereltségû bringa az x-faktorban akkor annak a vázát kicseréltetném egy kona calderara, mert az nagyon teccik, és a xfaktorban azt mondták hogy a vázcserével nem lesz semmi gond.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
px az én nevembe és 2 havermon nevébe is! ;D

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
2 px-em is van így elfogultságból még vonal a PX-nek! 8)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
törött polarx-röl nemsokat hallani, cserébe törött umf-röl.
meg többször hallottam umf-estöl ilyet: "jajj, miért nem ismertem más márkát és miért ezt vettem anno..."
sztem ez egy olyan indok, ami elgondolkodtató. és nem is én találtam ki, szal merida mániások ne essenek nekem.
polarx mellé még egy vonalka.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
részemrõl a polarx-et javasolnám...

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Hali!
Van 40-50ezrem és szeretnék venni 1 vázat, fõleg streetre + ugribugrira
(azér nem garázstetõ meg 3m-es letörések :)) PolarXrõl halottam sok jót (talán túl sokat is), viszont nekem a Merida UMF jobban teccik bár arról hallotam jókat is rosszakat is, fõleg h törik meg ilyenek. Mejiket lenne érdemesebb megvennem?

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
kob.

én barátnõnek 1 honapya raktam össze egy Wheeler 4900-as vázu montit..oyan freeride cc keveréket 15" vázzal.
Szerintem megéri mert.
--nagyon könnyü a váz(eszt csak érzésre, mert nem tudom pontosan mennyi de 1800alatt van 15"-ban az biztos)+erõs ahol kell.
--az oldalso bowdenvezetés elõnyösebb mert pl. ha ráülsz a felsõcsõre(tudom nem azért van ;D) akkor nem karcolgatod a bowdennel.
--30ezer alatt hozzáyuthatsz.
--yo a geometria az emelkedõkön, vagy ugri bugrikra.
Negativum.
--kicsi gumi/sár férõhey (2.1es guminál már nem nagyon lehet nagyobbat beletenni ugy hogy esetleg a sárnak is legyen hey.)
ezek persze csak a 4900asra vonatkoznak, de a 2900 99%ig ugyanaz.(geometriábanvannak különbségek)

A barátnõ amugy elégedett vele. én csak 1 probakört mentem vele összerakás után de tetszett. ;)