miféle Hayes?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2002. november 25. - 16:08
Írta 2002. november 25. - 16:04
hö??
mihöz' kípöst Ídösfijam??
he?
a nullához kípös' hja... ;D
na mos'má tényleg eriggyek má a tímátú,mer'kirekesztem magamat, hinnye... ;D
mihöz' kípöst Ídösfijam??
he?
a nullához kípös' hja... ;D
na mos'má tényleg eriggyek má a tímátú,mer'kirekesztem magamat, hinnye... ;D
Írta 2002. november 25. - 16:02
Írta 2002. november 25. - 16:00
Írta 2002. november 25. - 15:57
"mindig csak a szex, a pia meg a bunyó! Ezek a mai fiatalok! Pfhujjj"
idézet: szakközepes gépiforgácsolás tanáromtól... ;D
Gabi: OFFért bocsika, ha nem volt kivehetõ az írónia fenntebbi hozzászólásomból... Megyek és füstrbe folytom bánatom... (hahhh, ezt Én mondom?? aki évi 4szál szivart szív le?? hmmm ;D )
OFFvége
idézet: szakközepes gépiforgácsolás tanáromtól... ;D
Gabi: OFFért bocsika, ha nem volt kivehetõ az írónia fenntebbi hozzászólásomból... Megyek és füstrbe folytom bánatom... (hahhh, ezt Én mondom?? aki évi 4szál szivart szív le?? hmmm ;D )
OFFvége
Írta 2002. november 25. - 15:52
Tamaska!
Minden elismerésem és tiszteletem!
De hogy a címnél maradjunk: Szerdán megkapom a Sovereign pro (AUTHOR) vázat, remélem, hétvégén már tesztelhetem. Jujjj de várom!
(Hülyén hangzik egy 34 éves fazontól nem?)
Egyébként az AUTHOR honlapján az RB néhány kifejezetten verseny vázát lehet megcsodálni, figyelmetekbe ajánlom a szerkezeti kialakítást. Ilyet még csak a toronydaruknál láttam.
Lehet, hogy nem könnyû, viszont statikailag k******tt erõs!!!
Para meg egy agresszív fickó, mindíg csak a gyilkolászás...
Minden elismerésem és tiszteletem!
De hogy a címnél maradjunk: Szerdán megkapom a Sovereign pro (AUTHOR) vázat, remélem, hétvégén már tesztelhetem. Jujjj de várom!
(Hülyén hangzik egy 34 éves fazontól nem?)
Egyébként az AUTHOR honlapján az RB néhány kifejezetten verseny vázát lehet megcsodálni, figyelmetekbe ajánlom a szerkezeti kialakítást. Ilyet még csak a toronydaruknál láttam.
Lehet, hogy nem könnyû, viszont statikailag k******tt erõs!!!
Para meg egy agresszív fickó, mindíg csak a gyilkolászás...
Írta 2002. november 25. - 15:44
Lovas_Gabi: én (Parával ellentétben ) önkritikát gyakoroltam, és beláttam, hogy igazad van. De õ olyan zsarnok, hogy mindent megenged magának... (fúúújjj) ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2002. november 25. - 15:41
Írta 2002. november 25. - 15:41
Írta 2002. november 25. - 15:33
Írta 2002. november 25. - 15:21
OFF
Bocsika de ez most a dohányos topic?
(én nem dohányzom és nem is próbáltam!!!)
Bocsika de ez most a dohányos topic?
(én nem dohányzom és nem is próbáltam!!!)
Írta 2002. november 25. - 15:18
Jaaaaa,az....
Hát...még nem nõttem fel... anyám tején élek még mindig.... :
;D
Hát...még nem nõttem fel... anyám tején élek még mindig.... :
;D
Írta 2002. november 25. - 15:17
bolttal nincs gond
az árat csak tájékoztatásul írtam, hogy kicsit jobban becsüljük kis hazánk...
a kinnti árak, ahogy lelettek írva a körülmények, sajna a sok túrista miatt lettek akkorák, amekkorák... illetve terjed a sznobizmus netovábbja is... (különleges afrikaifából/és egyéb nemesfémmel/ készült szivartartó doboz beépített hõmérõvel-levegõztetõvel-páraelvonóval, mindenegyes szál szivarnak külön a dobozon belüli zárható fakkocskával... :-P hja... és az ára? ;D 250dollártól felfele...)
az árat csak tájékoztatásul írtam, hogy kicsit jobban becsüljük kis hazánk...
a kinnti árak, ahogy lelettek írva a körülmények, sajna a sok túrista miatt lettek akkorák, amekkorák... illetve terjed a sznobizmus netovábbja is... (különleges afrikaifából/és egyéb nemesfémmel/ készült szivartartó doboz beépített hõmérõvel-levegõztetõvel-páraelvonóval, mindenegyes szál szivarnak külön a dobozon belüli zárható fakkocskával... :-P hja... és az ára? ;D 250dollártól felfele...)
Írta 2002. november 25. - 15:12
ez meglep. Azt hittem, hogy ott utánnad vágják. Akkor inkább maradok a helyi dohányüzletnél... Vagy menj a M*mm*t 2-be, ott van egy igenjó szivarbolt. rob mutatta nekem is, meg tudja mondani pontosan, hogy hol is van.
Írta 2002. november 25. - 15:07
OFFaz igazsághoz az is hozzátartozik, hogy odakünn drágábbé lehet venni szivart, mint idehaza... :-X ON
Írta 2002. november 25. - 15:02
tam: ;D még jó, hogy most jött vissaz asszony pajtás báttya kubábó' oszt hozott nekem szivart(csak hogy csorogjon a nyálad...)... igaz "csak" HABANA... de nem adom! ;D
rob: kövi talin "megdumáljuk"...
rob: kövi talin "megdumáljuk"...
Írta 2002. november 25. - 14:44
Azért a workshop meg a telefonkönyv nem ugyanaz a kategória... Ezt nem osztogatják minden sarkon, sõt mázlid avn, ha egyáltalán szerezni tudsz. Az, hogy otthon 2 is van, tiszta öröm nekem. 1996-osat találni meg már egyenlõ egy kisebb csodával... ;D Szóval nem egy egyszerû móka.
Cohiba:
http://www.cohiba-cu...esplendidos.jpg
Mûvelõdj:
http://www.cohiba-cuban-cigars.com
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Cohiba:
http://www.cohiba-cu...esplendidos.jpg
Mûvelõdj:
http://www.cohiba-cuban-cigars.com
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Írta 2002. november 25. - 14:35
Hûha, most szégyellem magam... :-[ Workshop... Igaz, hogy csak itt a fórumon olvastam rûla, még sose láttam, de van fogalmam róla...Ha kb. olyan, mint a telefonkönyv... :
Pedig,asszittem, netrõl szedte le... :-\
Jönnék én "Cohiba"-val, ha tudnám, mi az... ???
Úgy látszik, tök lamer vagyok... 8)
;D
Pedig,asszittem, netrõl szedte le... :-\
Jönnék én "Cohiba"-val, ha tudnám, mi az... ???
Úgy látszik, tök lamer vagyok... 8)
;D
Írta 2002. november 25. - 14:20
rob egy 96os Workshop-ból szedte az infókat, nem kis munka volt, jöttök neki egy Cohiba-val... ;D
más: biztosan 2000-ben gyártották azt az LTS-t? Azt hittem, abbahagyták '98-ban... persze lehet, hogy én vagyok a hülye. 8)
más: biztosan 2000-ben gyártották azt az LTS-t? Azt hittem, abbahagyták '98-ban... persze lehet, hogy én vagyok a hülye. 8)