1épként ;D aluváz, ezért töik.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2004. június 18. - 13:48
Írta 2004. június 18. - 13:09
ezt ugy mondod mintha havonta kene vele foglalkozni.
egyebknet mindent lehet cserelni.
egyebknet mindent lehet cserelni.
Írta 2004. június 18. - 09:31
Itt egy kicsit többen olvassák:
A magellan denebnek a forgáspontjait lehet cserélni ha elhasználódnak? Gondolom aluváz.
A magellan denebnek a forgáspontjait lehet cserélni ha elhasználódnak? Gondolom aluváz.
Írta 2004. június 17. - 00:08
Tudom kiaz ND (fekete 2003as scrap + marzo bomber )
Diablot énse szeretem... Csaba a fõnök bajszos szemüveges az jófej mert ismerem me faterommal jóban van meg blabla, de amugy bringavárba járok.. Lacit is meg a Gyurit is ismerem fateromon keresztül Most lesz meló nyáron szal meglez a váz is )
Diablot énse szeretem... Csaba a fõnök bajszos szemüveges az jófej mert ismerem me faterommal jóban van meg blabla, de amugy bringavárba járok.. Lacit is meg a Gyurit is ismerem fateromon keresztül Most lesz meló nyáron szal meglez a váz is )
Írta 2004. június 16. - 16:08
háj,nekem volt régen egy wheeler vázam 2900 zx trail nevõ fekete narancs felirattal,hát az egy baró szlalom váz volt!14es mért brutál alul felül hegesztések,normál fajta csapágyhoz hosszú fejcsõ, patent volt!!
ha kell akkor megbeszélhetjük és a tied!
ha kell akkor megbeszélhetjük és a tied!
Írta 2004. június 16. - 15:33
Írta 2004. június 16. - 12:41
Írta 2004. június 16. - 12:29
Ranger'41
;Dah! Zeg! én is onnan valahonan...
yelenleg épp ittt a nagyvárosban.
ND(Endre=MR. Kona) mondta hogy egy srác akar venni iyesmi vázat(PolarX v. wheelre v..)
yah akko szerintem is polarx ...de nehogy a diabloban vedd az a faszi 1 .... >. Nd is mindig szív vele.(bunko nagyon..) Storm v. Bringavár a tuti.
Salat meg üdvözlöm. és ne pedofilkodyon... mint a Sport szigeten.... ;D
;Dah! Zeg! én is onnan valahonan...
yelenleg épp ittt a nagyvárosban.
ND(Endre=MR. Kona) mondta hogy egy srác akar venni iyesmi vázat(PolarX v. wheelre v..)
yah akko szerintem is polarx ...de nehogy a diabloban vedd az a faszi 1 .... >. Nd is mindig szív vele.(bunko nagyon..) Storm v. Bringavár a tuti.
Salat meg üdvözlöm. és ne pedofilkodyon... mint a Sport szigeten.... ;D
Írta 2004. június 16. - 12:18
Világvége.... Zalaegerszeg ) (Sala is ) Hát látam már élõben PXet és elég meggyõzõ volt.. asszem az lesz :>
Írta 2004. június 16. - 10:19
Az UMf rõl Én is hallottam, hogy "nyúlik a fejcsöve".
PolarX rõl meg mindenki jót mond.
A Kálvin téri bicajosüzletben. Nem a speedM ban, hanem a vámházkörúti vegyesboltban ki vannak állítva vázak.Közte PolarX, meg még egy ugribugris.
Érdemes lenne megnézned.Pesze ha nem laksz a Világvégén.
Ja és egy csík a Napalmhoz
PolarX rõl meg mindenki jót mond.
A Kálvin téri bicajosüzletben. Nem a speedM ban, hanem a vámházkörúti vegyesboltban ki vannak állítva vázak.Közte PolarX, meg még egy ugribugris.
Érdemes lenne megnézned.Pesze ha nem laksz a Világvégén.
Ja és egy csík a Napalmhoz
Írta 2004. június 16. - 07:50
azonic ds2-rõl tudna valaki képet adni?X-factorba van még akciós?
Google = keresõ
http://members.cox.n.../azonic-ds2.jpg
Telefonon szerintem megmondják hogy van-e
Írta 2004. június 16. - 07:28
Írta 2004. június 15. - 17:23
igazából nem olyan lényeges hol megy, ha nincs vele baj. és attol, hogy a csõ másik oldalán van nem lesz sok baja
szvsz ezért nem adnék ki pénzt, de lehet, hogy olcsón kicserélik a vázat. amúgy vigyázz, mert lehet, hogy másban is különbözik a váz.
szvsz ezért nem adnék ki pénzt, de lehet, hogy olcsón kicserélik a vázat. amúgy vigyázz, mert lehet, hogy másban is különbözik a váz.
Írta 2004. június 15. - 17:16
Kössz a sok választ. Most néztem, hogy van egy un.: eg30 nevû wheeler váz ami majdnem ugyanaz mint a proride váza és a bowdenek a felsõcsõtetején futnak. Lehet hogy meg lehet kérni az eladókat hogy egy kis felárral cseréljék ki a vázat, bár most már kezdek elbizonytalanodni, hogy rosszabb-e ez a fajta vezetés mint a másik. Hegesztetni viszont semmiképpen nem akarok. Valaki írta hogy érdemes más bringákat is megnéznem. Természetesen már nézelõdtem, és ez nekem úgy összességében megtetszett. Még azon gondolkozok, hogy ha megtetszik valami jobb felszereltségû bringa az x-faktorban akkor annak a vázát kicseréltetném egy kona calderara, mert az nagyon teccik, és a xfaktorban azt mondták hogy a vázcserével nem lesz semmi gond.
Írta 2004. június 15. - 16:32
vendég_norbert78_*
Írta 2004. június 15. - 16:25
Írta 2004. június 15. - 16:12
törött polarx-röl nemsokat hallani, cserébe törött umf-röl.
meg többször hallottam umf-estöl ilyet: "jajj, miért nem ismertem más márkát és miért ezt vettem anno..."
sztem ez egy olyan indok, ami elgondolkodtató. és nem is én találtam ki, szal merida mániások ne essenek nekem.
polarx mellé még egy vonalka.
meg többször hallottam umf-estöl ilyet: "jajj, miért nem ismertem más márkát és miért ezt vettem anno..."
sztem ez egy olyan indok, ami elgondolkodtató. és nem is én találtam ki, szal merida mániások ne essenek nekem.
polarx mellé még egy vonalka.
Írta 2004. június 15. - 16:02
Írta 2004. június 15. - 16:00
Hali!
Van 40-50ezrem és szeretnék venni 1 vázat, fõleg streetre + ugribugrira
(azér nem garázstetõ meg 3m-es letörések ) PolarXrõl halottam sok jót (talán túl sokat is), viszont nekem a Merida UMF jobban teccik bár arról hallotam jókat is rosszakat is, fõleg h törik meg ilyenek. Mejiket lenne érdemesebb megvennem?
Van 40-50ezrem és szeretnék venni 1 vázat, fõleg streetre + ugribugrira
(azér nem garázstetõ meg 3m-es letörések ) PolarXrõl halottam sok jót (talán túl sokat is), viszont nekem a Merida UMF jobban teccik bár arról hallotam jókat is rosszakat is, fõleg h törik meg ilyenek. Mejiket lenne érdemesebb megvennem?
Írta 2004. június 15. - 10:02
kob.
én barátnõnek 1 honapya raktam össze egy Wheeler 4900-as vázu montit..oyan freeride cc keveréket 15" vázzal.
Szerintem megéri mert.
--nagyon könnyü a váz(eszt csak érzésre, mert nem tudom pontosan mennyi de 1800alatt van 15"-ban az biztos)+erõs ahol kell.
--az oldalso bowdenvezetés elõnyösebb mert pl. ha ráülsz a felsõcsõre(tudom nem azért van ;D) akkor nem karcolgatod a bowdennel.
--30ezer alatt hozzáyuthatsz.
--yo a geometria az emelkedõkön, vagy ugri bugrikra.
Negativum.
--kicsi gumi/sár férõhey (2.1es guminál már nem nagyon lehet nagyobbat beletenni ugy hogy esetleg a sárnak is legyen hey.)
ezek persze csak a 4900asra vonatkoznak, de a 2900 99%ig ugyanaz.(geometriábanvannak különbségek)
A barátnõ amugy elégedett vele. én csak 1 probakört mentem vele összerakás után de tetszett.
én barátnõnek 1 honapya raktam össze egy Wheeler 4900-as vázu montit..oyan freeride cc keveréket 15" vázzal.
Szerintem megéri mert.
--nagyon könnyü a váz(eszt csak érzésre, mert nem tudom pontosan mennyi de 1800alatt van 15"-ban az biztos)+erõs ahol kell.
--az oldalso bowdenvezetés elõnyösebb mert pl. ha ráülsz a felsõcsõre(tudom nem azért van ;D) akkor nem karcolgatod a bowdennel.
--30ezer alatt hozzáyuthatsz.
--yo a geometria az emelkedõkön, vagy ugri bugrikra.
Negativum.
--kicsi gumi/sár férõhey (2.1es guminál már nem nagyon lehet nagyobbat beletenni ugy hogy esetleg a sárnak is legyen hey.)
ezek persze csak a 4900asra vonatkoznak, de a 2900 99%ig ugyanaz.(geometriábanvannak különbségek)
A barátnõ amugy elégedett vele. én csak 1 probakört mentem vele összerakás után de tetszett.