Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

tractionman

tractionman

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Szisztok!

Szerintetek az Author a-gang pm 16,5" vagy inkább a 14"-osat válasszam?
Nekem nagyon bejött idáig is, de most ,hogy VB másodikok tuti veszek egyet!

www.author-hungary.com

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Magellan Polaris merev villával, Alivio hátsó váltóval, a többi gyári, vagy Merida MAtts Sport 300? Árban nincs különbség... Melyiket, miért?
KÖSZI! Sürgös!!!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
grimus a mai gepeket ma nem ecceru meregetni..

minden ceg mashogy mer .. egyedul a fejcso/ulescso szog annyi amennyi../ha azzal a teloval mertek ami epp neked benne van .. ;) /

sok sikert !!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Miért kellene átmatricázni? Aki ért hozzá az tudja, hogy nem Hi-tec, aki meg nem vágja a témát annak úgy is mindegy, csak szép legyen a színe. Az én országútimtól is el vannak ájulva, pedig csak egy szép piros Peugeot váz meg két sárga Vuelta Airline 4 (szal nem éppen hájtek a gép) semmi fékváltókar, RX 100as fékkarok, még is rögtön a "biztosdrága"-val jönnek.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ha teccik és ehetõ, majd kap egy hitec matricát :D
persze elõbb megnézem élõben. a színe is jó, csak ... matrix :P :-\ aszontátok 100e körül van?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Jajj:) nekem 222 kell:) EZER jol nez ki eloben...de inkabb maradok polarx-nel...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
okéss, köszi a tápot, érdeklõdöm mert érdekel :)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
Grimus.."próbáld fel" a bicót..ez a legjobb megoldás ;)

Fruitfly: ha tucc beszelj a geprol Stefivel (senior) mert ö összerakott egy ijet!!jah..es alapbol DNM tag van benne es 18korul mozog!!mar nem emlexek mit mondtak mert en is erdeklodtem!Ja..infoert privizz Thommey-ra ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A számolásnál célszerûbb, ha a megvásárolni kívánt modellbõl kipróbálsz pár méretet.

Ha CC-zel, hosszabb kell, ha ugrálsz, gurulsz kisebb, ha túrázol, trekkingelsz, rövidebb felsõcsõ, stb. Ha csak kis eltérések vannak, akkor ezeket orvosolhatod stücni, nyeregszár, kormány cserékkel.

Van ITT egy cikk, fusd át, hátha.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hogy õszinte legyek, kezd érdekleni ez a "szar". fosok rá, h neuzer ugyis lefestem, a kutya sem látja majd. amugy hol van róla még infó? tényleg kezd érdekelni a dolog, mert én nem akarok semmmi komolyat, csak úgy zúzni a jancsihegyröl meg a HHH (:D) ról, hogy ne menjen szét a seggem. arra meg jó, kezdésnek biztos ...
szval tudtok rola infot? :)

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Ha a méreteim megvannak, akkor hogyan lehet tovább számolni?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Attól függ mire használod, mekkora vagy, testarányok, stílus, geomatria, stb.

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Sziasztok!
Tud valaki nekem abban segíteni, hogyan lehet megállapítani, hogy egy váz a méretem-e?
Miket kell lemérni?
Köszi!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
GTRider:
JAHAJJ.NEm életveszélyesek a Corás DH gépek sem,ha tudod,h mire lehet õket használni.(mert DH-ra tényleg nem,de pl. boltba jók) Sztem a Neuzer tök OK lehet lépcsõzésre meg más ilyen rosszalkodásra.Arra gondolj,h pont azért fullteló,h felfogja a terhelést,ami amúgy a vázat ill. téged érne.Ha meg rosszul érkezel,ferdén,vagy csõrõst,akkor minden törik,nem csak ez,és ez nem a váz hibája,hanem a felhasználóé.Egy haverom a dirtös pályafutásást egy Neuzer Thunderrel kezdte,kitörte a fejcsövet egy letörésen,de kicserélték gariba.Aztán azt használta kb egy évig az összes jumpon,és semmi baja,mivel már tudja,hogy kell bicózni.A gép mondjuk tavasszal átlényegült túrakeróvá,mert most már egy Polárikszet nyúz a srác :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Úgy néz ki meglesz a vázam 100%-ra úgyhogy bejelentem:
Váz: Magellan Vega 2004 16-os méretben
Rugóstag: X-Fusion Dh 200mm Húzó-nyomóállitással
Szín: valszeg kék
Amúgy majdnem olyan mint az idei csak csináltak egy kis bemarást a vizsintes papucson a gyorszárnak + mégjobban meg lett erõsitve.
T-34 nap :D
Shaun: bocs de nem sértésnek szántam.Tényleg megfontoltam a vázadat de inkább újat veszek.Remélem nincs harag! ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
khmm
macsek a matrixrol beszel szertem!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Az meg mi a enét jelent, hogy "szerintem nem annyira nagyon "gáz"."
Szerintem tényleg jó állapotban van ahoz képest, hogy egyesek mennyire leharcolják szegény wegákat. Én vigyáztam rá, jobban féltettem mint saját testi éppségemet. De ha megvenné valaki akkor 1héten belül lenne olyan bájkom amit nem kellene félteni, mert biztos bírná :)

Sala: Gratula a jövendõbeli vázadhoz, azért kicsit érdekelne milyen is lesz?

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Én is láttam a vázat és szerintem nem annyira nagyon "gáz". Nem egy RM7, de aki olyanra használja az magára vessen. Aki meg tud bicózni az nem töri olyan gyakran a cuccokat.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts

Jahajjj.Miért lenne már szar?Mindenki mondogatta a kiállítás után,h papírvékony csövek,stb,de azért szvsz ha életveszélyes lenne,akkor nem árulnák.És jól van,gyengus,tudomásul veszi az ember,és eszerint küldi a bicóval.A Neuzer merev zúzdás bicóját is fikázták sokat anno,pedig nem hallani 1 törésrõl sem. És jó,h nem olyan,mint egy Bullit,de nem is kerül annyiba!

A corás bicikliket is árulják downhill néven duplavállas telóval 15-ért.Életveszélyesek,mégis árulják õket.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
JAJ...Sztem 100e Ft nem pénz egy ILYEN vázért,fõleg,ha tag van benne (milyen? )
Max utána még kell költeni egy kicsit az erõsítõ hegesztésekre ;D
(JAJ,másik variáció a sufni tuning össztelós BMX,ami az elsõ 3szög végére csavarozott "lengõkarral" 30-at moccan)