Csak a váz érdekelne mert átraknám a saját lx nem arany szettet.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. március 04. - 10:45
Írta 2003. március 03. - 23:05
asmugy milyen más felszereltséggel? a milleniumi arany LX neked már nem is jo? ;D
Írta 2003. március 03. - 22:47
azért a Woodlands inkább túrázós váz mintsem CC/maratonos :
de ez a Crux nagyon bejövõs lehet a Magellánnak, mivel nem sok CroMo vázat lehet kapni ilyen felhasználási területre... nekem tetszik a kezdeményezés és cheesy van értelme építeni rá egy maratonbringát az tuti
de ez a Crux nagyon bejövõs lehet a Magellánnak, mivel nem sok CroMo vázat lehet kapni ilyen felhasználási területre... nekem tetszik a kezdeményezés és cheesy van értelme építeni rá egy maratonbringát az tuti
Írta 2003. március 03. - 22:42
cro-mo vázbol a kedvencem:(olcsobb kategoriában) Schwinn Woodland, használtam enyhe cc-re( nekem már a domb is az) ,letörés ugrásra,söt még a Mátra DH-n(Hajti Pajtis) is ezzel mentem.(pedig ezen a versenyen eltört egy vega és egy wheeler, az utobbi csak ugy simán eltörött,semmi esés) piszok erös váz,nem nehéz,jo a geometriája.
amugy általában a cro-mo vázak birják legjobban(persze ezek között is van rossz konstrukcio,ahogy én láttam) ->Kangoroo DH váz
amugy általában a cro-mo vázak birják legjobban(persze ezek között is van rossz konstrukcio,ahogy én láttam) ->Kangoroo DH váz
Írta 2003. március 03. - 18:59
Ez azért nagyon jó kérdés, mert ugye kb. az az egy darab lehet pillanatnyilag az országban, amit az újságban láttunk. Így viszont felmerül a kérdés:Honnan tudjam??
DE: Komolyra fordítva a szó(sz)t. Szerintem egy cro-mo váz jó választás lehet maratonra egy hozzáillõ telóval és megfelelõ alkatrészekkel. Viszont ha van egy kicsit több geppa, lehet hogy jobban jársz egy rövid utas ösztelós vázzal.
Persze én nem vagyok szakértõ, de így csinálnám.
Ja, és szerintem a Crux inkább az igazi, klasszikus CC-bicajok vonalát erõsíti. (Ami nem zárja ki a maratonokon történõ bevetését sem ;D)
DE: Komolyra fordítva a szó(sz)t. Szerintem egy cro-mo váz jó választás lehet maratonra egy hozzáillõ telóval és megfelelõ alkatrészekkel. Viszont ha van egy kicsit több geppa, lehet hogy jobban jársz egy rövid utas ösztelós vázzal.
Persze én nem vagyok szakértõ, de így csinálnám.
Ja, és szerintem a Crux inkább az igazi, klasszikus CC-bicajok vonalát erõsíti. (Ami nem zárja ki a maratonokon történõ bevetését sem ;D)
Írta 2003. március 03. - 18:23
Hali,
Mi a véleményetek a cromo Crux-ról ami a Bikemagban megjelent? Mennyire volna ez jó maratonozni? Mármint a váz más felszereltséggel.
Mi a véleményetek a cromo Crux-ról ami a Bikemagban megjelent? Mennyire volna ez jó maratonozni? Mármint a váz más felszereltséggel.
Írta 2003. március 03. - 17:10
Írta 2003. március 03. - 04:07
tegnap elõtt megint eltört a hegesztésnél!!talán rossz lett a hegesztés vagy nem tom
valoszinu , ugyanis heggesztesnel nem torik , inkabb mellette..
Írta 2003. március 02. - 22:03
sziasztok!!!
a bicó egy 5éves giant freeride szériás és alumíniumból van !!!!
a falvastagsága kb 1mm!!!
képek a http://kep.tar.hu/amc oldalon vannak!!!
AMC
a bicó egy 5éves giant freeride szériás és alumíniumból van !!!!
a falvastagsága kb 1mm!!!
képek a http://kep.tar.hu/amc oldalon vannak!!!
AMC
Írta 2003. március 02. - 16:13
Írta 2003. március 02. - 15:01
Írta 2003. március 02. - 14:17
azert maradjunk annyiban, mivel nem tudjuk mifele anyagbol van es milyen falvasragsaggal!
csak annyit mondhatunk majd meglatjuk!
csak annyit mondhatunk majd meglatjuk!
Írta 2003. március 02. - 12:45
arra gondolok,ami a bikkmakkban legalul van ;D szoval nem a Tuareg.
Ja már rájöttem miután beírtam...csak lusta voltam módosítani a hozzászólásomat... :
Na nemtudja vki a Tuareg árát?
Írta 2003. március 02. - 12:34
Hát az lenne, de szerintem az a lánc meg támvilla nem sokat fog bírni... Ezenkívül egy ilyen miniatûr taggal nem tudom mire lehet képes. Az egész inkább egy lightos freeride váz, de akkor viszont minek van az a "8kgos" elsõ háromszög??... Nam mind1.
Írta 2003. március 02. - 11:19
David:Az a DH váz.B. Lóránt tervezte(Ranger Killer is az õ munkája).A fórumon is megtalálható Lory-B néven.
HeGe
HeGe
Írta 2003. március 01. - 23:51
arra gondolok,ami a bikkmakkban legalul van ;D szoval nem a Tuareg.
amugy a Caprine Dualbol a régi jobban tetszett,mármint a 2001-es
amugy a Caprine Dualbol a régi jobban tetszett,mármint a 2001-es
vendég_gibgab_*
Írta 2003. március 01. - 23:20
Írta 2003. március 01. - 22:53
Melyik Caprine-re gondolsz? Az új Tuareg? Én annak az árára vagyok kíváncsi... nemtudja valaki?
Írta 2003. március 01. - 22:43
ez az uj Caprine fulltelos mire van?? és miböl?(mert a hátulj ha alu,akkor eléggé törékeny lehet szerintem) és mennyit mozog? szerintem jobb lett volna a DUalt átalakitani fulltelosra.
Írta 2003. március 01. - 22:35
hát még azt meglehetne probálni,hogy elviszed a Yasechoz és azt az egész also részt kicserélteted. fel kéne hivni,elkéne neki küldeni a képeket,hogy nézze meg és mit tudna ezzel csinálni és mennyiért. azért mondtam a Yasecot,mert neki vannak ilyen csövei. De ha csillagászati összeget kérne,akkor ezt a Silvesán Máriuszt is megkéne kérdezni,mert állitolag ö is eléggé profi