mutatsz kepet.... aamugy meg mogyi igy mogyi ugy... ki o? csak egy bicos aki jol nyomja nem? :-X
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2003. December 11. - 21:03
Posted 2003. December 11. - 21:01
Posted 2003. December 11. - 20:38
Posted 2003. December 11. - 20:35
khmm 1 honapjha volt itt 70ert hirdetve egy sarga yasec dual az aproban... szvsz az lehet. de mivel ezek nem szeria termekek, meg amugysem hirdeti a yasec hogy "gyerekek, kesz egy uj dualvaz!!!"
szal ezert nincs sok info rola....
es mit szamit h hallotte rola?
szal ezert nincs sok info rola....
es mit szamit h hallotte rola?
Posted 2003. December 11. - 20:34
Posted 2003. December 11. - 20:31
Posted 2003. December 11. - 20:05
Posted 2003. December 11. - 19:56
Posted 2003. December 11. - 19:37
vendég__*
Posted 2003. December 11. - 17:27
csak azt vágod, hogy az nem mért adat --- :-X ellentétben az 1770nnelja most találtam infót a pyxis-rõl:
Pyxis alu ffi. 2003 1654g 18"
na ez nem olyan nehéz... :
Posted 2003. December 11. - 15:48
Nem, mert 1 hét alatt megvan, és 30 ropi.
ez elég link volt?
Ugratást félre, Yasec, becsületes nevén Zügn Károly. Tudtommal nincs honlapja, egyébként honi kerékpárváz és alkatrészgyártó, ha elérhetõség kell, azt itt a Fórumon is találsz. A haverod készíttetni akar magának egy, az igényeinek maximálisan megfelelõ vázat, vagy használtan szeretne venni egy Yasecet?
ez elég link volt?
Ugratást félre, Yasec, becsületes nevén Zügn Károly. Tudtommal nincs honlapja, egyébként honi kerékpárváz és alkatrészgyártó, ha elérhetõség kell, azt itt a Fórumon is találsz. A haverod készíttetni akar magának egy, az igényeinek maximálisan megfelelõ vázat, vagy használtan szeretne venni egy Yasecet?
Posted 2003. December 11. - 15:14
Sikerült is életem leghüjébb kérdését itt meglelni ;D ;D ;D ;D
Egyébként fél évet kell min. várni a vázra,és 140rõl indulnak a vázak.
Egyébként fél évet kell min. várni a vázra,és 140rõl indulnak a vázak.
Posted 2003. December 11. - 14:20
Posted 2003. December 11. - 14:15
(ez komoly kerdes?)
jo!
sokat kell varni ra.
yasec gyartja es forgalmazza.
(ez olyan, mint a fanta erotic volt, gyartja es forgalmazza tvk rt. )
ha crmo kell neki es orokre meg meretre akkor rajta
edit: ar ~70 hasznaltan
jo!
sokat kell varni ra.
yasec gyartja es forgalmazza.
(ez olyan, mint a fanta erotic volt, gyartja es forgalmazza tvk rt. )
ha crmo kell neki es orokre meg meretre akkor rajta
edit: ar ~70 hasznaltan
Posted 2003. December 11. - 14:10
Mi a véleményetek a Yasec Dedacciai CrMo vázról?Haverom akar venni egy komoly vázat és ez bejön neki csak nem tudja mennyi és ki a magyar forgalmazója!
Posted 2003. December 11. - 08:34
Ez a Mg váz korrodálása egy hülyeség!!!
Nekem egy buktánál egy helyen a fémig megsérült a váz,és direkt úgy hagytam.7hónap alatt még igazán be sem oxidálódott!A másik dolog pedig,hogy ki az a hülye, aki egy Merida Magnesiummal jár télen????Annak van már külön téli bicója.Mellesleg én már láttam Mg telót elrohadni.De szó szerint.Viszont ott ott volt a probléma, hogy hülyegyereke használta télen,esõbe stb,viszont a vizet soha nem öntötte ki a belsõ részébõl!!!Nem kívülrõl rohadt el, ahol meg volt sérülve!!!!!Tehát ha ésszel használod semmi odafigyelést nem igényel.Én nagy esõben tekerések után mindig szétszedem és kitakarítom a bringát.Még az alut is.Egyébként meg a Merida Mg-t amúgy sem örök életre tervezték.Használod 1-2 évig oszt csere.
Üdv:Thy
A régi csepel mg vázakban meg Fityisznek van igaza.
Nekem egy buktánál egy helyen a fémig megsérült a váz,és direkt úgy hagytam.7hónap alatt még igazán be sem oxidálódott!A másik dolog pedig,hogy ki az a hülye, aki egy Merida Magnesiummal jár télen????Annak van már külön téli bicója.Mellesleg én már láttam Mg telót elrohadni.De szó szerint.Viszont ott ott volt a probléma, hogy hülyegyereke használta télen,esõbe stb,viszont a vizet soha nem öntötte ki a belsõ részébõl!!!Nem kívülrõl rohadt el, ahol meg volt sérülve!!!!!Tehát ha ésszel használod semmi odafigyelést nem igényel.Én nagy esõben tekerések után mindig szétszedem és kitakarítom a bringát.Még az alut is.Egyébként meg a Merida Mg-t amúgy sem örök életre tervezték.Használod 1-2 évig oszt csere.
Üdv:Thy
A régi csepel mg vázakban meg Fityisznek van igaza.
Posted 2003. December 10. - 23:11
ja most találtam infót a pyxis-rõl:
Posted 2003. December 10. - 22:51
hiszek nektek,de továbbra se hiszem,h a legtöbb embernek logikus választás lenne a magnesium bicikli,hiszen az átlag az idõtállóságra törekszik...
és tök mind1,h széttörik,vagy elkorrodál,ha mondjuk minusz fél kiló annyit jelent h 1 év után kuka...
csak azért kardoskodom ennyire,mert a Római parton 1ik szomszédunknak ilyen volt,és a Palmi által leírt dolgokat produkálta (tõle tudom ezt a gyárilag mellékelt festék dolgot:D )
és nem is lehetett olyan kevés belõle,mert
hmmm -lövésemnincsmelyik- MBAHban tesztelték
és tök mind1,h széttörik,vagy elkorrodál,ha mondjuk minusz fél kiló annyit jelent h 1 év után kuka...
csak azért kardoskodom ennyire,mert a Római parton 1ik szomszédunknak ilyen volt,és a Palmi által leírt dolgokat produkálta (tõle tudom ezt a gyárilag mellékelt festék dolgot:D )
és nem is lehetett olyan kevés belõle,mert
hmmm -lövésemnincsmelyik- MBAHban tesztelték
Posted 2003. December 10. - 22:44
kala, biztos tudnád ha akkortájt foglalkoztál volna már a bringákkal, hogy a Csepel gyár magnézium próbálkozás vázai elöbb törtek félbe mint korrodáltak szét....... -ha jól tudom az ötvözök arányait nem igazán tudták összehozni orosz tesvéreinkkel-
Posted 2003. December 10. - 22:41
Én ismerek több embert is aki Mg csepelt zúz, elsõ számu, vagy sokadik/ SS bicónak.
Mindenki elégedettséggel használja, azóta, hogy átfestette.
Szvsz minden eladott példányt használnak. Szerinetm nem adtak el olyan sokat mint ahogy azt Te gondolod.
Mindenki elégedettséggel használja, azóta, hogy átfestette.
Szvsz minden eladott példányt használnak. Szerinetm nem adtak el olyan sokat mint ahogy azt Te gondolod.