Hopp, csuklottam párat, benéztem, és tényleg ;D Csak hogy elejét vegyem mindennek ami nem valós, íme az igaz hírek:
A csuklóm nem tört el szerencsére, csak a hétvégére sikerült kiiktatnom magam, mert ráestem a kezemre, és jól befájdult a bal csuklóm, két napig nem tudtam megmarkolni sem a kormányt. De hétfõn már ment a bicó, azóta a napi 4-5 óra esti lámpás DH-t simán bírja, szóval az eltörésnek semmi jele. Jahh, és hogy látszódjon hogy "milyen brutálisan küldöm": négy-öt fokos, tök lapos lépcsõn nose wheelie-ben le, és a végén pofára, kézzel tompít, csukló szétmegy. Ennyi. ;D ;D
Ami kevésbé jó, az a váz. Az biza tényleg törött. De nem olyan brutál törés vagy ilyesmi, két kis repedésrõl van szó a nyeregcsõ részen. Oka? Nem úgy volt hogy segges aztán "bazz ez tört" (ez Jorus-nak szólt!
;D ;D ). Éppen a szokásos pihenõ ücsörgés ment a fogas tetejénél, mikor véletlenül odatévedt a szemem a nyeregcsõ környékére, és akkor láttam meg. Aztán mondom szétnézek a másik oldalon, és ott is. És hiába kapartam nem jött le ;D
Képek itt:
http://home.mit.bme..../v10_broken.htmSC-ék odakinn kérték hogy csináljak már párat, ezért ezek születtek. Asszem jól látszik mirõl is van szó.
De hogy mitõl van? Elvileg e hét hétfõn ezen vitatkoztak a mérnökeik, de hogy mire jutottak, arról még nem tudok. De állítólag az Eurobike-on eléggé le voltak döbbenve. Eddig ugyanis még állításuk szerint nem volt törött V10, szóval ... hajrá Magyarország! ;D
A nyeregcsövem mindenesetre 35 cm hosszú volt, pont akkora, ami a SC DH kit-jében is van, és tökig be volt tolva. Szóval a hosszúságra nem lehet fogni. Bár azóta még jobban megnyestem, most már tuti nem törne el még egyszer. Szerintem egyszerûen csak nem gondolták át eléggé hogy egy L-es váz mekkora terhelést kap, és nem is az én kb 95 kilómmal számoltak, az biztos. Az eladott vázak nagy része nem is L-es, de akkor sem értem, hogy miért nem a Radek-nak jött ki elõbb!
Egyelõre várok arra hogy mit szólnak majd a dolgokhoz, mindenesetre a magyar forgalmazó elsõ szavai a telefonban a következõk voltak (rögtön, még a hegyrõl felhívtam): "Micsoda? Eltört? ... Cseréljük mint a szél!" - Asszem ehhez nem kell kommentár, nem ehhez vagyok szokva, kellemesen csalódtam. Remélem menni is fog minden ilyen simán.
Összefoglalva: nem csesztem oda a bicót, csak nagy a seggem ;D
Sõt eddig nem is volt szabad ütni, mert csak tegnap lett berakva az új rugó. Majd most!
;D