Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Naja, köszke. Jó volt a sejtésem hogy gáz. Feltûnt még a rugóstag csatlakozásánál, az elsõ háromszögnél, hogy az Intesneknél van luk, amit küldött a gyerek meg nincs...
Kösz a helpet!
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szerinted. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
ilyet már láttam valakinek..most nem rég mutogatta hogy ilyen vátat vett...
szerintem eléggé jó váz..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kamu
2003-ban is volt honlap.
régebbi (2002-es) tazer fs kép:
Feltöltött kép

edit: én egy régebbi norconak saccolom ('99-2000 körüli), biztosan nem magellan.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kicsit igénytelen ez Intensenek...

Aktuális civil

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
egyáltalán tud ez mozogni? szinte tök vízszintes a link....
Van állásom...:bananadan

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ez egy régi Magellan váz.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Hali srácok, segítségeteket szeretném kérni!!!

Van itten egy kép egy vázról:

http://web.axelero.hu/hunorban/vaz.jpg

Állítólag ez egy 2003-as Intense Tazer Fs. Télleg az? MErt én kicsit kételkedek benne. Merthogy itt:

http://www.extremesp...bike-frames.htm

találtam intense vázakat, és nem passzol az itten Tazer képe (lásd pl. a támvilla-láncvilla találkozásánál hátul a merevítést).

A srác aki el akarja nekem ezt adni, azt mondta, hogy persze, azé nem passzol, mert az én linkem 2004-es vázakat tartalmaz, az a kép, amit meg õ küldött, az 2003-as. És hogy 2003-ba még nem volt honlapja az intense-nek.
Nos? Az vagy nem?

El ne hidd:D
Kamu az egész.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Nos? Az vagy nem?

Nagyon nem...

Így néz ki.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Hali srácok, segítségeteket szeretném kérni!!!

Van itten egy kép egy vázról:

http://web.axelero.hu/hunorban/vaz.jpg

Állítólag ez egy 2003-as Intense Tazer Fs. Télleg az? MErt én kicsit kételkedek benne. Merthogy itt:

http://www.extremesp...bike-frames.htm

találtam intense vázakat, és nem passzol az itten Tazer képe (lásd pl. a támvilla-láncvilla találkozásánál hátul a merevítést).

A srác aki el akarja nekem ezt adni, azt mondta, hogy persze, azé nem passzol, mert az én linkem 2004-es vázakat tartalmaz, az a kép, amit meg õ küldött, az 2003-as. És hogy 2003-ba még nem volt honlapja az intense-nek.
Nos? Az vagy nem?
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
iljics: de ez EASTON vazzeg :) kinek is van ilyenje ? :chin:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Igen, visszalépés.

Mer' egy állat vagyok !

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.supergo.c...604&referpage=#
ez pl mien lenne!?

vagy az octánho képest vizsalépés?!
áááh

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Kettõ ? :D

Zap-ot ismered ? És engem ? :D

Vagy úgy érted, hogy 2 Pécsett ?

Mer' egy állat vagyok !

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát enm tom mit kérjek conortol...
szóval adig árat sem mondok
meg nem igazán van bajom a octánnal...

meg fillérér lehetne eldani ugyis...

asx jöhet bármikor!
de akor kettõ lesz már itthon...
ugy nem jó

valmi 200alatti nem 189e :)

jaja pécsen kettõ
azt ugyis mindig együt tekerünk szóval ugy enm oylan jó
bár ha fehér lenne?!...
jah öszesen meg 3!?
ááh népbicigli..

deh ha valmi ugy meg van gyártva,tervezve mint az akor olyant ide...
meg hogy mindenhol zárt csapágyas...
áh

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Tudom ,hogy nem igaz 100%. En csak a pelda miatt irtam ,sztem hozta is a laikusok szamara a parhuzamot vagy nem? :)
Annyi a lenyeg amit tuti leirtak mar elottem is . Az orszagutit a betonra, CC-t CC-re, a DH-t meg a szakadekba :) stb. Es vigyazni a konstrukcios hibakkal. Amit el lehet mar kerulni masok tapasztalatainak (Bikemag cikkek, kulfoldi forumok) olvasgatasaval, :))
Es hogy miert kell ezt mindig elmondani, kb. olyan: Miert kell tortenelmet tanulni.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Biztosra kell menni mint a hifi-ben amikor 120W hangfalat passzolnak 100W erositohoz hogy ne lehessen szetkuldeni

Ez így nem teljesen igaz, de mivel ez egy kerékpáros topik, nem akarnék belemenni a részletekbe. :chin: de üzenõfalon szivesen megvitatom akit érdekel

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
A Lopes alatt nem is csodalnam , ha tornenek a vazak mint a ropi (legyen szo akarmilyen vazrol) Az az ember egy orult (na persze + ertelemben ) :)))
(A durvulos vazat is lehet torni ,ha nem ugy hasznalod ahogy kell nemde?)
Ha lekoppan a hatso tag, ott mar az Isten se menti meg a vazat ha nem jo eros konstrukcio. Biztosra kell menni mint a hifi-ben amikor 120W hangfalat passzolnak 100W erositohoz hogy ne lehessen szetkuldeni (de meg olyankor is vigyazni kell a forras minosegevel) A rugostagnal sincs maskepp, gondolom azert tartunk mar 9" -nal (vagy tobbnel? ;) )

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a vázé is. de nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni belõle. élettartamra vonatkozóan semmiképp. jó példa erre a zaskar, amivel Hans Ray triálozott, meg Brian Lopes dualozott. biztos szerették a súlya miatt, de talán havonta kaptak újat. [meg mostanában már van GT Hans Rey és GT Brian Lopes váz is] a chucker pedig elvileg durvulós váz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

forest?nekem már kettõ is tört el-egy zaskar meg egy chucker,ne vegyél,sõt ne is gondolkozz rajta

Nekem egy sem. Tudni kell arra hasznalni a vazat amire valo.
A Zaskart meg a Chuckert nemi ismerem speciel, de a regebbi vazakrol nem hallottam rosszakat. Sot a Gt team anno vilagbajnok volt - meg talan DH ban is- ha jol tudom (Jo kis csapatuk volt(van?)) Persze nem gondolom ,hogy ez a vaz erdeme ;)