Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

túl lennék már az igazi biciklista ismérvén, a kulccsonttörésen.

anyu-anyu!!!
nem vagyok igazi biciklista!!!
:-(

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
most nem azért, de a vega 1-el VB ken is indultak !
Muddy Fox néven (van az a lyuk,amit neem tudok kideriteni,hogy mire valo,az elsö 3 szögön a rugostag felfogatás alatt... talán csomagtartonak ;D)
2. nem tom,te hol láttad bicozni Palmit,de azt a bicajt eléggé kimélte! ha megnézed a vázat,akkor láthatod is!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Sala: Nem tudom mit értesz az alatt, hogy megvennéd a bringát, ha nem én használtam volna?
Ha annyira zúzósan, durván bicóznék, hogy azt a vázat megroppantsam akkor már rég széttört volna, olyan helyeken ahol nincs megerõsítve. Ja és persze én is túl lennék már az igazi biciklista ismérvén, a kulccsonttörésen, és egyéb finomságokon.

Az, hogy nincs választék itthon szerintem azért van, mert az igény jelenleg nem túl nagy ezekre a nagy DH/FR vázakra, vagyis igény csak-csak lenne, rá, de akinek kéne annak meg anyagi problémái vanak egy ilyen dög újjonnan való beszerzéséhez.
A neves cégek (Orange, 24, Balfa, ...) meg azért nem jönnek ide mert örülnek, ha évente 100, 150 darabot el tudnak adni a tengerentúl. Ha valaki akar tõlük vázat (megvan rá a keret) az megkeresi az anyacéget és tõlük rendel bringát, úgy mint mindenki más, nem kell itt hõbörögni, hogy ez, meg az miért nem kapható nálunk. Egyenlõre csak egy kis (nemis leszünk nagyobbak) "határország" vagyunk az EU és Kelet között. Jelenleg csak a kábítószer kereskedõknek és a "tescorauchan" cégeknek éri meg komolyan belénk fektetni a pénzét.

Egyébként kitünõ kondiciókkal eladó a vázam és egy csomó alkatrász: www.bikemag.hu/portal/index.php?action=apro&apro_action=megnez&aprorovatid=1&aproid=7797

Palmer

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
:o, a Vega I.-rõl sem terjesztették, hogy 4-5 helyen reped, azért ezt kipróbálnám

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
100eft taggal egyutt

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Jahajjj.Miért lenne már szar?Mindenki mondogatta a kiállítás után,h papírvékony csövek,stb,de azért szvsz ha életveszélyes lenne,akkor nem árulnák.És jól van,gyengus,tudomásul veszi az ember,és eszerint küldi a bicóval.A Neuzer merev zúzdás bicóját is fikázták sokat anno,pedig nem hallani 1 törésrõl sem. És jó,h nem olyan,mint egy Bullit,de nem is kerül annyiba!

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Nem hiszem el!
Nem hittem volna,hogy valakit érdekel egy *zar >:(
Én is most gyûjtök egy fulltelósra,de még nem tudom milyen lesz.Én DH-t szeretnék :D

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :o :o :o :o :o.Hol lehet ilyet kapni és mennyi!?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nem láccik rajta, h neuzer ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Ez meg mi az isten haragja ?

Tudom már, jövõre ezt fogják a kissrácok átmatricáni Santa Cruznak. :)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
üdv!grat sala.. ;)nekem is hamarosan megvan az uj bicókám 8)vega 3..persze illmatic matricaval..dehát a csapat kötelez..ha valaki nagyon kivancsi mennyibe van, elmeselem majd szemelyesen;D ;D;)
én ugy tom hogy az eredeti illmatic DH, 280 körül lesz hkarral, taggal, stb.vel..es egy illmatic racing teames sem kapja meg szponzorácio céljából :P
egyebkent itt van a merev illmatic is, ugyanugy kozépcuccokkal, stbvel..160ert asszem :o

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
És milyen lesz? ;D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Örömmel jelentem,hogy megrendeltem a vázam.Amio sajna csak 1 hónap múlva lesz meg de lesz!!!!!!!!!
Többet nem mondok 8) csak ha a kezemben lesz ;)
byez

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mud nezz meg egy funworks vazat es az dragabb, mint az aluk. mondjuk olyan is!

a nalad felsoroltaknal lehet csak a nevet kell fizetni.
meg az egyeb kulonlegessegeket

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Miért nincs ebben a szájba........ott országban választék?
Amit elvileg lehetne az sincs >:( >:( >:(
Szégyenszemre külföldön kell vásárolnom.Pedig én a hazai gazdaságot szeretném erõsíteni!!!
Ideges vagyok..................

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Az érdekelne hogy ha az acélváz olyan überbrutál, akkor miért drágább a planexnél, vagy a balfa minutemannál egy letoy3 vagy evil imperial?
egyszerûen a márkák miatt?
vagy azért valami mégiscsak nem kóser?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
az uj illmatic az nekem nagyon bejön és azsem lesz drágább mint az UMF... a Sportszigeten 300-t mondtak rá ha jol emléxem, de oda sugták,hogy csak a kiállitás miatt ennyi,amugy olcsobb (az is hajtokarral)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szponzor

frui: tudod ezek egy katalogusbol vannak kivalogatva!
es amikor azt mondjuk, hoyg ugyan az akkor ezt jelenti.
tehat a festes meg a matrica az merida rajta a tobbi az ying yang!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
lor biztos igazad van, de akkor is merida marad. attol még lehet jó.én spec nagyjábol leszarom, h mi van alattam, kivéve ha merida. bármi más lehet, még tesco is. de ez már az én dolgom.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Sok mindent nem lehet kapni itthon, és mégis van. Külföld, szponzor, etc.