Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
drága - olcsó
kinek mi? az enyém 2000dollár lenne.

találatam a neten egy poltot ahol azt írják akárhova (külföld is) szállítanak: www.thebackcountry.net
mennyi lehet a szállítási költség (õk nem írják)?
csak kb. érdekel mennyi + a vám és a szállítás - 50e , 100e?

Mastah Killah

Mastah Killah

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Ja, végülis nincs sok különbség a 2 váz között csak annyi hogy a Stuff színe fehér, a Shredé meg kék és a Stuff egy picit jobban megvan hajlítva.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

Szerintetek megér a Kona Shred 150.000 Ft-ot?
Az X-Factor-ban lehetne kérni Kona Stuff-ot Shred felszereléssel? (Mindkét váz 49.900 Ft)
Ha igen kb. mennyi lenne?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hogy is van írva, mire vagyunk immunisak...? ;D ;D ;D

Próbálj szerencsét egy vázas topicban a TECH részleg olajtól bûzlõ oldalain! ;)

Mastah Killah

Mastah Killah

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Szerintetek megér a Kona Shred 150.000 Ft-ot?
Az X-Factor-ban lehetne kérni Kona Stuff-ot Shred felszereléssel? (Mindkét váz 49.900 Ft)
Ha igen kb. mennyi lenne?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
olcsóbb vázaknál 3 lehetõség van:
- sajnálkozol, hogy soha nem lesz ilyened.
- találsz egyet használtan
- közel laksz a határhoz, és kimész venni egyet ausztriába

drágább vázaknál és össztelósoknál:
- rendelsz egyet egy online áruháztól
- keresel egy használtat külföldi (usa/kanada) aprókban, mejd behozatod iljiccsel
- sajnálkozol, hogy soha nem lesz ilyened.
- találsz egyet használtan (esélytelen)

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Jó hallani ilyneket a Jamisrõl, nekem is megtetszettek!
DE mit lehet tenni, ha nincs magyar forg.?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
erborn: ennyi pénzért nincs jobb újonnan.
használtan meg polarix. könnyebb, jobb a geometriája, é sszerintem még szebb is. de ez a neuzer már nem az a neuzer, amit te törtél, annál erõsebb.

jamis: nekem is volt egy durango al biciklim, pontosabban azzal kezdtem a "pályafutásom", de mint ahogy palmi írta, more travel is better. a váz azóta is megvan, '98-ban vettem. most öcsém egysebességes bicajként használja. kiváló és gyönyörû. (british racing green) és az új jamisok is elég meggyõzõek!

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
én nem használtam, de azt hallottam jó.
Ha több info kell olvass egy 5-6 oldalt vissza.
(az a legjobb amikor valki ilyen tanácsot ad :-X)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
sziasztok!
lenne egy kérdésem.bár gondolom mindenki aki elõször ír ide ilyen jellegû céllal teszi. :)
szóval van valakinek tapasztalata Matrix vázakkal kapcsolatban?engem az Airborne érdekelne.nem fekszik meg az ember alatt?mert ugye ez neuzer-féle váz :-\, jó tudom nem õk gyártják, de akkor is.volt régebben neuzer vázam s egy hét alatt elhajlott a váz.tudjátok mint a filmeken amikor a lakókocsi elkezdi elõzni a vontatót.így történt, csak a hátulja nem elõzte meg az elejét, de kiment az elõzõsávba. :)
elõre is kösz a segítséget!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Huh, Jamis. + évig nyúztam egy 98 as Durango Al-t, túra, város, "DH"-ra és mindent bírt. Nagyon szerettem, csak "More travel is better"

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Köszi, majd meglátom. 8)
Jellemzõ, hogy nincs m,agyar forg.; gondolhattam volna... >:(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jo szerkezet!
nem kell tole felni szertem.
csak nem hallani nalunk rola.
de sajna nem ok az elsok akik eltunnek az orszagbol

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nincs magyar forgalmazója már a Jamisnak...
Lfogult vagyok,de szvsz hihetetlen jó gépeket csinálnak--
No meg "kult" cucc is:)
Alattam megy egy 96os !alu! Dakar FS,és úgy néz ki,sose hal meg:) +Indián DH VK-n anno Jamissal indult ::)
Szóval csak hajrá! ;)

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Hi
Mi a véleményetek a Jamis cégrõl (vázaikról)?
Eddig csak jót hallottam, és gondolkodom egy 04-es Dakar XC expert-en. Ha van, ki a Magyar forgalmazó?
Köszi

Marci

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ksjsk krnu-dok í-- jajj, mar irni sem tudok!
kajak kenu.... -sok labat nezd meg, sztem csak akkor veszed eszre, ha nagyitot talalsz... szinte el vannak sorvadva, de mind1 ;) persze, hacsak nem kerekparoznak mellette.... pl apud is ;) de valahogy a trex meg a napalm nem egy kategoria. mondhatni egyik egy picit kemenyebb cc-nek tunik, a masik meg DH gep... az utobbi a napalm. de amint irtad, ha versenyezni akarsz, akko a juniorhoz a smoke passzol... a vrx meg fura egy talalmany....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akkor a napalm?hát így is kurva vastag(izom)combom van!(tényleg) :-\apumat aki nagy sport embert,kajak-kenu bajnok,meg mittom én simán lehagyom,pedig õ outival megy.NA ELÉG A MAGAM MÁJA HIZLALÁBÓL!!
a lényeg tényleg az lessz.bár most kinézõben van egy trek vrx 400 lt is.esetleg ha arrol is valami az elõzõek függvényében?
azért fontos a könnyû tekerhetõség(a könnyû relatív 2,95 3,15 kilós kerékkel)mer túrázni néha apummal megyek o úton!fontos hogy ne csak síkon meg enyhe fölfelén trtsam a tempóját!
KÖSZI A VÁLASZOKAT!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akko sztem egyertelmu hogy melyik legyen.. de meg fogsz erosodni a maszasoktol, az hotziher.... de ez vele jar, enis sztem inkabb lennek eros, mint gyors....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
aha jól látod!!kb 1,5éve bicózok komolyabban,aztán a telót kinõttem?vettem egy JrT.-t no a váz meg merev wheeler azt kellene kicserélni,mielõtt az ostoba fcsõ szög miatt repedne meg!Viszont az is szempont hogy ezzel a géppel túrázni is szoktam!tehát legyen a geometria tekerhetõ,elsõváltónak ha hej! van az már álom kategória!Meg h nincs akkor a középcsapágyházhoz rögzíthetõ váltó kéne meg hogy a váznak a k.csp.háza jó méretü legyen!Ha nem váltó,akkor meg jó lenne ha a vázon lenne gyárilag láncvezetõ felrakására hely!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
na hali. szal amint olvasom, a ht mellozendo. a napalm meg siman jo, mert amint a megerzesem sugja, nem egy profi dh-s arc vagy bender-letoresekkel. szal azert nem hajlik meg igy hip hop. meg javithato is vegulis, de cserelni NEm fogod tudni mire... nincs olyan szervizhattere a napalmnak8semelyik ceg sem menne bele, ez velejar a dh-val) ennyi.