Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nindzsa ruhába belopódzik a gyárba és ellopja õket..
Komolyan, sírhatok?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
http://forum.bikemag...read.php?t=1726

csak a techben kellett legörgetni picit...
meg keresõ;)
Autist Team:)

Rollin Limp

Rollin Limp

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Hi!
És melyik az a topic?
Ha ráírja a gift szót akkor nem lesz rajta vám se semmi más?
Iljics ,hogy szerzi be õket?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mondjuk azt nem tudom, hogy gondolod, hogy amerikából veszel vázat, de elõtte kipróbálod. ha csak ugy nem, hogy kimész és kipróbálod. de akkor meg elúszik az olcsóság.
és mindent lehet, csak akarni kell. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
ok akkor no para már csak idõ kérdése.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

ha jól tudom, a gyártónak elvileg 8 évig kell garantálnia az alkatrészutánpótlást

A forgalomból való kivonása után...
tehát no para
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
RL:
Olyan embertõl kell venni a vázat akiben megbízol, más is megbízott már benne.
Mivel használtat szeretnél venni (gondolom én) nem valózínü,hogy magyar o-ról vett volna már olyantól vázat aki megint hírdet egyet.
A legjobb megoldás a nagy százalékban megbízható emberek keresésére az Ebay.com (ha amerika, más országoknál a megfelelõ dotde/at/it/ch/...)
Ha találtál egy elképzeléseidnek megfelelõ vázat akkor megnézed az eladó visszajelzéseit (hány van, hány %-os, ebbõl mennyi az eladás,...)
Szépen írsz neki egy mélt, hogy ki vagy, mivagy és megkérdezed,hogy esetleg lehetséges-e az,hogy elküldje európába (HUN) a cuccost, és ha igen akkor milyen fizetési lehetõségeket preferál (paypal, westernunion, banki átutalás,...) a PayPal az bukós, mert itthon még nem jöttek rá ennek az elõnyeire :x

Persze csak akkor kezd mélezni, licitálni, ha megvan már a pénzed rá, mert ha esetleg nyersz és kiderül, hogy nem tudsz fizetni akkor kapod majd a roszpontot és soha az életben nem fog neked eladni senki semmit, fõleg ha egybõl egy negatív feedbackal kezdesz.

Ha elértél odáig, hogy nyertél a licitáláson és lezsírozzátok a postát meg egyebeket akkor meg kell kérni, hogy írja rá a csomagra a bûvös "GIFT" szócskát (ajándék).

nagyából ennyi, de van ilyen topic is.
(azért írtam vázat, mert egybe bringát nehezen fogsz tudni behozatni)

bptitans.hu

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ha jól tudom, a gyártónak elvileg 8 évig kell garantálnia az alkatrészutánpótlást

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Miért gondolja mindenki azt, hogy nem lehet külön hozzájutni egy lrs rugóstaghoz?
Ha gyártják és vonatkozik rá a garancia (mert ugye gyártják és garancia is van rá) akkor meg is lehet vásárolni, annyira egy cég sem hülye, hogy egy rugóstagot csakis egy vázzal lehet kapni (olyan van, hogy vázat csak rugóstaggal). senki nem venné, mert mi van ha behal a tag...

Meg kell kérdezni a velo-t, hogy külön hoznak-e be tagot, vagy rendelhetõ-e egy esetleges garancia utáni meghibásodásnál.

Nem hiszem, hogy ennyire túl kéne bonyolítani ezt a dolgot.

Ha meg rinyálsz, hogy de mégis ez lesz vele, meg az akkor ne vegyél olyat, hanem másmilyet,... Majd annál is találsz egy ilyen 20ad rangú eshetõséget arra, hogy "mivan,ha..."
Akkor jársz a legjobban, ha veszel egy merev vázat, senki sem halt még bele, hogy nem rugózik a maraton/cc gépe. Azon nem lesz baja a tagnak.

Ennyi

bptitans.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Rollin Limp: ezt hívják zsákbamacskának.
reménykedni kell,hogy jót küldjenek neked.
vagy hogy egyántalán elküldjék.
DooM1A1: ha új, ennyiért megéri. ha új! ha bármi jelét látod annak, hogy nem az, akkor rögtön alkudj.

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
Ti +vennétek egy 2003as polarx vázat 33.000ér ?
Új, nem volt beépítve. yah és az árban benne van az összeszerelési költség is...
Nem tom. + vegyem?

Rollin Limp

Rollin Limp

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Hi all!
Hát elég nehéz rendes Dh bringát összehozni kompromisszumok nélkül .
Erre jutottam 1 évnyi bringakeresés után :)))))))
Egyetlen egy hely van ,ahonnan lehet olcsón bringát szerezni AMERIKA .
Csak az a kérdés ,hogy a hogy a villámba lehet onnan úgy megszerezni a bringát,hogy nem vernek át és még ha el is küldik a bringát ,akkot hogy lehet azt hogy megnézhesd , illetve kipróbálhasd mielõtt megvennéd ?Ha tudjátok légyszi írjatok ,mert én nekem halványlila gõzöm sincs!

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
egyébként a meridán is megoldhatták volna a totál blokkolhatóságot mer a german:a-nak van olyan hátsó tagja aminek van kormányon pöckölõje.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
meg tudom mondani, 3999 euro. ez a csúcsváltozat, carbon/xtr/magura marta
és ahogy ezen, úgy egy meridán is elférne egy levegõs tag. szerintem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
ott a pont de gondolom ez nem valósíthatómeg mer nem férne el a támvilla mellett.
meg se merem kérdezni mi kess egy ilyen.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csak halkan jegyzem meg, hogy az ötlet jó, és létezik is ilyen megoldású váz:
Feltöltött kép
centurion backfire lrs carbon ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nemhiába használnak jobb autógyártó cégek olyan alkatrészt a csomagtartó lecsukódása ellen.
nekem is kéne egy. kiszedem a meridából, az jó lesz hátulra?
najo, ez vicc, de kb egy kategória a 2 alkatérsz. fogpiszkáló je.:-)
maratonon ilyen "versenysúlyban" defekten kívül milyen hibát lehet összeszedni? mert alkatrész sérülést én úgy hiszem esélytelen(tudom mi az a maraton, még mielött valaki leolt)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akármilyen bringát veszel, benne van a kockázat, hogy gari lejárta után romlik el akármelyik drágább, vagy éppen olcsóbb alkatrésze, amit zsebbõl vagy kénytelen javítani/cserélni. Emiatt nem kell elállni a vásárlástól. Ez benne van. De azért ahhoz elég keményen kell tolni az ipart. Ha az 55 kilóddal elkezdesz egy ~250ezres géppel maratonozni, attól elég nagy valószínüséggel NEM fog elromlani.

És oda olyan rugóstag való, mert az nem akkora nyomáson müködik, mint a normál vázak tagjai, ha jól tudom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
na igen a gari. de ha gari után fingik meg?????(igen 1.-re gondoltam)
végülis cirka 70k-ér kapok bele újat.
kicsit se vagyok pesszimista, de én ilyen vok.
anyámékon múlik már csak. mer én szeretnék maratonozni +ilyenek csak hát õk nme engednék maj gyõzködöm õket.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha arra gondolsz, hogy a hátul levö, támvillával párhuzamos tag helyére rendes tagot berakni, akkor nem. és akkor amugyis lenne egy majd' 4-5 kilós váz végeredménybe ami nem is mozog
ha arra gondolsz, hogy rendes rugóstagos vázba beletenni más márkát, akkor simán nagyobbat veszel.
de sztem az elsö szituációra gondolhattál
nem érdemes úgy hozzáállni a vásárláshoz, hogy ugyis elromlik.
másik meg hogy erre van a garancia!