Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
már megbeszéltük ;) nem lesz olyan, ami nekem kellene.
van egy 16" reign 3, de az nekem kicsi is és sovány vegasz is felszereltségben.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Zed: Reign nem lesz?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Kala, ha esetleg érdekel, arra még érdemes figyelni, hogy az alsóbb kategóriás bringák váza más ötvözetbõl van mint a felsõkategóriásaké, pl. 2004-ben az NRS3 AluxX 6061, az NRS 1 és 2 AluxX SL 6013. Nem tudom ez mennyit számít neked, valószínû csak szõrszálhasogatás - bár súlyban úgy tudom van egy pici különbség. Feltöltött kép

Zed, az Anthem váz csak tárcsafékes?

2005-ben már az összes NRS váz AluxX SL-bõl készült.
Nem, ha külön veszel Anthem vázat, azon van V-fék tüske is. Ez igaz a Trance-re is.
Ausztria, Kenguruk földje!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
olyan, csak súlyban...
értelmetlen az egész. merevebb, de súlyban méretben nemjobb, cserébe tekerhetetlenebb.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha 24" kerék 3" gumival van, akkor az kb ugyanolyan magas, mint a 26" kerék 2.35" gumival.
számolgass ;) 1" = 25.4 mm

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
könnyebb,1 collal kevesebbet mozog,barátibb a geoja.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
valami olyasmire emlékszem, hogy már megrendelte...:/

egyébként a 8-as a súly miatt jobb?
Van állásom...:bananadan

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
másik vázról van szó nem demóról. meint a duma. olyan nem is lehet szerintetek hogy több gépe van az embernek?

másrészt a speckó a garanciája miatt nem a pocoktól lett véve...

szóval hány fok?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
sztem még nem vett, úgyhogy talán...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A jo bringat ott elszurta, hogy nem 8 -as, hanem 9-est vett, de meg turheto bringat azert ki lehetne hozni belole :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Pezse, egyre nagyobb baromsagokon torod a fejed ;)

igen:)
lenne végre egy jó bringa, erre meg:p

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Pezse, egyre nagyobb baromsagokon torod a fejed ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem esünk de ne légy hülye:p
mi értelme lenne? a kisebb villát kompenzálni? miért nem veszel bele egy nagy villát, ami kell?(888) tök normális áron kaphatsz...

ne végy bele 24'. merevebbnek merevebb lesz, de....

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
srácok volt régebben a bikkmagban egy cikk amikor azthiszem atom variált a 24 és a 26" között.
ha elõl 26 és hátul 24 akkor kb hány fokot változik a fejcsõszöge?
1-2 fokot?
csak mert nincs meg az az újság nekem...

elõre is köszi..

ja és ne essetek nekem. :)

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Kala, ha esetleg érdekel, arra még érdemes figyelni, hogy az alsóbb kategóriás bringák váza más ötvözetbõl van mint a felsõkategóriásaké, pl. 2004-ben az NRS3 AluxX 6061, az NRS 1 és 2 AluxX SL 6013. Nem tudom ez mennyit számít neked, valószínû csak szõrszálhasogatás - bár súlyban úgy tudom van egy pici különbség. Feltöltött kép

Zed, az Anthem váz csak tárcsafékes?
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Faith 2 719 900
Trance 2 599 900
Trance 3 459 900
Trance 4 349 000
Anthem 2 619 900
NRS 2 (2005) 429 900
NRS 3 (2005) 339 900
NRS 4 (2005) 239 900

Faith váz 359 900
Trance váz 279 900

Lesz Anthem váz is, de annak még nincs ára (kb Trance árban lesz)
NRS váz nincs, komplett bringa csak a készlet erejéig
A Maestro gépek és vázak februárban érkeznek

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

én is ezen töröm a buksim az általad penditett reign3 kapcsán, de félek a 16" kicsi nekem... 185 cm vagyok.

az még nekem is kicsi /177/ legalábis a vt-bõl meg az nrs-bõl kicsi volt az S-es....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Javaslom a legolcsóbb gép megbótolását, az alkatrészek eladását. Jobban jössz ki, mintha vázat vennél.

én is ezen töröm a buksim az általad penditett reign3 kapcsán, de félek a 16" kicsi nekem... 185 cm vagyok.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

csinosak ezek az új vázak, árakat meg tudsz lebegtetni? mármint sacc/kb... hogy elég ha a vesémet adom el, vagy még emberkereskedelembe is bele kell mártanom magam?

A fél veséd elég sovány, javaslom a drog-, vagy fegyverkereskedelmet, de holnap beírkálom a Maestro kisker árakat.

Az NRS-t már egyáltalán nem gyártja a Giant, a karbont sem.

Kala, az év elsõ felében még biztosan lesz pár 2005-ös NRS, de csak komplett gép, no váz. Javaslom a legolcsóbb gép megbótolását, az alkatrészek eladását. Jobban jössz ki, mintha vázat vennél.

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Probike-ban láttam múltkor egy NRS vázat, meg az árlistájukon is az van, hogy Giant XTC NRS vázak 120-tól. Kérdezz utána!
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."