Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Vinnie tényleg megrepesztette a v10-et, láttam, gratuláltam is neki.. :)

kislust

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
na ma én is láttam egy olyan mátrikszos cumót!!!
háát..az a tag sztem 210-220as lehet..b@szotthosszu...mellesleg meg lehet hogy csak az volt xar amire raultem de ennek a hátulja olyan volt mint egy kalap kifõzött sz*r... ::) :Pszoval a mozgása...hát... :-\

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ja uj takaro! van love szarasig.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
vazz ez meg lett mûtve rendesen ;D

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Mag FR:

Kezelés elõtt:
http://kep.tar.hu/be.../pic2819911.jpg
Kezelés után:
http://www.tar.hu/begbie/vaz.jpg

Azért figyelitek,hogy a takarót lecseréltem! ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
aha. szal kb ez olyan, hogy ráülök, és nem törik össze? mert szeretek vadulni, de azé nem bender style-ben.. csak lájtolás, lejtõzés, a dirtet meg a polarx-el müvelem...
szal mondjuk leugrok egy 30 centis letörést és nem csuklik össze? monjuk a sánta krúz is majdnem ugyanott készül, szal csak nem lehet megölni...

a v10-rol meg: rosszul támasztja neki egy padnak, miközben a fagyijaval leül, akkor már meg is sérült a vpp valamelyik rész... behorpad a sok kis mütyür bármelyike, nem?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ne b@ssz escape-lte a santa-t?!
ha nem ismernem annyira sem amennyire igen.
akkor raknek ide sokszaz ezer vigyorit! :-)

mar kaphato a matrx izeke?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Thez: Lajos Fórumtárs most vásárolt egy ilyen Matrix "north shore" fantázianevû vázat. Szal lehetõségem volt megvizualizálni élõben. VÉgülis nem rossz. Az alsócsõ végig hosszirányban lapítva van, ami nem baj, csak nem látszik a képen. Meg kicsit nehéz, de végülis nem SID-hez tervezték. ;) DNM ST-12rc van benne, ami a Workshop szerint csak 160-as meg 180-as méretben van, de ez szerintem több, mint 200-as. A fejcsöve 12 centi, a felsõcsõ 550mm, a láncvilla asszem 440.

uff

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Engem csak a váz érdekelt. ;D ;D ;D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Nekem is a nyeregvázcsõnél magyarázták, meg a csuklóját.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
;Dnemhiszem hogy vinnie eltörte volna a bicaját, vagy saját magát... ahhoz túl ovatosan, és józanuul megy... szal télleg csak ilyen minimális dolog lehet...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én annyit tok, hogy a nyeregvázcsõ legtetején lett egy kis repedés egy segges érkezés után, de persze ezt csak úgy csiripelték... ::)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Tudtok arról valamit, hogy Vinnie tényleg eltörte-e V-10et/ csuklóját?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Az enyém CC váz dualra építve ;D Gyere, és 110 körül tied a gép, csak még kéne egy szimmering+olajcsere+egy új korm.csap.

De! Kapd elõ a mostani számot, és nézd meg benne a Matrix Cougar tesztet! Szerintem így a leírásod alapján ez as megfelelõ masinéria.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jajj. ebböl most kövezés lesz, de énis kinéztem magamnak a neuzer fully vázát. ez már bejött az országba? illetve lehet kapni bóóótban? az igazi bullittol meg azért meg lehet különböztetni bõven... de amúgy nemtudom miért lenne gyenge, hisz kb ugyanott készül.. geom kb megenyezik, alu, stb... fejcsö szépen meg van erõsítve, meg az ára ;D végülis alig több egy ruckusnál, csak picit többet mozog. (18...)(dnm taggal.. nemrossz ;D) lefújva meg már totál jo kis váz nem?
na mind1. szal van már valakinek ilyenje?
és h látható legyen a különbség...:
http://www.pinkbike....pbpic111106.jpg
http://www.freeweb.h...G_0798 copy.jpg

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor most egy izmos cc gép kell? vagy egy duálváz cc gépnek építve? vagy egy duálgép kihúzott nyereggel, valamint full váltószettel, de megölhetetlen alkatrészekkel? mert ezek közül az elsõ a legjobb mászásra, de ez nem igazán bírja a haladást, ha egy cratert is megöltél. a következõ jó, a váz nem vészesen nehéz, de az alkatrészeket szintén könnyebb megölni... az utolsó pedig mindent bír, csak picit nehezebb(nem sokkal, szinte nem is zavaró) csakhogy nem mászásra való geometriája van...
szal írj valami konkrétabbat!
jó, látom csak váz kell, de milyen alkatrészekhez?
amúgy vegyél cro-mo cinder cone-t, azt nm lehet megölni ;D szal írd le mi a lehetõség árban, méretben anyagban... esetleg márka.. stílus

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Ahoy!
Megvallom, nem olvastam végig az elõzõ 140 oldalt, mégis szólok:
Milyen vázat vegyek?

Magellán acél Crater vázam van, de kezd elcsavarodni (1,5 éves), a hatsó kerék egyre inkább úgy áll , mintha a jobb oldali papucs lassan egyre közelebb kerülne a középagyhoz. Nem pereceltem nagyot, de gyûrtem a terepet, ami kitelt. És elég nehéz is a masina (bár nem csak a váz tesz, de mióta mentem egy igazán könnyû bringával ...)

Inkább mászós vagyok, mint DH-s. És nem tudom, melyik váz lenne nekem jó. Méretben inkább a nagyobbak stimmelnek, na de milyen márka milyen típusát? mert hallottam olyat, hogy alu merev, de évente lehet cserélni, stb. 200 ezrem meg nincs hi-tech profi vázra. Meg azért alám túlzás.
Csak jövõre lesz esedékes, hogy tavaszra legyen meg az új gép, de addig ki kellene találnom.

Köszi mindenkinek. Elõre. Is.

Davee

Davee

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Hi all!

Na sajna nem cserélik vissza a vázat.Milyen fura ::) ???!

Szerintetek mit vegyek?Még egy scrapet(2003)és ne küldjem olyan durván vagy talán egy napalm st2????

A napalm mennyire erõs és jó?Valaki valami véleményt léééccike!!! :-[

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
az a STAB egy jo kis freeride váz!!!
egy juniorral vagy kis boxxival állatkodhacc véle, sztem egy dirt jumperrel mehet a dört is, vagy egy DH villával, esetleg nagyobb taggal zúzda lefele ;)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Bár a forgáspont nem látszik, de biztos jó. Valamire. Nem Benderezésre, az biztos.