Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég

új villához új váz is kell? ;)

Most, hogy láttam ezt a vázat ELADÓ a fehér single speedem ( racsni nélkül)Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a mambának 125-ös a fejcsöve, 185 centihez én a nagyobbat (17") használtam, és szvsz ha nehezebb is, mindenképpen erõsebb, mint a merida.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Sajna nemigen lehet kapni sima vázként-ez az info a Luongóéktól származik.
Most láttam ezeknél a tejbetököknél:) ,de tényleg príma a mátéria...
Kicsit tuningolva (teló,fékek) klassz vasat lehet építeni belöle.Ennyiért meg beszt báj gyanús darab.
Ráadásul nem ilyen csicsás "összehányom magam" undorító színe van,és nincs szebbnél szebb nonfiguratív matricákkal "dekorálva" hanem szolíd visszafogott a megjelenése.
Szóval még jól is néz ki.

Már ittvan egy a bótbaFeltöltött kép Lehet, hogy kell nekem egyFeltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
új villához új váz is kell? ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ára is van neki? :) mármint csak a váznak

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég
Már ittvan egy a bótbaFeltöltött kép Lehet, hogy kell nekem egyFeltöltött kép

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jah, nem rossz
http://www.mongoose....reball_bone.jpg

mali mikor hozza a 05ös cuccokat?

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég
Látáttok már az uj mongoose fireball gépet? A váz 14"-os és lehet ss-re is építeni( benne van a láncfeszítõ)Feltöltött kép

Pastu

Pastu

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Köszönet a tanácsokért!!!!

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Ha túrázni akarsz akkor inkább tényleg valami CC geometriás vázat vegyél(15" vagy 16" de inkább az utóbbi a gyakori)...Nekem mondjuk kihúzott ny.csövel a Scrap em is perfekt volt.

Pastu

Pastu

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Hola!

ja, inkább turázást jelent...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Heyhó'
Mire kell a váz?Mert az egészségmegõrzés alatt én vmi túrázáshoz hasonlót értettem,ahhoz nem annyira passzol a 14'es PX fíling:)

Pastu

Pastu

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Köszi szépen!!!!!!
felveszem velük a kontaktot.....

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Pastu,

Zöldpont :
Tel.: 06 1 365 09 45
Meglesz az még sztem.Én asszem szerdám voltam ott!!Siess vele mindenképpen!Ülj gyorsan vonatra vagy buszra.Szólj oda és tetesd félre.

Pastu

Pastu

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Köszi!

15-ös vázat veszek.A magellán megafranko, de én Egerben poppolok és asszem mire feljutok Pestre, az a váz már ugrott...sajna....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
én 180as magassághoz 17'est használtam,ha yól Mléxem
arra figyelj,h GIÁNS fejcsöve van,van olyan villa,ami vágatlan nyakcsõvel is netzesen éri át:)

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Pastu,

Elöbb már írtam:
PolarX 2003 (asszem15" os) - Zöldpont.35.000 Ft. ezzel járnál a legjobban...legalább is szerintem.
Én 174 cm magas vagyok,nekem a 15" os váz(Kona Scrap)pont tök jó volt.Ne vegyél nagyobbat szerintem.

Pastu

Pastu

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
THX!!!

még 1 kérdés:mambát 15 vagy 17 colosat érdemes venni, 171 cm -es testmagasság mellett?én a 15-re szavazok, de nem láttam még ebben a mérertben, ezért az értetlenkedés.....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
A Mambát vagy bármelyik Malit (ugyanazok) tudom ajánlani,igazi strapagépek,bírnak mindent.A Meridánál sztem behatároltabb a felhasználási terület,meg az én szememben hátrány pl. az integrált kormánycsapi.

Pastu

Pastu

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok!

A köv. dologban szeretnék tanácsot kérni: régi mongoose acélvázamról leszedett cuccaimból szeretnék összerakni egy gépet, új vázra, mely vagy mali mamba, vagy tavalyi merida sport 700-as váz lenne (erre van cash).A meridát integrált fejcsapággyal 29.000 pezoért tudnám megvenni.Felhasználást tekintve:kondicionális átmozgatás,ált. egészségmegõrzés a cél+ némi 'badsanta', de csak light módban.Melyikre érdemes "beruházni" ?