szerintem meg ronda, de a scrapnél lehet, h jobb, de ha jol vágom 10evel drágább ;D hi tec dualt láttam vhol egész olcsón, lehet, h apróban, de nem biztos. talán 30 körül volt, de sztem csak álmodtam ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
vendég__*
Írta 2003. augusztus 30. - 09:36
Írta 2003. augusztus 30. - 09:27
Gt-rider:Megtudnád mondani ennek a bike supportnak a számát?Mert engem is izgat a dolog.
Ruckus:Hát nemtom nekem nem nagyon tetszik+nekem kicsit ccs beütése van.Sztem inkább agressive cc.De persze bikaerös váz az tény.
Nekem jobban bejönne ha alacsonyabban lenne a hátulja.
Annyi pénzér inkább vennék egy Ht pitbullt vagy bulldogot.
Hi-tec dual mennyi?
Ruckus:Hát nemtom nekem nem nagyon tetszik+nekem kicsit ccs beütése van.Sztem inkább agressive cc.De persze bikaerös váz az tény.
Nekem jobban bejönne ha alacsonyabban lenne a hátulja.
Annyi pénzér inkább vennék egy Ht pitbullt vagy bulldogot.
Hi-tec dual mennyi?
Írta 2003. augusztus 29. - 22:15
DaBomb: Bike support forgalmaza.Nincs weblapja,de engem is érdekelnének az árai,ugyhogy majd megeresztek egy telefont.
Scrap helyett vegyél RUCKUS vázat.Nem halottam olyan emberkérõl,aki eltörte volna.
Trek VRX: Tök jó a gép,de most nincs ennyi pénzem
Scrap helyett vegyél RUCKUS vázat.Nem halottam olyan emberkérõl,aki eltörte volna.
Trek VRX: Tök jó a gép,de most nincs ennyi pénzem
vendég__*
Írta 2003. augusztus 29. - 21:53
a jobb alatt azt értettem, h a scrap elméletileg jobb mint a scab és ha volt scraped, nem biztos, h szeretnél egy scabet. ;D
Írta 2003. augusztus 29. - 21:36
Nem eddig még nem volt jobb.Ez az elsö komolyabb bike=komolyan is lehet vele küldeni. : ;D
Na persze-elvileg komolyan!
Ja van kép a scrap falvastagságárol-hát én is meglepödtem!
Majd fölteszem oszt nézhetitek.
A DA BOMBROL SENKI SEM TUD ??? ??? :'(
Na persze-elvileg komolyan!
Ja van kép a scrap falvastagságárol-hát én is meglepödtem!
Majd fölteszem oszt nézhetitek.
A DA BOMBROL SENKI SEM TUD ??? ??? :'(
vendég__*
Írta 2003. augusztus 29. - 21:32
igen és egy 4 kilós kisgyerek is el tudja törni, ha rákötözik az ülésre és ledobják a 10dikröl. de ilyet nem teszünk amugy érdemes megnézni (érdekes látni...) a scrap falvastagságát.. nekem szvsz a scab jobban bejön, csak ha volt már jobbad -elméletileg- akkor nem biztos, h egy gyengébbre állnál át. de scab rulez! amugy nagyobb ember -> bikább váz, szvsz ez igy tök egyértelmû!
Írta 2003. augusztus 29. - 21:20
Teljesen relatív kilóhoz képest, mert akár én is eltörhettem volna simán, pedig 56 kiló vagyok...
Írta 2003. augusztus 29. - 21:14
Hát eléggé megtetszett!
Másrészrõl meg én anyámék által vagyok "szponzorált" ;D és anyámnak is igen megtetszett.
És ha a scrapet(eltört)nem cserélik ki akkor elvileg kéne egy új váz:gondolom azért egy ilyen da bomb nem egy rossz darab és ha még anyámnak is tetszik akkor no problem ;D!
Már csak az ára lenne kérdés meg az hogy hogy tudom beszerezni!
Körülbelüli árat nemtud valaki?
Vagy esetleg tudna-e valaki segiteni abban hogy milyen vázat vegyek ami elég egy 75kgos embernek(scrap eltört).
Help!!!!
Másrészrõl meg én anyámék által vagyok "szponzorált" ;D és anyámnak is igen megtetszett.
És ha a scrapet(eltört)nem cserélik ki akkor elvileg kéne egy új váz:gondolom azért egy ilyen da bomb nem egy rossz darab és ha még anyámnak is tetszik akkor no problem ;D!
Már csak az ára lenne kérdés meg az hogy hogy tudom beszerezni!
Körülbelüli árat nemtud valaki?
Vagy esetleg tudna-e valaki segiteni abban hogy milyen vázat vegyek ami elég egy 75kgos embernek(scrap eltört).
Help!!!!
Írta 2003. augusztus 29. - 18:41
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi fent nevezett vázzal kapcsolatban.Aki tud vmit róla akár tapasztalat,akár külföldi szaksajtó révén az emil vagy privi!
Elõre is köszönöm.
Jó bicózást evribodri:))))
A véleményetekre lennék kíváncsi fent nevezett vázzal kapcsolatban.Aki tud vmit róla akár tapasztalat,akár külföldi szaksajtó révén az emil vagy privi!
Elõre is köszönöm.
Jó bicózást evribodri:))))
Írta 2003. augusztus 29. - 17:11
Hát igen, tényleg eszméletvesztés. Fõleg, hogy 2001-es, és ilyen szép állapotban van.
Amúgy szerintem is inkább Bear kategória, igaz nem 4" hanem 5.5" (~140 mm), de a levegõs tag behatárolja a mozgásteret. (már gondolkozom, hogy lehetne kicserélni egy acélrugósra..... )
Davee
Igen, van forgalmazója a Da Bomb cuccoknak, aki a Hope fékeket és a Fox villákat is hozza. Kinn volt a Sport kiállításon tavasszal.
Annyira nagyon kell neked egy ilyen váz?
Amúgy szerintem is inkább Bear kategória, igaz nem 4" hanem 5.5" (~140 mm), de a levegõs tag behatárolja a mozgásteret. (már gondolkozom, hogy lehetne kicserélni egy acélrugósra..... )
Davee
Igen, van forgalmazója a Da Bomb cuccoknak, aki a Hope fékeket és a Fox villákat is hozza. Kinn volt a Sport kiállításon tavasszal.
Annyira nagyon kell neked egy ilyen váz?
Írta 2003. augusztus 28. - 23:02
én inkább olyan Bear kategóriának tudnám besorolni ha már hasonlítani kell :
a CC váz az a Scalpel
a CC váz az a Scalpel
Írta 2003. augusztus 28. - 22:09
Írta 2003. augusztus 28. - 21:42
Hi!
Nem tudja valaki hogy van-e Magyarországon da bomb sputnik design? ???
És ha van akkor hol és mennyiér?
Please HELP!!!
Nem tudja valaki hogy van-e Magyarországon da bomb sputnik design? ???
És ha van akkor hol és mennyiér?
Please HELP!!!
Írta 2003. augusztus 28. - 19:37
Szerintetek milyen vázat vegyek?
Max. 250-ért rugóstaggal együtt kéne.
Hátul legyen minimum 15 cm,és lehessen belerakni boxxer-t.
DH-ra használnám.
Max. 250-ért rugóstaggal együtt kéne.
Hátul legyen minimum 15 cm,és lehessen belerakni boxxer-t.
DH-ra használnám.
Írta 2003. augusztus 28. - 17:21
Szerintem szexi a kis Speckó váz, nem is 135, hanem 140 mm egy 200-as 56 mm-t mozgó Glyde Prime-mal. (gyárilag) Ja: a gyári cuccba beletartozik még nagy machanikus Hayes, Mozo X 5.5, Hussefelt, és Sun felnik. Azért nem rossz cucc.... Pár jános hegyi bandita megelégedne vele...
Nekem jó lenne a váz külön, de nem árulják, csak egyben.
De ez most szívenütött: '01 Cannondale Jekill 800 Mindössze 700 USD.
Nekem jó lenne a váz külön, de nem árulják, csak egyben.
De ez most szívenütött: '01 Cannondale Jekill 800 Mindössze 700 USD.
Írta 2003. augusztus 28. - 16:38
Ez egy '03 Big Hit Sport.
A Big Hit DH-nak van 24"-es kereke, de annak se feltétlenül.
A Big Hit DH-nak van 24"-es kereke, de annak se feltétlenül.
vendég__*
Írta 2003. augusztus 28. - 11:57
a 03asnak nem véletlenül 24es háccsó kereke van? vgay az már a 04es? júniusban láttam vmi ujságban, aztán az nem igy nézett ki
Írta 2003. augusztus 28. - 11:53
Írta 2003. augusztus 28. - 10:30
Ez a '03 alap Big Hit, nincs túl jó felszereltsége, 800$ körül van a komplett gép.