Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Bikeman Messer? ;D ;)
(Nekem mondjuk nincs már meg, de csak ajánlani tudom)
Vagy ami még érdemes lehet, pl.: Hitec Dual, 2002es! Nekem az is nagyon tetszik (85e? körül jár.). Igazából 100eFton belül szinte bármilyen álomszép merevvázat lehet venni.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Milyen vázat ajánlotok a Supernovához ? 100e-nél ne legyen többe, ha lehet... ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
David007

Szerintem egy Kona vázat keresel! :)

Esetleg egy Scott Octane FR-t a tavalyi, vagy az idei/jövõ évi szériából.
De jó lesz az új Wheeler Digger is, igaz 1.5 fejcsõvel jön, de lehet szûkíteni.

A Denebrõl annyit, hogy ha nem vagy durva, kiszolgál még egy ideig, de már nem a mai konstrukció. Nem rossz váz az! Rendszeresen karban kell tartani a siklócsapágyakat.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
oké lehet....... nem értek az ország utihoz... én azthittem elirták... és a szánko akkkor lehet hogy 70.000?? ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
az hogy nincs anyag azért az is mûvészet ám... (szerinted kevés anyagból nem mûvészet erõs vázat épííteni?...)
a másik hogy egy morati váz (outi) sincs occsópénzért (konkrétan: 1400 ill 2000 euró)...
harmadrészt pedig nem magyarországra akarnak betörni az áraikkal az is biztos...
negyedrészt biztosan colnagora gondoltál nem campagnolora (mivel a campa tudomásom szerint nem gyárt vázakat...) a legolcsóbb colnago váz is váillával 1500 dolcsi...

szóval azért annyira nem rossz árú az a hot chilli a többihez képest...

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
na de szánkot 70 ért??? ja és mondjuk azért, mert egy Campagnolo nincs ennyi!!! az meg országutiban jobban nyomja.. és a full carbon Campagnolo nincs 200, ez meg alu, vagy még az sem... és a DH vázban ne felejtsd el, hogy forgo pont is van, meg rugostag, meg 10x annyi anyag... és erösebb anyagok...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
miért???

ha DH vázat lehet ennyiért venni akkor outit miért ne???...

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
ja és még egy utolso kérdés ;D
a www.hot-chili.com -on az árak euroban vannak megadva, de valamit nagyon elirtak, mert szerintük 1 szar országutis váz 250.000 Ft Ja és ami a legjobb!!!!!! 1 szánko !!! 70.000 Ft

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
segitség kéne... 15-16 -17-18 cm rugoutu telohoz kéne olyan váz, ami ugrabugrára is jo, és Dh zgatásra is. szoval elég nagy az rugout állithatosága ... 60 ba vennék 1 használt vázat ami 13-19 ig mozog,ami eléggé jo, de másra is kiváncsi lennék... mondjuk a denebröl lebeszéltek.... az NX DH az milyen??? törik /nem törik , rugoutja, állithatoság... stb?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
amugy ez a váz Brutálabb lesz mint a 2002-es Polar x és közel lesz olyan mint a Napalm , ahogy a képböl kivettem... de a haverom már kiprobálta és aztmondja, hogy nagyon állat

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Segítség!!
Vegye meg valaki a vázamat!!!
Merida Matts Comp , 1 szezont használlt, szépséges állapotban+
Azonic kulancstartó+
Hungary:A Galaxis kormánycsapágy

35 db ezres

06 20 424 3883

légyszives... az apróhirdetéseknek megvan a maga helye...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Akkor így oldják meg. :o :)
Bár a boltban a DualFunon is meg akartál oldani, mikor kicsi vázat akartam venni a barátnõmnek, de csak azért sem kellett. :P

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Majd holnap megmutatom :)
Amúgy a nagy (16.5)ösön van szem a váltónak elöl, az enyémen ami a kicsi, nincs.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ahh, ok. Még sosem tanulmányoztam behatóbban a PolarX-et, de most már kiváncsi vagyok hogy oldják meg.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Jorus: és mibe fûzöd a bowdent meg a bowdenházat ? De biztos megoldják valahogy, mert már én is láttam elsõ váltóval.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Izé...az elsõváltóhoz nem egy darab csõ kell?! Egyébként elég sok PolarX-et látni elsõváltóval, vagy kutyával.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
50 ezerért nagyon jónak kell lennie a Meridának, mert ebben az árkategóriában kapható a Caprine Dual és a Napalm is, amik azért már bizonyították, hogy nem gyenge vázak. A Meridának az volt az elõnye eddig, hogy viszonylag olcsón lehetett kapni, viszont tényleg nem a legjobb a híre. ::)

Polarxet hogy használtok XC-re ? Ha jól tudom, azon nincs kialakítva az elsõ váltónak szemek. Vagy tévednék ? ???

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
Koszi Ras ..ez tenyleg nem crosscountry vaz..

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Hát ezt én is így gondolom, mert a mostani Merida Dual sem valami hû de nagyon jó váz! De hátha valami igazán jót alkotnak! NAgyon kiváncsi vagyok rá!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Én nem fûzök túl sok reményt egyik "extrém" merida vázhoz sem...