Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Ez szerintem olyan, mintha egy F1-es autót szeretnél városi forgalomba használni.Könnyû, szép, gyors, drága, Trulli meg minden, de tönkremenne 2 perc alatt.
A bicikliversenyzõk sem nézik hány hónapig bírja, ha neki csak 30 percre kell.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Az hogy mit bizonyít egy váz versenyen szerintem nem igazán mérvadó, mikor nem versenyzõ vásárol. Van versenyzõ aki SID-del slalomomzott mégsem venne olyat senki durvúlni. Neki meg havonta lecserélik és nem érdekli más csak a súlya. Szerintem így van a vázakkal is. A gyári csapatnak nem biztos, hogy gondot jelent, ha egy szezonban 20 vázat használ el egy versenyzõ (a 20-at nem randomra írom, valamelyik országútis használt el egyetlen típusból ennyit egy szezon alatt, és ehhez jön még a többi: idõfutam meg mittomén).

-Misu-

-Misu-

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Ma volt nálunk a bringaboltban (ugyanis ott dolgozom) egy ismerõs srác, akinek elrepedt a Merida mittudoménmilyen LRS össztelós (szürke-piros-fekete színû) vázának a lengõkarja. Nem tört el, csak a monoblokk mögött, az alsó forgópontál van egy 4-5 mm-es repedés, ami úgy néz ki, mint egy mélyebb karcolás. Pár hete vette :(
Azt mondta, hogy eladja 400K-ért. Full XT, tárcsafékkel, XTR h.váltó, fekete RS Duke nemtudommilyentípus teleszkóp, Pazzaz cuccok, Mavic felnik, 12,5 kg.
Énnekem már akkor nem tetszett a Merida, amikor kb. 3 éve megjelent M.országon. A Velotrade nagy feneket kerített neki, marketing, szponzorálás meg anyámkínja.
Persze nem egy vázrepedés alapján ítélek meg egy márkát, csak hát nálam begyûjtött még egy fekete pontot... Az viszont kétségtelen, hogy a VB-n meg a VK futamokon bizonyítottak vele a Versenyzõk !(szponzorálás -> marketing -> stb.)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ennyiert cserelnek!
de ugyis lesz vaalmikor csere csak meg nemtom mikor

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Fruitfly: ehh ezt jól megkaptad ;D ;D ;D ;D ;D
Lor: csak nem te is vázcserén gondolkodol?Talán hétvégén meglsez a Vegám ??? ??? ::)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Fruitfly: ehh ezt jól megkaptad ;D ;D ;D ;D ;D

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Köszi a gúnyt, Fruitfly... :P
..esetleg az állatkertbe tévedtem,s Te vagy a ketrecben,s téged kell bámulni.... ::)

Gepard biciklivázról kéretik infokat ide benyögni...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
gepárd: négylábú, macskaféle ragadozó, gyorsan rövidtávon...
amugy izé... köszi mindenkinek az infókat, nekem most úgy igazából a specialized enduro -k teccenek, de az áruk...
ruckus meg nem tom... GT :D lehet, h az lesz belõle.
mali -t nem vennék. a kona blastot nézegetve, nem akarok ilyen nagy olcsócsávó lenni, de 35öt nem ér sztem az a váz... bár lehet, ki tudja.
kicsit más: moratikat hol lehet nézegetni? tudom, hogy nem durvulósak, de ha meglátok egyet, bárhova felmásznék vele, hogy megkaparincsam :DD
na mind1, talán ruckus :D

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Hi!

Tud vki vmit a Gepard-ról?

Elõre is köszi!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Igazából nem is tudom,milyen elv szerint gyûjtöttem be õket,sztem csak úgy,h mértem a nyáladagot,és ha vmelyiknél túlcsordult a vödörbõl,akkor belinkeltem :D
Ricsi 1értelmûen azért került be,mert cromo,a K2 meg pont a durva fejcsõ miatt,ami nekem nagyon bejön.Az Ellsworth meg azért,mert sztem AZ EGY MÁRKA :D A Speckó képét meg sem találtam,pedig azt hiszem,pont a te képtáradban volt. A SUNN meg a CC-s vérem miatt került be,no meg az a Scottos sárizé is bejön,mint optikai tuning :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Kala: jók ezek a képek, de a Plexus nem az a kifejezetten durvuló váz, a K2 Zed-nél nem értem a fejcsõ brutál erõsítését, mikor ilyen hoki papucsa van, a GT Zaskar se biztos, hogy tolerálja a nagy villákat, meg a nagy ugrásokat, a Sunn az határozottan ultrakönnyû XC versenyváz (max 80mm, nulla zúzás) akicsi kék drágaság nem egyrészt nem Specialized, hanem Ellsworth, és eléggé rohadtnehéz. (Több, mint 2.5Kg) Szal azzal meg mászni barátságtalan dolog. Szerintem is Ruckus. 64-ért nem drága, akárki akármit mond. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
VPP-s Intense Spider össztelós CC váz:

Feltöltött kép

randa, mi? 8)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Túrázni jó lenne. ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
diamond back ha minden igaz!
egyebkent meg, hoyg jorus mondasat idezzem ugyis eltorik!
ez igaz is!
a vegakat is hegesztgetni kell, hogy jo legyen

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
És ez milyen márkájú? ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
toros szeria?!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
De ez a törõs széria, bár 130$-ért álom!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem pont megfelelne!
az en kis testemnek valo! :-)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás