Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
az fasza de a fejcsõ attól még leszakad..

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Nem is tudom már hol látta a haverom, de az egyik boltban (talán Speed Metal) gyártottak az 5000 CZX-hez lengõkart, egy "kicsit" megbabrálták az áttétel, nagyjából hatos..., és 35 cm-t mozog a váz, és Big One van benne.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Vajon honnan olyan ismerõs nekem ez a váz ? :)

http://www.pinkbike....iew&image=58700

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
asszem egy ilyen vázban volt egy Big One és egy haaatalmas rugostag ( elég furin nézett ki)... Mátrán volt,ja és a gyereknek leszakadt a fejcsöve, pontosabban a vázbol még 15 cm és a fejcsövel tartott... szoval a fejcsö eléggé erösnek mondhato

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Köszi tamáska erre a válaszra vártam :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
re: Wheeler 5000 czx: Vigyázni kell vele, mivel nem DH-váz. Nem véletlenül van benne levegõs rugóstag gyárilag. Oké, lehet bele rakni nagyobb szemtávolságú (185-190-200mm) acélrugós tagot, nem lesz tõle semmi baja, csak úgy hamar a váz határaira érhetsz... óvatosan...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
itt olvasom,h hányan csinálnak "táskafékes" gépet.hát sztem hülyeség CC-re discet venni,mert dög meló a pontos alátétezés,beállítás minden alkalommal,és lassítja ill. nehezíti a gépet,de nagyon.
max DH-ra ill. olyanoknak,akik mindig belemásznak a tócsákba,bár annyit nem ront a víz a fékhatáson,h az a plusz tömeg kéne.
egy ideig én is próbálgattam egy használt olajos Deore-t,de elment tõle a kedvem,pedig jó,meg minden...de sokkal jobban megéri vmi fincsi Vfék...tisztább,szárazabb és...
na mind1,azt sem tudom,miért ebbe a topikba küldtem,csak elkapott itt a kedv,h okoskodjak.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Rob!

Hát rendesen beletiportál a lelki világomba! :'( :'( :'(

Harag nincs, csak egy fekete pont!

A marketingrõl szó sincs, ez nem az én mûködési területem.

Szóval ennyi!

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
rob: csak kiváncsiságbol.... mennyibe fog kerülni a Stinky Deelux?

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
tényleg tök jo..én is felfogtam..eddig a "hátso" dolgokat nem értettem..most akkor ok...na akkor ezt a dolgot lehet tuningolni, vagy cserélni nagyobb szemtávolságura?

A másik kérdés kibirná a nagyobb szintkülömbségeket ez az egész? 2,3,4m???

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
A szemtávolság a rugostag két végén lévõ beszerelõ lyuk közepétõl való egymás közti távolság!/hu, lehet értelmetlen?/
Azért nincs benne rugó, mert levegõs rugóstag. Egyébként most jutott eszembe, hogy mi mozoghat 80-at. A váz. És az a biztos! 165-ös taggal kb. ennyit mozog a váz! Tök jó, felfogtam! :D

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
igazad van..tényleg..én elnéztem, viszont a csávo ezt irta...na mint1...de mit jelent a szemtávolság? az nem a rugo szemtávolságát jelenti, mert abba teloba azt hiszem nincs rugo

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
A Mali katalógusban/2001/ az van benne, hogy "Shock Works NA-165" ami azt jelenti, hogy 165mm-es szemtávolságú! Ami mozog kb. 42-44mm, talán!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

(...)Ha meglesz, írok majd róla tapasztalatot, meg lesz csomó kép az átépítésrõl, meg mindenrõl! (persze, ha kapok tárhelyet, amit már kértem kb. 2 hete az adminbácsiktól, de eddig még nem reagálltak rá :P )
(...)

Szabi!

Nem tudom, hova küldted a kérést, én nem találkoztam vele! Mindenesetre bocsi, írd meg privátba újra...

Bicaj:
Hát, valóban kíváncsi vagyok arra az átépítésre!
Mit is könnyítenél rajta? A pénztárcádon kívül?

Okés: külsõk. Maxxis Flyweight vagy Continental Supersonic - szerintem a két legkönnyebb és legtutibb, fõleg Flyweight belsõkkel.

Felni: szerintem a ricsibácsi nem rossz, ha presztízsre mész, akkor Mavic 517, de kissé drága. Feleannyiért van Sun CR17A - 400 grammos + 1.5-2.0 DT küllõkkel wadállat - csak mer' nekem is olyan van... 8)

Teló? Bunkó leszek, de... vegyél merevvillát, ha a súly ennyire lényeges. (Sport2003 kiállításra ígérték a b*stp*rts-ék, h. kész lesz a villám; V-fék és tárcsfék rögzítési lehetõséggel - come & see...)

A pedáljaid már láttam egy másik topikban, tehát azok már okésak.

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
nem nekem van, ugy árolja egy csávo.
Shock Works 80mm travel igy irja. vagy ha megnézed a mali 2001-es katalogusában is benne van.

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
80mm-t?????????
Milyen tagod van? A legnagyobb Shock Works mozog 78-at, de az 230-as kb.

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
80mm a mozgása..nincs rugo, csak olaj/levego.

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Mármint 80mm-es szemtávolság? :o
Vagy 80mm-t mozog? :o
Egyébként szerintem könnyü freeridera lehet használni.

Petak

Petak

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Valaki tud segiteni? Mit lehet tudni a Wheeler CZX 5000 2001-es vázrol...mire lehet használni..ugratások, freeride birja ezeket? és hogy lehet -e tuningolni a hátso telot? azaz ki lehet-e nagyobbra cserélni a rugostagot(80mm)?

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Rob,ne bántsd LovasGabit,örül az új gépének,én is ezt tenném...
Bár már nekem is gyanús,hogy beszervzték az Author marketingesei ... ::) ;D