Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 posts

amc: azt ott nem lehet csak simán megheggeszteni! mint már mondtam,abba belekell nyomattatni egy alu csövet,ami pont bele passzol. meg valami erösitést is tenék kivülre..

szia David007:->
sajna azt ott nem lehet megcsinálni,mert ha jobban a megnézed a képet http://kep.tar.hu/am...192&pid=1929291 na ittt látszik hogy nem ,mert van egy lemez keresztbe ami megakadályozzan hogy betegyem és pont azon az oldalon 2mm-re van tõle a törés ,ahol inkább hosszabrra kéne hagyni mert ott terhelõdik a váz!!!/tehát nem lehet betenni!!
tegnap elõtt megint eltört a hegesztésnél!!talán rossz lett a hegesztés vagy nem tom
AMC

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Hú azt már énis kémlelem egy jó hónapja... :'(
A BikeDiszkont hirdetését láttátok a BikeMakkban? Írtam nekik emilt és azt válaszolták hogy 2 v. 3 hét még... :'( Pedig várom nagyon...

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Cheesy: Így van, a Bikemag-ben van róla néhány kisebb kép!!

Azért kíváncsi leszek, hogy a www. caprine.hu-n mikor lesz rajta?? :-\

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
bikkmak

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Szia PPussi,

Hol láttad a 2003-as Caprine-eket? Megnézném.

Cheesy

pitzu

pitzu

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Nem tudja valaki,hogy Trek 9xx-as cromo vázat hol lehetne még kapni?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
körbekérdezösködtem és kiderült,hogy a vega 4 az 2002-es csak a szállitása nagyon elcsuszott és 2003-t márciusban fognak gyártani. már várom,hogy mi lesz a különbség. akkor ez vega 5 lesz nem? vega 4-röl 3-rol tudok

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Magából a Caprine márkából van néhány, de nem tolongnak. Itt székesfehérváron 2 gyereknek van Boomer-je. Azok is ilyen kis "trükközõs" kölkök. ::)Pedig mint te is mondtad nagyon frankó bringa!!! Én még nem is mentem vele (sajátommal, még nincs kész), de már nem tudok betelni vele. ;D Csak ajánlani tudom!

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
ericcartmen: eredetileg egy InSync 528-as van benne, így télen kb 2 cm-t mozog, ami azért nem sok!!
Felénk sem fut vmi sok a Caprinebõl, tulajdonképpen még egyet sem láttam, vhogy nem menõ ez a márka, pedig marha jó kis bringa, többek között a váza is rohadt jó!!!

david007: A Caprine vázak új festést kaptak, ami szerintem jobb, mint a tavalyi, ellenben ericcartmennek a 2002-es változat tetszett jobban :)!!

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
látta valaki a 2003as polar-xet szerintem randa a festése amúgy másváltozás nem is lessz rajt idén csak egy széria lessz???ja és az ár is változatlaan

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
milyen uj Caprine?
amc: azt ott nem lehet csak simán megheggeszteni! mint már mondtam,abba belekell nyomattatni egy alu csövet,ami pont bele passzol. meg valami erösitést is tenék kivülre..

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Meg én úgy láttam hogy rohadt kevés van ebbõl a Revenge-bõl! Karácsonyig élõben még nem is láttam! Se boltban mint komplett v. sima váz, sem városban cirkálni. Nemtudom mennyi van felétek de itt nálunk... De nekem nagyon bejön, a geometria, színe... ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Én egy csere útján jutottam hozzá a vázhoz, meg még a srác adott hozzá nyeregcsövet, bilincset, kormány és középcsapágyat. És most még csak épül. Holnap megyek kereket venni beléje. A telóm nekem használtan került bele, egy Marzocchi MXC. Nagyon frankó teló, igaz még nem tudtam kipróbálni menet közben. Még kell bele olajat tölteni, mert kevés van benne.
Gyárilag mi van a tiedben? InSync 7-es széria?

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Nekem nagyon tetszenek az új festések!!

Na jó, azért a 2002-es festés is frankó, végülis nekem is az van, de azért egy kicsit elkeseredtem :'(

Szóval Caprine Revenge... "A" vagy "B" széria?? Enyimé "B"! Mellesleg imádom úgy, ahogy van, kivéve a telót!!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts

... az én Revenge 2002-es vázam ...

Há neked is? ;) ;D

Egyébként ezek az új Caprine festések kicsit rondán néznek ki, amik vannak az új BikeMag-ban. Viszont az a Tuareg egész jól néz ki. De a Revenge-nek sokkal jobb a kék-sárga 2002-es dizájnja...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
jaja!
bar a dh kicsit furi de korrektek nagyon!

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Látta valaki az új Caprine vázakat??????

Nem néznek ki durván!!!!!! 8)

Ha belegondolok, hogy az én Revenge 2002-es vázam és az új között festésben milyen különbség van...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Ejjjjeha.... :o

Ez mien Ginat?

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
sziasztok!!!
na nem monbdom inkább mutatom!!!
a giant-os képek a kep.tar.hu\amc oldalon megtalálhatók!!!
lessz még sok jó kép is csak még nem sikerült feltölteni!!!
nicolas vouilloz-ról ,santa bullit ,giant dh team,karpiel\bender\stb.....
AMC

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Ez sorrend volt, vagy csak felsorolás?
Amúgy a többi céget ismerem, csak ezzel nem találkoztam még. Bár akkor nem lehet olyan kifelyezetten rossz, ha a gyári Ellsworth vázak ilyennek jönnek.
Másik kérdés: a Norco Launch vázát láttad már élõben? Kõ nehéz, vagy emberi súlya van? (gondolok itt 3 kiló körülire rugóstag nélkül)