Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Intense uzzi vpx?
Nicolai Nucelon TFR?
Egyébként meg írjál árat Márió mert így ilyeneket fogunk mondani;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
yeti asx? :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
valami jó ötlet
15-18at mozgó fr vázra?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás

forest?nekem már kettõ is tört el-egy zaskar meg egy chucker,ne vegyél,sõt ne is gondolkozz rajta

deokos vagy

az ilyeneket inkább tartsd magadban. nehogymár nagy baja legyen a pl ruckusnak meg pl dhi-nek. f
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Feltöltött kép

Lawwill DH-8 - 1999-2000

The Lawwill DH-8, now with a full 8" of travel, full bearings througout (18in total!), Floating brake arm remains, and even now, some bike companies are still catching onto this, the shock is a Rockshox Super Deluxe on the 99, and a Rockshox Super Deluxe with piggy back on the 2000 frames. some later frames, had YETI on the top swing arm. The floating brake arm was for Hayes fitment. Almost Identical to the Schwinn Lawwill's, but both were made in seperate places. although the Yeti came with a Schwinn manual!

Lawwill DH-9 2001-2004

From Push shock, to Pull shock,and back, the last and best version on the Lawwill design came with a tube main frame in 2001, and a Sweet Monocoque front triangle after that, now with 9" of travell, but you already knew that, early versions still had the 12mm axle, and Hayes brake mount, Later Lawwills had 15 or 20mm axles, with the later being a Razor Rock hotrod kit (drop links and hub), these featured Hayes or IS brake mounts, but IS was more popular opening up the Lawwill design to brakes fron Hope, Shimano and many others. The brochure picture in the 02-04 catalogues featured Custom team decals, these were never available, but were fitted to Nathan Rennie's Lawwill

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
forest?nekem már kettõ is tört el-egy zaskar meg egy chucker,ne vegyél,sõt ne is gondolkozz rajta
fanatiX mtbc

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Yeti DH-9-ben tudok segíteni (ennek viszont $2250 volt az új ára !), ezt 2004-ig gyártották, a Schwinn talán 2002-ben állt le vele.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Schwinn Straight 8 (az új, nem a régi húzós rugóstagos) tökre olyan, mint a Yeti DH-9 váza. Egyik haverom nagyon akar egy Yeti DH-9-et vagy egy ilyen Schwinn Straight 8 vázat. Kérdésem, hogy meddig gyártotta a Schwinn ezt a DH vázat és kicsiny hazánkban mennyire beszerezhetõ?
1100 Euro volt még az ára a Schwinn Straight 8-nak. Aki tud ilyen téren segíteni, az írjon egy privátot és megadom a srác e-mail címét. Kösz!
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
:cheers:
:doghouse:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
GT Rider aka. Edem biztos tud neked segíteni. ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A GT olyan fejlettsegi szinten van hogy ahoz itt senki nem ert.. :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
van köztetek aki GT szakértõ?Vagy aki ismeri a GT bringákat?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

az uj 66 nekem is tetszetõs!!!

ha marad az octán akor már csak az kell...

de nem tom hogy ideén van-e tultervezve a 66 vagy jövõre lesz-e szar...
de a 4cmnyi nyak csõ,váll csatlakozás valmi eltervezésre következtet.
szerintem...

El lett nagyolva szó szerint..
Mert nincs szüksége a 888 lábaira ezért kap rendes lábakat amik alacsonyabbak négy centivel..
Ennyire lett eltervezve.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
az uj 66 nekem is tetszetõs!!!

ha marad az octán akor már csak az kell...

de nem tom hogy ideén van-e tultervezve a 66 vagy jövõre lesz-e szar...
de a 4cmnyi nyak csõ,váll csatlakozás valmi eltervezésre következtet.
szerintem...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem kell rosszindulatú megjegyzéseket tenni ;) már januárban mult egy éves a bullit _nálam_ ugyhogy ezt most meg sem hallom....
a villa csereérett, a uj 40 mm-rel alacsonyabb 66 tetszik a buksimnak, de ezzel az upgrade-del a bullit közelít a tökéleteshez (számomra, mások szerint sz*r, de hát ez van)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nem kell új váz :D hihetetlen.

ismerve a szokásaitokat, kiváncsi leszek 2-3 hónap esetleg 1 év múlva, hogy ugyanígy fogod-e gondolni ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
OMG, pont azt beszélgettem egy sráccal ma, hogy mi a baja a bullitnak: elöl a tartófül nem jó formájú, ehelyett csináltatok másikat, hogy alacsonyabb legyen és hoszabb tengelytávú, meg hogy nem átütõs a hátulja. ez a szar mindkettõt orvosolja. :)
ilyen kell nekem.
oh my god.....
nem kell új váz :D hihetetlen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás

Hi emberek!

Valaki fel tudna világosítani, hogy Author AGang váz árát esetleg elérhetõségét merre találom meg?
Elõre is köszi

www.author-hungary.com.

pontosabban:
http://www.author-hu....php?page=vazak

szerintem...
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
szarból várat...? :D

csak vicc volt! ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
bullit modifyer.

acél hátsórész 8" travel-hez. not bad :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
na eztet nem tudtam...
Viszont a barcika dh-s hunlapon is rémKoppantó van...
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)